Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 579
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!

Аз пък мисля, че ролята на Енгин е много интересна и различна от това, което е играл досега. Според мен и затова е избрал да участва в този сериал. Ако трябва да чака нещо изключително, ще си остане с чакането и ще го гледаме само през две-три години в някой игрален филм.

За мен досега е точно така – всички гледат сериала заради Енгин и Туба. И те ще изнесат целия сериал на гърба си – дано да имат тази възможност.

Замисълът е добър в основата си – криминале със силна любовна история. И оттук вече започват клишетата и познатите похвати. Нали има толкова криминални филми и сериали, но понякога се появява нещо свежо и запомнящо се за някои зрители.
Не всеки ще се заинтригува от историята, която се разказва, няма да хареса това или онова....
За себе си мога да кажа, че ще гледам заради Енгин, защото според мен той ще изгради образ, който е извън клишето и засега се справя отлично.

Колкото до визията, разбира се, че не може да изглежда така, както изглеждаше като Керим във всичките си роли. Нямам претенции за външния му вид, защото аз го харесвам всякак. Даже си мислех, че няма да го харесам, ако не изглежда като Керим, с тази дълга хубава коса, но учудващо и сега ми харесва.!

Но моля ви се, действието се развива вече няколко дни, не знам точно колко – повече от седмица – с един и същи панталон........Наистина сигурно нямат достатъчно бюджет за облекло, другия проект е “костюмен” – тук ще се справят даже с техните лични дрехи.

Здравейте wavey wavey wavey
Не съм изгледала все още втора серия  - втори път Embarassed Embarassed и
ще се огранича за нея!!
/Направиха ми забелжка за препинателните знаци - явно съм за поправка! Heart Eyes/

newsm51 loveofmine - Благодаря ти за
всичко, което споделяш в темата - както като лични чувства и размисли,
така и превод на подобни нам фенки!

Не можах по-рано да се включа, подобаващо, но за поста ти от
17.03. - 18.04м. / съжалявам, че така го показвам, но нямам време да се връщам Peace Praynig/

Наистина ти подхождаш и много професионално, което е далеч от поне моите  възможности!

Напълно съгласна съм, само с едно доуточнение, че стайлингът им не се определя от тях
самите. А и както вече го писах Туба не съм я гледала в другите й сериали
и сега си попълвам празнините!

Дадох й доверие на кредит - най-вече заради многото й фенки!
Но, изказах се предварително за това, което видях във първите фрагмани!

В някои от сцените си затвърдих първоначалните си наблюдения.
Например в сцената, когато елиминира "клюкарката" от помена на баща си -
Извинявам се много, но аз там видях едно каменно лице, което само мърдаше
устните си! Имам такъв пример в реала на "позната", която много се старае
да не придобие бръчки  -  Съжалявам, но аз съзрях това!!!

И това не беше единствената сцена с такова изражение.  Embarassed Peace

Иначе, като общо ми хареса и продължавам да се надявам!
 Joy Ама и аз съм извадила една лупа Joy

Много имам още да споделям, но ще се върна малко назад
и за да Ви прочета, че Вие спирка нямате! Peace Peace Peace

# 646
Скрит текст:
Здравейте!

Аз пък мисля, че ролята на Енгин е много интересна и различна от това, което е играл досега. Според мен и затова е избрал да участва в този сериал. Ако трябва да чака нещо изключително, ще си остане с чакането и ще го гледаме само през две-три години в някой игрален филм.

За мен досега е точно така – всички гледат сериала заради Енгин и Туба. И те ще изнесат целия сериал на гърба си – дано да имат тази възможност.

Замисълът е добър в основата си – криминале със силна любовна история. И оттук вече започват клишетата и познатите похвати. Нали има толкова криминални филми и сериали, но понякога се появява нещо свежо и запомнящо се за някои зрители.
Не всеки ще се заинтригува от историята, която се разказва, няма да хареса това или онова....
За себе си мога да кажа, че ще гледам заради Енгин, защото според мен той ще изгради образ, който е извън клишето и засега се справя отлично.

Колкото до визията, разбира се, че не може да изглежда така, както изглеждаше като Керим във всичките си роли. Нямам претенции за външния му вид, защото аз го харесвам всякак. Даже си мислех, че няма да го харесам, ако не изглежда като Керим, с тази дълга хубава коса, но учудващо и сега ми харесва.!

Но моля ви се, действието се развива вече няколко дни, не знам точно колко – повече от седмица – с един и същи панталон........Наистина сигурно нямат достатъчно бюджет за облекло, другия проект е “костюмен” – тук ще се справят даже с техните лични дрехи.

