Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 574
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Добро утро момичета  Hug

Скрит текст:

Engin Akyürek -Omer Demir- The wild boy...
Усмихнат и успешен ден  Hug

# 226
# 227
  • Пловдив

Селин Ортачлъ за "КРА":
"Работната среда е много приятна. Имаме достатъчно време за разговори с Енгин Акюрек на снимачната площадка, преди да се заснемат определените моменти, за да се получи красива химия."
Скрит текст:
Set ortamı çok keyifli. Engin Akyürek ile güzel bir kimya tutturduğumuza inanıyorum, sette keyifli sohbetler yapıp güzel vakit geçirebildiğimiz için de 'Kayıt” dendiği an ortaya güzel ve samimi bir aşk geçirebildiğimizi düşünüyorum.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 10:18 от mariana51

# 228

Селин Ортачлъ за "КРА":
"Работната среда е много приятна. Имаме достатъчно време за разговори с Енгин Акюрек на снимачната площадка, преди да се заснемат определените момени, за да се получи красива химия."
Скрит текст:
Set ortamı çok keyifli. Engin Akyürek ile güzel bir kimya tutturduğumuza inanıyorum, sette keyifli sohbetler yapıp güzel vakit geçirebildiğimiz için de 'Kayıt” dendiği an ortaya güzel ve samimi bir aşk geçirebildiğimizi düşünüyorum.
   Много ми харесва актрисата Марианка.Има открито и лъчезарно лице и много хубава усмивка от която грейва цялата. 

# 229

Селин Ортачлъ за "КРА":
"Работната среда е много приятна. Имаме достатъчно време за разговори с Енгин Акюрек на снимачната площадка, преди да се заснемат определените момени, за да се получи красива химия."
Скрит текст:
newsm51
Добро утро и от мен!
Харесва ми Селин, още в първите кадри – много естествена,  красива, земна. Абе готина. Радвам се, че си говорят с Енгин, но най-много ми харесва обещанието за „химия” между тях. Явно сега ще започнат ретроспекциите и ще ни отговорят на въпроса защо нашият комисар не може да  забрави Сибел и упорито не иска да се отдаде на нова връзка …  

# 230
  • Пловдив
http://www.diziler.com/kisi/selin-ortacli

Истинско име: Айла Селин Ортачлъ
Месторождение: Истанбул
Дата на раждане: 24 декември 1986 г.
Образовение: Висше

Имала е 2 годишна връзка с Джан Атеш. След това той има връзка с Мерием Узерли / от ВВ/, от която връзка имат дете. http://www.aktuel.com.tr/magazin/2013/08/28/can-atesle-ilgili-sok-aciklama
Скрит текст:

# 231

Здравейте,момичета.Хубав и интересен ден и от мен.

# 232
Страхотен във всеки един образ,който е пресъздал на екрана.Затова го обичаме толкова.      

# 233
  • Пловдив

Как хитричко я поглежда Елиф, изчаква да чуе съображенията и, и: "Какво стана с театрото с полицията?"

# 234

Новия маниер на комисаря. До такава степен се е сраснал с героя си,че и на премиерата го правеше.

