Аз пък мисля, че ролята на Енгин е много интересна и различна от това, което е играл досега. Според мен и затова е избрал да участва в този сериал. Ако трябва да чака нещо изключително, ще си остане с чакането и ще го гледаме само през две-три години в някой игрален филм.
За мен досега е точно така – всички гледат сериала заради Енгин и Туба. И те ще изнесат целия сериал на гърба си – дано да имат тази възможност.
Замисълът е добър в основата си – криминале със силна любовна история. И оттук вече започват клишетата и познатите похвати. Нали има толкова криминални филми и сериали, но понякога се появява нещо свежо и запомнящо се за някои зрители.
Не всеки ще се заинтригува от историята, която се разказва, няма да хареса това или онова....
За себе си мога да кажа, че ще гледам заради Енгин, защото според мен той ще изгради образ, който е извън клишето и засега се справя отлично.
Колкото до визията, разбира се, че не може да изглежда така, както изглеждаше като Керим във всичките си роли. Нямам претенции за външния му вид, защото аз го харесвам всякак. Даже си мислех, че няма да го харесам, ако не изглежда като Керим, с тази дълга хубава коса, но учудващо и сега ми харесва.!

Но моля ви се, действието се развива вече няколко дни, не знам точно колко – повече от седмица – с един и същи панталон........Наистина сигурно нямат достатъчно бюджет за облекло, другия проект е “костюмен” – тук ще се справят даже с техните лични дрехи.

Здравейте

Не съм изгледала все още втора серия - втори път

ще се огранича за нея!!
/Направиха ми забелжка за препинателните знаци - явно съм за поправка!

всичко, което споделяш в темата - както като лични чувства и размисли,
така и превод на подобни нам фенки!
Не можах по-рано да се включа, подобаващо, но за поста ти от
17.03. - 18.04м. / съжалявам, че така го показвам, но нямам време да се връщам

Наистина ти подхождаш и много професионално, което е далеч от поне моите възможности!
Напълно съгласна съм, само с едно доуточнение, че стайлингът им не се определя от тях
самите. А и както вече го писах Туба не съм я гледала в другите й сериали
и сега си попълвам празнините!
Дадох й доверие на кредит - най-вече заради многото й фенки!
Но, изказах се предварително за това, което видях във първите фрагмани!
В някои от сцените си затвърдих първоначалните си наблюдения.
Например в сцената, когато елиминира "клюкарката" от помена на баща си -
Извинявам се много, но аз там видях едно каменно лице, което само мърдаше
устните си! Имам такъв пример в реала на "позната", която много се старае
да не придобие бръчки - Съжалявам, но аз съзрях това!!!
И това не беше единствената сцена с такова изражение.

Иначе, като общо ми хареса и продължавам да се надявам!

Много имам още да споделям, но ще се върна малко назад
и за да Ви прочета, че Вие спирка нямате!