Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 610
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Добро утро, сладурки  Hug
Огромни благодарности на Мариянка и Любовчето, златни сте. Зная какъв къртовски труд и безсънни нощи е това   bouquet
Целувки и спорна седмица на всички.

bouquetbebo_sn Hug

# 137
  • Пловдив

Анкетата:
ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? -- Кой ще е най-добрият сериал?
http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm
Борбата за челното място продължава, но поне резултата вече ми харесва.
Който не е гласувал да го направи. Никога не е късно да подкрепиш любимците си.

Благодаря. Супер сме вече. ББ:Гласувах отново и от службата.

# 138

От мен - един красив профил... и още нещо...
Ах, как разчитам на това лице да ми разказва... Той пътешества, но и ние заедно с него... Великолепен... Незабравими сцени и преживявания...

# 139
# 140
Колко ли препятствия ще трябва да преодолеят докато стигнат до любовта.Те ще ни водят,а ние ще ги следваме.     

# 141
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/kara-para-asktan-yeni … ragman-13765.html

"Какво ще е в новия епизод?"

И в тази ел.медия пуснаха реклама на "Мръсни пари и любов" - втория трейлър.

# 142

Не знам дали предварително премисля точно всеки свой жест, или го прави както му идва отвътре, ама вижте го тук... влиза, погледът му - нагоре, където е нейната стая, където я е изпращал... а юмруците - свити...
Да... с всяка фибра на тялото си играе... Няма никога случайни жестове, погледи или каквото и да е... А колко ли материал, заснет, но не включен има?... Ех, ако имаха практика да издават дискове и с невключените при монтажа сцени... Пак се размечтах. Simple Smile
Да се надяваме, че феновете вече са идентифицирали местата на снимките (освен луксозната вила) и ще ни подават клипчета, заснети по време на сетовете. Simple Smile))

# 143

Не знам дали предварително премисля точно всеки свой жест, или го прави както му идва отвътре, ама вижте го тук... влиза, погледът му - нагоре, където е нейната стая, където я е изпращал... а юмруците - свити...
Да... с всяка фибра на тялото си играе... Няма никога случайни жестове, погледи или каквото и да е... А колко ли материал, заснет, но не включен има?... Ех, ако имаха практика да издават дискове и с невключените при монтажа сцени... Пак се размечтах. Simple Smile
Да се надяваме, че феновете вече са идентифицирали местата на снимките (освен луксозната вила) и ще ни подават клипчета, заснети по време на сетовете. Simple Smile))

Уникален актьор marytza Peace Peace Peace

Скрит текст:
Докато бях в градската баня,  Joy Joy със насапунисана глава Joy Joy
дочух страхотни коментари за него! Peace Peace Ама толкова приятно ми стана! Peace
Радвам се, че все повече хора го преоткриват Peace Peace Peace Peace Peace
Думите ми са малко за да продължа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 10:46 от PaulaSS

# 144

Здравейте,момичета.Виждам,че сте в прекрасно състояние на духа и как иначе,щом обожавания от нас актьор е отново в действие.

# 145
Страхотен,а...       

# 146
Добър ден и успешна нова седмица! Hug

# 147
Момичета желая ви приятен следобед в компанията на комисар Йомер и Елиф.       

# 148

Grinning  Kissing Heart Grinning
Hug Здравейте МОМИЧЕТА!!! Hug

# 149

И още...  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт