Тема Незабравима (Unutulmaz) 247 ,"Kaçak" , "Adını

• 40 046
  • 744
  •   1
Отговори
# 15

googleНе умират деца  newsm78 newsm78 newsm78 Може би е във връзка с трагичен инцидент от онзи ден /някаква кола е паднала от ферибота / и е починало едно дете което по всяка вероятност се снима в някой филм тъй като имаше снимки днес от погребението му на което присъстваха доста известни актьори .Жалко за този трагичен инцидент  Tired Tired Tired Tired Tired Tired Tired

Жалко и за екипа на НИС не може да се отрече ,че актьорите се справяха доста добре с ролите си но уви  Tired дано следващите им проекти са по-успешни  Hug

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 22:26 от mariq_72

# 16
  • Варна

Нямаше епизод тая вечер! Rolling Eyes
Останаха ни само картинките... Tired
Меги, хората се грижат да можем да си гледаме слънцата на спокойствие... Peace
Там поне няма празно и е все така интересно и приятно за гледане!

# 17
Привет,компания Незабравима!
 От все сърце се радвам на хубавата новина,че Мокси си има бебче!
Пожелавам й да е много щастлива, детенцето да носи много радост на семейството,да го отглеждат с любов и търпение!

Рекси,отново благодарности за хубавата тема!

Жалко за НИС,и най-вече за актьорите,които даваха всичко от себе си,но не се получи.......

# 18
Цитат
Меги, хората се грижат да можем да си гледаме слънцата на спокойствие... Peace
Там поне няма празно и е все така интересно и приятно за гледане!
Даа.... точно това направих! Hug Hug Hug Hug
Гледах ги с кеф. Hug Hug HugТочно във втората половина на епизода  имаше доста романтични  моменти! 1dating 1dating txtloves txtloves  loveuuu  loveuuu

------------------------------------------------------------------

Щом вече трета седмица няма НИС най -вероятно приключиха с него!Уж още 4 епизода , ама май и без тях ще минем!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 19
# 20
  • Варна
Добър ден на всички!  wavey
Желая ви успешна седмица и много усмивки и добро настроение! Hug

# 21
  • Malaga

Здравейте! Hug Hug Hug
Присъединявам се към пожеланието на Мимето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 22
  • Русе

Привет и от мен, приятели! Hug

Съжалявам за загиналото дете от ферибота! И да, това обяснява защо няма излъчване на сериала НИС. Да си спомним аналогичната ситуация с мъжа на "леля Живка"/А.Алган/, така е и редно!
Хубав следобед и заповядайте на сладка почивка с кафе и тортичка. Party Party Party
П.С.- Наближава 27-ми и феновете на Серхан се надпреварват как да го украсят?! newsm47

# 23
# 24
Прочетено в турската преса от днес ….
Като взема решение, не ми пука. Така известният турски актьор Серхан Яваш коментира операцията, на която се подложи неотдавна за корекция на носа си. Гърбицата на обонятелния орган на Яваш го тормозила от доста време. Суетният актьор отлагал интервенцията не от страх от болка, а от притеснение, че ще бъде разочарован от резултатите.„Но съм страшно доволен от лекарите. Искам да кажа на всички - нашите пластични хирурзи са виртуози!", не спести комплиментите си Яваш. „Направиха ми модерен нос. „Модерните" са изправени, с по-малки ноздри", допълни той в предаването "През неделя, през две…" по tTV. Серхан Яваш каза, че вече се е „специализирал" в разпознаването на коригирани с операция носове. „Личи си веднага. Но няма лошо. Който иска корекции, да го прави. Въпреки, че подобен тип интервенции не са евтини. Моята, според мен, бе средно струваща операция", допълни той. Актьорът заяви, че въпреки симпатиите и доверието си към пластичните хирурзи, не би си позволил лифтинг на лицето: „Категоричен съм - няма да го направя. Отнема от жестомимичността ми, пък и няма смисъл".