[/quote]

ще се огранича за нея!!
/Направиха ми забелжка за препинателните знаци - явно съм за поправка! Heart Eyes/

Скрит текст:
17.03. - 18.04м. / съжалявам, че така го показвам, но нямам време да се връщам Peace Praynig/

Наистина ти подхождаш и много професионално, което е далеч от поне моите  възможности!

Напълно съгласна съм, само с едно доуточнение, че стайлингът им не се определя от тях

newsm51
Здравей, Паула!
Винаги ми е драго, когато влезеш...прави го по-често...
А това за мнението ми... явно не се харесва на някои, но какво да правя -  имам го и го изразявам.  Явно имам дарбата да привличам опоненти. Но няма лошо. Истината е, че бих се радвала много, ако някой ме обори, ако си направи труда да ме убеди в противното, да ми посочи качествата на други актьори, но, уви, нещата опират винаги до личностните нападки, а не до аргументи...

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 18:51 от loveofmine

# 647

Много се вглеждаме, много - но това е по една - единствена причина.

Гледаме сериите не по ТВ. Там нямаш възможност да кажеш "цък" с мишката и да се вглеждаш в хиляди подробности - като на Елиф фибичката например ... ами следиш действието на един дъх.

Докато чакаме превода на втора серия, дайте да "обсъдим" ще ли има нещо в чантата и куфара на Елиф или комисарят ще е прибрал "нещото" в своята раничка  Thinking

Или пък къде ще отседне в Рим "нашия" човек. Да не го зареже сеньоритата още  на летището newsm53

# 648

МОМИЧЕТА, да седнем на масичката и ние, за да си направим разбор за вечерта. lalalala
Нима забравихте, че е петък вечер, и е време за купон!  newsm44 newsm68
Аз преди малко ходих на прическа и стайлинг, и само чакам да ми дадете знак!  smile3503

Скрит текст:

#Silly Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 649

Много се вглеждаме, много - но това е по една - единствена причина.

Гледаме сериите не по ТВ. Там нямаш възможност да кажеш "цък" с мишката и да се вглеждаш в хиляди подробности - като на Елиф фибичката например ... ами следиш действието на един дъх.

Докато чакаме превода на втора серия, дайте да "обсъдим" ще ли има нещо в чантата и куфара на Елиф или комисарят ще е прибрал "нещото" в своята раничка  Thinking

Или пък къде ще отседне в Рим "нашия" човек. Да не го зареже сеньоритата още  на летището newsm53

И аз се замислих за това. Вариантът да го вземе при себе си веднага отпадна, защото засега тя не го понася, най-много да го настани в стаята на прислугата. Тъй че той ще бъде в някое евтино хотелче, но понеже разбра, че я следят и е „в беда”, цяла нощ ще я пази…пред вратата на килимчето…

# 650
Ама много интересно се получава... Когато зрителите от цял свят изразят предпочитанията си в анкети и рейтинги в полза на Енгин Акюрек, и когато същите показват спад в интереса към посредственото представяне на някои "звезди"... излиза, че затова са виновни пишещите тук,  щото настройват по-голяма част от форума срещу актьора Енгин Акюрек....
Тоест не се възхищавайте на таланта на любимеца си и това, че той засенчва еди кой си, щото ще ви се сърдят....  и Енгин ще пострада.... ще го намразят в този форум .... Shocked Shocked Shocked

newsm51

Любов, поздравления за пост № 623!

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 19:07 от AureliaFelix

# 651
Привет. Simple Smile

Знаех си аз, че феновете ще локализират местата на снимките.   newsm68 Ето, че днес са представили първото доказателство. Simple Smile) Има си комисаря помощник-разузнавачи навсякъде, ще пребори лошите с едно намигване. Simple Smile))

Скрит текст:

# 652
  • Пловдив

ще се огранича за нея!!
Скрит текст:

Чакам, обичам да чета различни мнения за Енгин и героите му. newsm51

# 653

МОМИЧЕТА, да седнем на масичката и ние, за да си направим разбор за вечерта. lalalala
Нима забравихте, че е петък вечер, и е време за купон!  newsm44 newsm68
Аз преди малко ходих на прическа и стайлинг, и само чакам да ми дадете знак!  smile3503

Скрит текст:

Тануша, жива да си! Аз и без стайлинг, след днешните"ласкави" отзиви за моя милост, съм си точно като от твоя спойлер! Трудничко ще ми загладят перушината...  Ама нейсе! Готова съм за купон... Разлей по чашите... Да си пуснем "Душата ми има криле" и да се развихрим...напук на зла врага...