# 235
Пожелавам ви приятен следобед.         

# 236

newsm51

Вземам повод от снимката на Селин Ортачлъ, която Мариянка е поместила. Ами харесва ми. Дали е красива Селин? Не знам и честно казано не ме интересува. Но със сигурност виждам, че е одухотворена. Ето това вече е нещо. И най-големият грозник, ако е одухотворен, се превръща в принц. Спомнете си Текин, но зад него, разбира се, стои Енгин с цялата си вътрешна мощ.
И знаете ли какво ми се случи днес? Преди да вляза в темата, в Гугъл случайно попаднах на „Изображения на одухотвореността на един актьор” – и кой мислите видях? Енгин!  
Затова се връщам и днес на одухотвореността, на мотивацията…Аз това търся и го намирам при Енгин, това е причината да го разграничавам от другите. Неговите герои са тъжни, изглеждат невинни, раними, той не ги лишава от одухотвореното им човешко излъчване. Виждаш мисловен процес, интуиция, вътрешна, лична хармония, а не застинал във времето натюрморт. А това е най-големият плюс. Прибавим ли и говорния регистър, заразяващата емоционалност –  и започваш да виеш от кеф…Няма подмяна, няма еднаквост. Няма дефицит на стойности. Не забелязваш с какъв панталон е, не се ядосваш, че не твой тип мъж /но пък е мой/, просто не можеш да откъснеш очи от ръцете му, от това магнетично лице … Приемаш го безрезервно…
А при новата му партньорка вътрешния свят, чувствата и видимата картина на изразяването им се разминават като билярдни топки. Засега, надявам се да догони влака. Нали ни обещаха "легендарна" любов?!!
Вчера с поста си явно ви наскърбих. Няма да се извинявам – това мисля, това казвам. Но вие даже не си направихте труда да ме оборите. Вариантите са два: или  смятате, че съм права/което е малко вероятно и аз не лежа на тази  кълка/ или сте решили, че просто не си заслужава да ми се обръща внимание… Очаквах да ме оборите, или поне да ми кажете къде точно е скрит талантът на Туба, защото явно е много дълбок и аз нямам сетива да го усетя.
Обяснението за участието й е само едно: просто нямат по-добра. Това е материалът, с който разполагат.
Поправете ме…или пък не ми обръщайте внимание…
Всичко това, разбира се, е казано с...
txtloves

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 11:59 от loveofmine

# 237

Hug Добър ден МОМИЧЕТА! Hug

Nature Sun With Face  Времето навън е прекрасно, мирише на пролет!  Nature Sun With Face
 Grinning Прекрасно  е и тук в темичката ни: "бълбукате", като пролетна течаща вода... Grinning

Two Hearts
Скрит текст:

Има три вида хора - ти от кои си?

- Първите приличат на букви, издълбани в скалата.
Те лесно се гневят и задържат в себе си гневните мисли за дълго време.
- Вторите приличат на букви, написани върху пясъка.
Те също се разгневяват, но гневните им мисли бързо се разсейват и преминават.
- Третият вид са онези, които са като букви, написани върху течаща вода.
Те не задържат лоши мисли в главата си.
Оставят негативните и неделикатните думи да отминават незабелязано.
Съзнанието им е винаги чисто и необезпокоявано.

Бъди като надпис върху течаща вода: не задържай в ума си лоши мисли и неприятни усещания!

# 238

Привет  Танюша !

Разглеждам пролетни цветенца
и хоп, попадам на лаленца.
Питам се на кого да ги даря
и отговара сам долетя.

На нашата дружка - Танюшка.]

# 239

Hug Добър ден МОМИЧЕТА! Hug

Nature Sun With Face  Времето навън е прекрасно, мирише на пролет!  Nature Sun With Face
 Grinning Прекрасно  е и тук в темичката ни: "бълбукате", като пролетна течаща вода... Grinning

Two Hearts
Скрит текст:

Има три вида хора - ти от кои си?

- Първите приличат на букви, издълбани в скалата.
Те лесно се гневят и задържат в себе си гневните мисли за дълго време.
- Вторите приличат на букви, написани върху пясъка.
Те също се разгневяват, но гневните им мисли бързо се разсейват и преминават.
- Третият вид са онези, които са като букви, написани върху течаща вода.
Те не задържат лоши мисли в главата си.
Оставят негативните и неделикатните думи да отминават незабелязано.
Съзнанието им е винаги чисто и необезпокоявано.

Бъди като надпис върху течаща вода: не задържай в ума си лоши мисли и неприятни усещания!

newsm51
Здравей и на теб, Тануша!
Чудесен спойлер...Аз май съм от вторите...Какво да се прави, характер...Дано не прозвучи егоистично, но Темата е моят пясък...по-скоро гледам на нея като оазис в пустинята. Нямам лоши помисли, просто си разсъждавам...

Общи условия

Активация на акаунт