# 25
Прочетено в турската преса от днес ….
Като взема решение, не ми пука. Така известният турски актьор Серхан Яваш коментира операцията, на която се подложи неотдавна за корекция на носа си. Гърбицата на обонятелния орган на Яваш го тормозила от доста време. Суетният актьор отлагал интервенцията не от страх от болка, а от притеснение, че ще бъде разочарован от резултатите.„Но съм страшно доволен от лекарите. Искам да кажа на всички - нашите пластични хирурзи са виртуози!", не спести комплиментите си Яваш. „Направиха ми модерен нос. „Модерните" са изправени, с по-малки ноздри", допълни той в предаването "През неделя, през две…" по tTV. Серхан Яваш каза, че вече се е „специализирал" в разпознаването на коригирани с операция носове. „Личи си веднага. Но няма лошо. Който иска корекции, да го прави. Въпреки, че подобен тип интервенции не са евтини. Моята, според мен, бе средно струваща операция", допълни той. Актьорът заяви, че въпреки симпатиите и доверието си към пластичните хирурзи, не би си позволил лифтинг на лицето: „Категоричен съм - няма да го направя. Отнема от жестомимичността ми, пък и няма смисъл".

Уникален и гениален най-най-незабравим наш Бганьо ,Бейгън........ smile3501 newsm62 smile3501 newsm62 newsm51  rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 19:19 от mariq_72

# 26
  • Русе

Бганьо, smile3505 newsm62 newsm10 smile3501!

# 27
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Бганио е голямата работа- споменах нос и ето пореден шедьовър, макар и в немерена реч. thumbsup Май вече не остана невъзпята част от тялото Thinking
Утре ще се опитам да изгледам двата епизода от "Качак", които пропуснах, та да съм в час с епизода вечерта. Като гледам снимките от бъдещата серия, пак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тия тримата мускетари пак гледат лошо...Мирише ми на шамари...

Не мога да му простя на Серхат, че допусна да се случи това Naughty

А уж Нургюл беше любимата му, пък той все се върти около Мерве Crossing Arms

Резюмето в оригинал  Hug
Köşeye sıkışan Nazmi, Katerina'nın elinden son anda kaçmayı başarır. Serhatlardan iyice korkmaya başlayan Bici kendine Çinli bir koruma tutar ve güvenlik önlemlerini arttırır. Fatih'in hisleriyle ilgili Merve'ye açılması Burak'ın eline koz verir. Topçuoğlu'nun eski dostu Engin, kazanacağı ihaleden çekilmesi için Bici tarafından tehdit edilir ve Topçuoğlu'ndan yardım ister. Bunun üzerine Burak, babasının haberi olmadan boyundan büyük işlere kalkışır. Bici'nin Burak'a karşı yapacağı hamle onu dönülmez bir yola sokacaktır. Ertan, Nurgül'e yapacağı evlenme teklifi ile Serhat'tan alacağı intikama adım adım yaklaşmaktadır.
И със съдействието на  google
Назми ъгъла, Катерина успява да избяга от ръцете в последния момент. Серхат освиркан от началото до опасяват от мерки за самозащита и безопасността Chinese Bici увеличава количеството. Чувства завоевател около откриването на Mary дава боеприпаси да Бурак. Стар приятел Topçuoğlu Engine е, да се оттегли от търга ще спечелите заплашена от Bice и искат помощ от Topçuoğlu. Тогава Йоан, без знанието на заминаване на баща му от врата до големия бизнес. Bician Бурак срещу него безвъзвратно по пътя, че ще се премести. Ертан, което прави Nurgül от Давид да се ожени се приближава стъпка по стъпка, за да си отмъсти.

Въх, правилно ли разбрах #Crazy- Ертан ще предложи брак на Нургюл като крайна фаза на отмъщението му?! ooooh!
 Горката невинна душа! Погубена от омразата между двама мъже! ooooh!

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 20:31 от danidorina

# 28
  • Варна

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 20:39 от danidorina

# 29

Интересно след толкова много време се появяват нови снимчици зад кадър  Hug

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 22:36 от mariq_72

Общи условия

Активация на акаунт