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 19:22 от loveofmine

# 654
  • София
Тази неделя в "дизито" по ATV ще има репортаж от снимачната площатка на сериала.
Много са забавни тия репортажи  Peace
23 Mart Pazar Saat 11:30 ATV'de
http://izleyiciplatformu.com/haber/2697--dizi-tv23-mart-2014.html

# 655
Ама много интересно се получава... Когато зрителите от цял свят изразят предпочитанията си в анкети и рейтинги в полза на Енгин Акюрек, и когато същите показват спад в интереса към посредственото представяне на някои "звезди"... излиза, че затова са виновни пишещите тук,  щото настройват по-голяма част от форума срещу актьора Енгин Акюрек....
Тоест не се възхищавайте на таланта на любимеца си и това, че той засенчва еди кой си, щото ще ви се сърдят....  и Енгин ще пострада.... ще го намразят в този форум .... Shocked Shocked Shocked

newsm51

newsm51
Да, наистина е интересно Аурелия…Дори и в темата за Енгин не мога да изразя възхищението си от него. А аз точно защото не харесвам другите съм в неговата тема. Не ходя в други теми да им натрапвам мнението си за техните любимци, но те идват да ме четат… А иди ги разбери…Ей Богу, аз не мога… Но...здраве да е...

# 656

ще се огранича за нея!!

Скрит текст:

newsm51
Здравей, Паула!
Винаги ми е драго, когато влезеш...прави го по-често...
А това за мнението ми... явно не се харесва на някои, но какво да правя -  имам го и го изразявам.  Явно имам дарбата да привличам опоненти. Но няма лошо. Истината е, че бих се радвала много, ако някой ме обори, ако си направи труда да ме убеди в противното, да ми посочи качествата на други актьори, но, уви, нещата опират винаги до личностните нападки, а не до аргументи...

Благодаря! Нямам тази възможност да бъда винаги в темата, но
намирам и време да Ви изчитам - макар и със закъснение!
Прекрасни сте - затова и съм тук!~

Peace Peace Peace

# 657
Скрит текст:

Нима забравихте, че е петък вечер, и е време за купон!  newsm44 newsm68
Аз преди малко ходих на прическа и стайлинг, и само чакам да ми дадете знак!  smile3503

Скрит текст:

Тануша, жива да си! Аз и без стайлинг, след днешните"ласкави" отзиви за моя милост, съм си точно като от твоя спойлер!   Ама нейсе! Готова съм за купон... Разлей по чашите... Да си пуснем "Душата ми има криле" и да се развихрим...напук на зла врага...
ЛЮБОВHug веднага - на твоите услуги съм!  Grinning Heart Eyes
Но, нали знаеш, че нямам чаши... Cry Embarassed Cry

Скрит текст:

# 658
  • Пловдив

newsm51

Даааа. За всичко сме виновне ние, пишещите в тази тема.

# 659

Ева, защо пък да е под нивото на Енгин сериалът? Още не знаем дали цялата история ще се върти около криминалния сюжет, или ще има отразен и някакъв по-значим социален конфлкт в нея. То и АБО не може да се каже, че е на нивото на "Полет над кукувиче гнездо", например, но все пак ние гледаме тв сериали, не екранизирани версии на значими художествени произведения. Пък и тясно погледнато, точно конфликтите, които вълнуват турския зрител за нас са странични. Нито им разбираме традициите и обичаите, нито ги приемаме със сериозността, с която трябва, защото те не са наши проблеми. Тъй че... не знам какви претенции можем да имаме към формата тв сериал, ако започнем да се задълбочаваме в посланията му... особено на турски тв сериал (имам предвид, че не е български). Навремето мен не ме развълнува "Бригада", например. Защото ми са далечни явленията, засегнати в него.

Скрит текст:

През 1999 г. в 30-та сесия на генералната конференция на ЮНЕСКО, бе решено да се празнува ежегодно Световен ден на поезията (World Poetry Day) на 21 март. За първи път този празник се е чествал в Париж, където е било седалището на ЮНЕСКО.

ПОЕТ

Дипли се нощта навън,
с тих саван завива сън
улици, градини, хора...
Спи градът. А без умора,
скрила светлина във шепа
бди душата на поета,
към небето се протяга
и започва да му слага
капки звездни тук и там.
Небосводът е голям,
и предълга е нощта.