Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 623
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=1L5SaO6ChPk&feature=youtu.be

Ето, Dirty Money Love - "Мръсни пари и любов" в youtube, в канала на Engin Akyurek Universal Fans Club и на български. /ако не ви излезе веднага бълг. език, става чрез бутон "сс"./

# 121
Здравейте девойки

Скрит текст:

Нова седмица, нови изживявания ни предстоят! Дано са добри!
Е, наистина срядата се очертава мнооооогооооо очакваща и
емоционална! Къде ни оставиха предната - на цАлувка!!!! Peace Peace

А, дано продължат така.  Praynig
/майтапа настрана Blush/ но много заплетено става - не е две на две Heart Eyes Heart Eyes

Ще има да си се притесняваме, но ще има и мат`риал и за снимки, колажи,
клипчета, които харесвам, ноооооо   Embarassed Embarassed Embarassed не мога да правя.

Изгледах я цялата серия с превод и тръпки ме побиха от Тайяр и племенник!!! Peace

То бива,бива  чудовища, ноооооо някои са направо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хубаво открил клиника за пластична хирургия, Ботокс... ама изрод Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Играта на всички ми допадна много. Маман няма само да разхожда одежди Peace Peace
Тя знае много неща. Когато шефа от полицията в колата им спомена за
другата жертва  - Сибел - тя откликна : И двамата ли?????

Явно всеки си има своя тайна, която ще се разплита във времето.
Само нашите двама - явно - тайната им ще е да си се влюбят и
скрито да си се наслаждават един-друг..... ОХ и АХ - как ги обичам тези нещица Peace Peace

Хубав ден и се оглеждайте само за приятни емоции!!!! Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 08:37 от PaulaSS

# 122
Е, Марианка, Любов, браво!   bouquet  bouquet Друго си е да го има в тубето с одобрението на оторизираната страница на феновете на Енгин. Simple Smile

Много хубаво са направили от Универсала, че са вградили суба в черна лента под изображението. Така се чете без проблем.

Р.Р. Вижте му походката... Отново различен. Да му се не знае, голяма работа е това момче!

# 123

http://www.youtube.com/watch?v=1L5SaO6ChPk&feature=youtu.be

Ето, Dirty Money Love - "Мръсни пари и любов" в youtube, в канала на Engin Akyurek Universal Fans Club и на български. /ако не ви излезе веднага бълг. език, става чрез бутон "сс"./

newsm51mariana51  newsm51 Loveofmine
Вие сте нашата гордост Hug Hug  love001  love001

# 124

Ех, Йомер ефенди... какво ли още те чака?...
Много ми харесва това, че сериалът е със загадка. Simple Smile) Това просто си е моят тип сериал. Ще си го гледам с голям кеф. Simple Smile

# 125

Р.Р. Вижте му походката... Отново различен. Да му се не знае, голяма работа е това момче!

Не мога да спра да го гледам....... Embarassed Embarassed Embarassed Накъде ли аз отивам, нооооо....

# 126

Добро утро мили момичета !

Добро утро Марта, Марианка, Марица, Паула!

След прекрасната седмица изпълнена само с приятни емоции, да си пожелаем и новата да

бъде същата. Изобщо, вече започна хубавото  време.

Желая лек и успешен ден на всички.

Любовче и Марианка,прекрасни сте!      

# 127

Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? -- Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

Борбата за челното място продължава, но поне резултата вече ми харесва.

Който не е гласувал да го направи. Никога не е късно да подкрепиш любимците си.

# 128

Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? -- Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

Борбата за челното място продължава, но поне резултата вече ми харесва.

Който не е гласувал да го направи. Никога не е късно да подкрепиш любимците си.

bouquetkomet - още вчера гласувах, но не съм
се и съмнявала за резултата Peace Peace Peace

# 129
Добро утро момичета запленени от чара на Енгин Акюрек.желая ви една страхотна седмица с много усмивки и добро настроение.Благодаря на Марианка и Любовче за превода на серията.страхотни сте и ви обичам много.Изгледах я с голямо удоволствие и до сряда ще го направя още няколко пъти.Обичам ви и ви прегръщам силно.Днес ви подарявам светлината на тези очи.      Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug  

# 130
Добро утро момичета запленени от чара на Енгин Акюрек.желая ви една страхотна седмица с много усмивки и добро настроение.Благодаря на Марианка и Любовче за превода на серията.страхотни сте и ви обичам много.Изгледах я с голямо удоволствие и до сряда ще го направя още няколко пъти.Обичам ви и ви прегръщам силно.Днес ви подарявам светлината на тези очи.      Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug  

bouquet Благодаря kami999 - всички имаме
нужда от светлината на нечии очи!!!! Hug

А, тези са повече от прекрасни!!!! Peace Peace Peace

# 131

Ох, че хубава усмивка са уловили! Simple Smile
И аз съм склонна да предположа, че резултатът ще си остане такъв, момичета... като позиции, не като бр. гласували. Все пак тук са на едно място феновете на Енгин и на Туба... Мисля, че едва "прохождащата" в представите на публиката Фара в съчетание с КТ няма как да спечели. Да, гласува се за сериал, но се гласува от фенове. Simple Smile А пък и за повечето от нас (зрителките) любовна история, разбъркана със загадка, е по-интригуваща от такава, но обвита в барутен дим... струва ми се. Simple Smile)

# 132
Добро утро, сладурки  Hug
Огромни благодарности на Мариянка и Любовчето, златни сте. Зная какъв къртовски труд и безсънни нощи е това   bouquet
Целувки и спорна седмица на всички.

# 133

Паулита,тези очи са най-специалните и най-прекрасни очи на света.  Heart Eyes Hug  

# 134

Паулита,тези очи са най-специалните и най-прекрасни очи на света.  Heart Eyes Hug  

Анджък Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт