Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 580
  • 727
  •   1
Отговори
# 630

Нова снимка - Енгин зад кадър, обядва.

Нова снимчица ... разкош...  newsm51

# 631
Здравейте!

Аз пък мисля, че ролята на Енгин е много интересна и различна от това, което е играл досега. Според мен и затова е избрал да участва в този сериал. Ако трябва да чака нещо изключително, ще си остане с чакането и ще го гледаме само през две-три години в някой игрален филм.

За мен досега е точно така – всички гледат сериала заради Енгин и Туба. И те ще изнесат целия сериал на гърба си – дано да имат тази възможност.

Замисълът е добър в основата си – криминале със силна любовна история. И оттук вече започват клишетата и познатите похвати. Нали има толкова криминални филми и сериали, но понякога се появява нещо свежо и запомнящо се за някои зрители.
Не всеки ще се заинтригува от историята, която се разказва, няма да хареса това или онова....
За себе си мога да кажа, че ще гледам заради Енгин, защото според мен той ще изгради образ, който е извън клишето и засега се справя отлично.

Колкото до визията, разбира се, че не може да изглежда така, както изглеждаше като Керим във всичките си роли. Нямам претенции за външния му вид, защото аз го харесвам всякак. Даже си мислех, че няма да го харесам, ако не изглежда като Керим, с тази дълга хубава коса, но учудващо и сега ми харесва.!

Но моля ви се, действието се развива вече няколко дни, не знам точно колко – повече от седмица – с един и същи панталон........Наистина сигурно нямат достатъчно бюджет за облекло, другия проект е “костюмен” – тук ще се справят даже с техните лични дрехи.

# 632

Тануша  Two Hearts винаги съм свързвала Пролетта точно с това -
 " Отвънка ухае на люляк - отвънка е синьо небе !
Приятелю, птиците чу ли ? Отвънка е пролет ! Здравей ! "

За теб и за всички момичета -

Скрит текст:

МАРТИЧКАHug!  Благодаря! Two Hearts

Отворила съм си прозореца,  Grinning мириша и слушам поздрава ти!
  bouquet
Скрит текст:

# 633
  • София
Скрит текст:

newsm51

„Не можеш да обхванеш необхватното”
/ Козма Прутков/

Размисли, породени от пост 605
Така…не ми се пише много, но просто не мога да се въздържа да не топна перото, но не за да блесна с непопулярното си мнение… просто изкушението е прекалено голямо, за да си премълча. Още повече, че ще го направя в тази тема, а не някъде другаде, за да не обидя нечии фенове. А ако някой от тях го прочете тук, пораженията върху чувствата му си остават за негова сметка.
Разбрахте, че гледам всичко, но…донякъде. И животът ми да зависи от това, не мога да се насиля да догледам „К/Г", „ВВ”, „Карадайъ”, „Лъжовна пролет” „Иффет” , Сон”и още много други недоразумения…
А защо ги гледам ли? Гледам, за да видя къде е моето любимо чудо Енгин Акюрек в целия този буламач с претенци?
И го отделям настрана. Не защото аз така искам, а защото той сам се е отделил…
Права е gphilipova, не могат да се сравняват несравними неща.  Но не защото тематиката им е различна, съвсем не! Първо, искам добре изпълнена роля, добре замислен и логичен герой, и трето - на мен да ми харесва това, което гледам. Аз  ги сравнявам по актьорско присъствие, талант, чар, режисьорски внушения, замисъл, въздействие, разработване на конфликти и т. н.  И установявам, че филмите, в които играе Енгин Акюрек, винаги са много добри. Подбира винаги нетрадиционни роли, интересни…Не играе това, което иска зрителят, а това, което за него е предизвикателство. Нещо ново, нещо друго. И все прибавя към набора от различни характери. Има невероятно силно екранно присъствие. Излъчва една притаена сила, което много ми харесва.
Енгин успява да изпъкне над всички, направо „краде” камерата!
Не че обръщам голямо внимание на анкетите и рейтингите, но ги следя. За да установя, че Енгин пак е победител. Тандемът Туба/Енгин отвя конкуренцията още преди да е започнал сериалът им. Защо ли? Защото повечето техни колеги цял живот играят една и съща роля и просъществуват така с години. И са болезнено посредствени. Колкото и да се пънат си остават статични. Безпомощни са в напъните си, защото нямат творчески арсенал. Играят първосигнално. Не са правдоподобни. Аз лично ако бях режисьор не бих им поверила да играят и част от мебелировката в декора. За мен те са просто изпълнители. Разиграват до болка познати образи, но не ги оживяват. Затова са ми интересни колкото мухата на стената. Аз си имам и теория за някои актьори, започнали като професионални модели, но няма да ви занимавам с нея. Наистина тъжна картинка…
Затова Туба/Енгин ще бъдат най-хубавата двойка за 2014 година!
Жалко, че Фарах не може все още да се разгърне в "КС и Ш", явно няма мотивация и еталон, с който да се съизмерва... Или "сибирският студ" е сковал и нея...
Моля, моля, всичко това е казано с много…  txtloves

Май целенасочено искате да настроите по голяма част от форума срещу актьора Енгин Акюрек. Защо???

# 634

Нова снимка - Енгин зад кадър, обядва.

Нова снимчица ... разкош...  newsm51

newsm51
Като гледам, добре си похапва момчето... Само така!

# 635
  • Пловдив

Явно това е причината толкова много хора да напуснат темата
А защо не идват нови, при нов сериал - всеки сам да си отговори. Май славата на темата се носи надалеч.

От поста на Ева усетих истинска любов и уважение към Енгин Акюрек, загриженост, че е поел проект, който е под нивото му.
Надявам се след КПА, Енгин да снима с Къванч в общ проект. Да видим тогава какъв ще е рейтингът и анкетите, как ли ще се изчисляват и интерпретират.  

Марияна, прости ми, че не изпадам в екстаз от обядващия Енгин.

Има алтернатива. Е, аз още съм в екстаз.... Затова сме различини. И аз се чудя... Всеки си е направил избора за любим актьор, за любима/ми теми. Форумът ни предоставя тази възможност. Кой където иска и каквото иска споделя - само да не е в разрез с правилата. Това е и идеята.
.................
Shatzi, бих се радвала да прочета твои размисли относно сериала и темата. Така е редно според мен, а не коментар на съфорумка. Кой се отказва - мисля, че е обратното.

# 636
  • София
mariana51 не коментирам съфорумка, а мнението и.
Харесвам Енгин Акюрек и според мен не е начина да се каже колко е добър, като се унизят други актьори, работата им и т.н.
За сериала на този етап нищо не мога да кажа.  От два излъчени епизода кардинални заключения няма как да направя.  Peace

# 637
  • Пловдив

Ето какво предлагам да коментираме за 2 епизод. И това ако е нямане.....:

1. Начало: http://www.vbox7.com/play:7e01ad9c4d Или тук: http://www.videoclip.bg/watch/311848

2. В магазина: http://www.vbox7.com/play:43977d7dfb Или тук: http://www.videoclip.bg/watch/312566

3. Финал: http://www.vbox7.com/play:714c4a3752 Или тук: http://www.videoclip.bg/watch/311662

А може и това - "Малък септемврийски проблем":

1. Пчела: http://www.videoclip.bg/watch/310678

2. Засечи кадър: http://www.videoclip.bg/watch/305566

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 18:11 от mariana51

# 638
Здравейте!

Аз пък мисля, че ролята на Енгин е много интересна и различна от това, което е играл досега. Според мен и затова е избрал да участва в този сериал. Ако трябва да чака нещо изключително, ще си остане с чакането и ще го гледаме само през две-три години в някой игрален филм.
Скрит текст:
За мен досега е точно така – всички гледат сериала заради Енгин и Туба. И те ще изнесат целия сериал на гърба си – дано да имат тази възможност.

Замисълът е добър в основата си – криминале със силна любовна история. И оттук вече започват клишетата и познатите похвати. Нали има толкова криминални филми и сериали, но понякога се появява нещо свежо и запомнящо се за някои зрители.
Не всеки ще се заинтригува от историята, която се разказва, няма да хареса това или онова....
За себе си мога да кажа, че ще гледам заради Енгин, защото според мен той ще изгради образ, който е извън клишето и засега се справя отлично.

Колкото до визията, разбира се, че не може да изглежда така, както изглеждаше като Керим във всичките си роли. Нямам претенции за външния му вид, защото аз го харесвам всякак. Даже си мислех, че няма да го харесам, ако не изглежда като Керим, с тази дълга хубава коса, но учудващо и сега ми харесва.!

Но моля ви се, действието се развива вече няколко дни, не знам точно колко – повече от седмица – с един и същи панталон........Наистина сигурно нямат достатъчно бюджет за облекло, другия проект е “костюмен” – тук ще се справят даже с техните лични дрехи.

Скрит текст:
АНИ,  Hug здравей!   bouquet  Да кажа и аз за панталона... На мен ми се струва, че не е един и същ.  newsm78
От това, което виждам един е в тъмно зелено, друг в кафяво..., различни, но с еднакви нюанси.  Grinning
Сега в момента не ми се търси доказателствен материал.  Joy

# 639
Здравейте!

Скрит текст:

Скрит текст:
АНИ,  Hug здравей!   bouquet  Да кажа и аз за панталона... На мен ми се струва, че не е един и същ.  newsm78
От това, което виждам един е в тъмно зелено, друг в кафяво..., различни, но с еднакви нюанси.  Grinning
Сега в момента не ми се търси доказателствен материал.  Joy

newsm51
Доказателствен материал има, момичета - на снимките пред Колизеума в Рим ясно се вижда, че цветът на панталона е кафяв...

Оооо, виждам, че и Марта е дала още по-неопровержими доказателства. Благодаря!

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 18:25 от loveofmine

# 640

Уморихте  ме с този панталон комисарски ...  Joy Joy Joy

Просто моделът е един и същи ... споко има си няколко.

Във Ван беше с черен.

# 641
  • Пловдив

В туитър ни напомнят, тази вечер по канал АТВ от 22,20, ще има повторение на 2 епизод:

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

..................
Мартааааа, браво - страхотен доказателствен материал. Стилистите си разбират от работата, те знаят - зрителят следи всичко и пише, а те четат отзивите.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 18:23 от mariana51

# 642
# 643
  • Пловдив

Решението е отменено. Има туитър - новината е стара. От туитър пуснаха телефони - чрез СМС / 2444 и 2555/ и си отново вътре. Срещу технологиите борбата е трудна. Северна Турция вече няма проблем.

Ето линк: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26052397.asp

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 18:33 от mariana51

# 644

Уморихте  ме с този панталон комисарски ...  Joy Joy Joy

Просто моделът е един и същи ... споко има си няколко.

Във Ван беше с черен.

МАРТИЧКА,!
Знаех си аз  Grinning, ама каква съм си Тануша - хитруша. Joy  Joy Joy
Работих на принципа: "Казвам ти дъще - сещай се снахо".
  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт