Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 581
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Dochi 55,/.... Мила госпожо ,надявам се ,че всичко изброено от вас ,няма да ви се случи в реала,защото това е реалност за много хора  у нас .Елементарно е ,ако не си преживял отвличане и убийство на близък ,изнудване и страх от уволнение и чичо ти не е откачалката от Лясковец.
Всичко което гледаме е взето от живота,който живеем за съжаление  ,защото сами си го правим такъв.
Моля , посочете ми сериал  от последните 2 г  ,който да отговаря на качествата му на актьор и  ролята  в която  вие го виждате .
Скрит текст :
Моля ,не желая да ми отговаряте ,ако не живеете в България и не познавате   действителността./

Моите думи : Историята засега е елементарна,убийство,диаманти, отвличане, заплахи, изнудване,страх,уволнение,чичо откачалка…

Аз не се притеснявам да кажа точно какво мисля за сериала,
Живея в България, но това в случая няма никакво значение
Нямах предвид ...страх от уволнение , .... а страхът обзел Елиф от всичко случващо се
Рейтингът на сериала засега се дължи на всички фенове, зажаднели отново да видят Енгин и Туба / аз НЕ съм фен на Туба,даже съм се чудела винаги какво толкова и харесват, гледала съм я и в Аси, Попитай сърцето си /където ми харесва / ,Пленителката , 20 минути/
В сценария има клишета безброй
Този филм е под нивото на Енгин
Не ми харесва визията на Енгин, как може едно толкова хубаво лице да бъде така загрозено, да не говорим за дрехите,харесвам Енгин с тридневна брада, визията му от АБО, смятам за кощунство да не се използва младостта и хубостта , докато ги има
Визията на Енгин е ужасна
Сценарият досега с нищо не ме е грабнал...
Ако някой гледа тук за пръв път Енгин , едва ли ще забележи качествата му
Надявам се да греша и сериалът да бъде прекрасен,защото страшно много ми липсва Енгин, но онзи Енгин от АБО и КВФ...
И да, през последните две години няма филм ,подходящ за Енгин, с това съм съгласна, но не съм убедена че не е сгрешил в избора  

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 16:56 от eva6516

# 616
Аурелия, а ти нали не си въобразяваш, че на тъп въпрос ще получиш умен отговор?

Rolling Eyes Ти на никакъв въпрос не можеш да отговориш, gphilipova, каквото и да те попитат... все си в затруднение.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 15:57 от AureliaFelix

# 617

Мариянка  Two Hearts Любовче  Two Hearts за поредната преведена част от серията !

Пак имаме велики драсканици - нов сериал "Малък проблем на име Ейлюл"

Най- хубавото обаче е, че ще бъде "закупен" в най-скоро време за радост на феновете   Joy

Така, че компания - гответе се да гледаме още един сериал с Енгин ...  newsm03

Виждам, че на някои преводаческите ангажименти са намалели - та си допълват с "преподавателски"  Grinning  Нищо лошо - ама са сбъркали целевата група  ... пардон темата 

# 618
Аурелия, а ти нали не си въобразяваш, че на тъп въпрос ще получиш умен отговор?

Rolling Eyes Ти на никакъв въпрос не можеш да отговориш, gphilipova, каквото и да те попитат... все си в затруднение.

Скрит текст:
Joy Joy Joy
Така да бъде.
Никак не ми е важно какво мислиш.
Ще те замоля да не ходиш като черна станция след всеки мой пост в тая тема.
Как да ти кажа.....досадно е.

# 619
Така да бъде.
Никак не ми е важно какво мислиш.
Ще те замоля да не ходиш като черна станция след всеки мой пост в тая тема.
Как да ти кажа.....досадно е.

Smile Става, приключваш с постовете и... готово!

# 620
  • Пловдив

Моите думи : Историята засега е елементарна,убийство,диаманти, отвличане, заплахи, изнудване,страх,уволнение,чичо откачалка…

Нямах предвид ...страх от уволнение , .... а страхът обзел Елиф от всичко случващо се
Рейтингът на сериала засега се дължи на всички фенове, зажаднели отново да видят Енгин и Туба / аз НЕ съм фен на Туба,даже съм се чудела винаги какво толкова и харесват, гледала съм я и в Аси, Попитай сърцето си /където ми харесва / ,Пленителката , 20 минути/
Не ми харесва визията на Енгин, как може едно толкова хубаво лице да бъде така загрозено, да не говорим за дрехите,харевам Енгин с тридневна брада, визията му от АБО, смятам за кощунство да не се използва младостта и хубостта , докато ги има
Надявам се да греша и сериалът да бъде прекрасен,защото страшно много ми липсва Енгин, но онзи Енгин от АБО и КВФ...
И да, през последните две години няма филм ,подходящ за Енгин, с това съм съгласна, но не съм убедена че не е сгрешил в избора  

Явно "Мръсни пари и любов" не е вашият сериал. Не е сгрешил в избора си - моето мнение. Доказал го е с всички изиграни роли до момента.
...................
 А Енгин за мен е прекрасен актьор. Превъплащенията му ни карат да помним образите които пресъздава. И това, че е приел ролята на Йомер говори, че е намерил предизвикателство първо към самия себе си, после към и за зрителите. Винаги различен, винаги в ново амплоа. Признанието идва от това.

# 621
С удоволствие.
По-умният отстъпва.  Peace

# 622

Скрит текст:
Цитат
Dochi 55,/.... Мила госпожо ,надявам се ,че всичко изброено от вас ,няма да ви се случи в реала,защото това е реалност за много хора  у нас .Елементарно е ,ако не си преживял отвличане и убийство на близък ,изнудване и страх от уволнение и чичо ти не е откачалката от Лясковец.
Всичко което гледаме е взето от живота,който живеем за съжаление  ,защото сами си го правим такъв.
Моля , посочете ми сериал  от последните 2 г  ,който да отговаря на качествата му на актьор и  ролята  в която  вие го виждате .
Скрит текст :
Моля ,не желая да ми отговаряте ,ако не живеете в България и не познавате   действителността./

Скрит текст:

Не ми харесва визията на Енгин, как може едно толкова хубаво лице да бъде така загрозено, да не говорим за дрехите,харевам Енгин с тридневна брада, визията му от АБО, смятам за кощунство да не се използва младостта и хубостта , докато ги има

Ние пък харесваме Енгин ! Вярваме в правилният му избор за участие в нови проекти !

Подкрепяме както него така и партньорките му !

С Фара направиха прекрасен филм. 

До този момент и Selin Ortaçlı,  и  Tuba Büyüküstün казват, че са въодушевени от съвместния проект с Енгин.

Както между впрочем и самия Енгин !

Но ти имаш естествено правото да си кажеш, че не харесваш - проекта ;  Енгин /като визия / ;Туба като партньорка ; и всичко останало ... но  ние тук няма как да ти помогнем. Единственото което мога да кажа е - не се измъчвай да ги гледаш и да си образуваш нерви. Има други сериали...

# 623

newsm51

„Не можеш да обхванеш необхватното”
/ Козма Прутков/

Размисли, породени от пост 605
Така…не ми се пише много, но просто не мога да се въздържа да не топна перото, но не за да блесна с непопулярното си мнение… просто изкушението е прекалено голямо, за да си премълча. Още повече, че ще го направя в тази тема, а не някъде другаде, за да не обидя нечии фенове. А ако някой от тях го прочете тук, пораженията върху чувствата му си остават за негова сметка.
Разбрахте, че гледам всичко, но…донякъде. И животът ми да зависи от това, не мога да се насиля да догледам „К/Г", „ВВ”, „Карадайъ”, „Лъжовна пролет” „Иффет” , Сон”и още много други недоразумения…
А защо ги гледам ли? Гледам, за да видя къде е моето любимо чудо Енгин Акюрек в целия този буламач с претенци? И го отделям настрана. Не защото аз така искам, а защото той сам се е отделил…
Права е gphilipova, не могат да се сравняват несравними неща.  Но не защото тематиката им е различна, съвсем не! Първо, искам добре изпълнена роля, добре замислен и логичен герой, и трето - на мен да ми харесва това, което гледам. Аз  ги сравнявам по актьорско присъствие, талант, чар, режисьорски внушения, замисъл, въздействие, разработване на конфликти и т. н.  И установявам, че филмите, в които играе Енгин Акюрек, винаги са много добри. Подбира винаги нетрадиционни роли, интересни…Не играе това, което иска зрителят, а това, което за него е предизвикателство. Нещо ново, нещо друго. И все прибавя към набора от различни характери. Има невероятно силно екранно присъствие. Излъчва една притаена сила, което много ми харесва.
Енгин успява да изпъкне над всички, направо „краде” камерата!
Не че обръщам голямо внимание на анкетите и рейтингите, но ги следя. За да установя, че Енгин пак е победител. Тандемът Туба/Енгин отвя конкуренцията още преди да е започнал сериалът им. Защо ли? Защото повечето техни колеги цял живот играят една и съща роля и просъществуват така с години. И са болезнено посредствени. Колкото и да се пънат си остават статични. Безпомощни са в напъните си, защото нямат творчески арсенал. Играят първосигнално. Не са правдоподобни. Аз лично ако бях режисьор не бих им поверила да играят и част от мебелировката в декора. За мен те са просто изпълнители. Разиграват до болка познати образи, но не ги оживяват. Затова са ми интересни колкото мухата на стената. Аз си имам и теория за някои актьори, започнали като професионални модели, но няма да ви занимавам с нея. Наистина тъжна картинка…
Затова Туба/Енгин ще бъдат най-хубавата двойка за 2014 година!
Жалко, че Фарах не може все още да се разгърне в "КС и Ш", явно няма мотивация и еталон, с който да се съизмерва... Или "сибирският студ" е сковал и нея...
Моля, моля, всичко това е казано с много…  txtloves

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 16:52 от loveofmine

# 624
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=nNvTr3XeWOs

Погледнете как се правят нещата - 3Д моделиране, техника, ретуш...

# 625
Точно в коренно различните образи ,с които прави своето пътешествие се крие разковничето за успеха на Енгин.Тия дни се порових в снимките ,които пазя от АБО. Е, не можах да открия една снимка на Булута,която да се припокрива с визията на Йомер. Тъкмо реша,че си приличат в даден момент и като сложа снимките една до друга все едно гледаш различен човек, съвсем различно изражение. Енгин винаги ме е озадачвал колко е богат арсенала от  средства да изрази една и съща емоция. Направо е виртуоз в това отношение.Както композиторите боравейки  с 8 тона получават различни мелодии,като многократно ги комбинират в хармонично съзвучие.
Някои от нас не харесват панталона и тюрбаните на Туба,друг пуловерите на Енгин. Аз никога не съм била в крак с модата,затова моето мнение не е меродавно,но от младоците разбрах,че чарлстона се връщал отново. В още един сериал, който следя, на същите сценаристки  видях главната героиня с тюрбан.Дали са модерни или отговорника по стайлинга  има слабост към тях не знам, но на Туба и отиват,а пуловерите на Йомер му стоят страхотно.Като бях в гимназията майка ми ми беше оплела такава яка от ангорска прежда за един костюм. Момичета,харесвате или не стайлинга им,благодарете се,че Кремена Халваджан не им го моделира,че тогава ще видите.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 16:52 от milkaradeva

# 626

Тануша  Two Hearts винаги съм свързвала Пролетта точно с това -
 " Отвънка ухае на люляк - отвънка е синьо небе !
Приятелю, птиците чу ли ? Отвънка е пролет ! Здравей ! "

За теб и за всички момичета -

# 627
  • Пловдив

Нова снимка - Енгин зад кадър, обядва.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 17:02 от mariana51

# 628
Скрит текст:

newsm51

„Не можеш да обхванеш необхватното”
/ Козма Прутков/

Размисли, породени от пост 605
Така…не ми се пише много, но просто не мога да се въздържа да не топна перото, но не за да блесна с непопулярното си мнение… просто изкушението е прекалено голямо, за да си премълча. Още повече, че ще го направя в тази тема, а не някъде другаде, за да не обидя нечии фенове. А ако някой от тях го прочете тук, пораженията върху чувствата му си остават за негова сметка.
Разбрахте, че гледам всичко, но…донякъде. И животът ми да зависи от това, не мога да се насиля да догледам „К/Г", „ВВ”, „Карадайъ”, „Лъжовна пролет” „Иффет” , Сон”и още много други недоразумения…
А защо ги гледам ли? Гледам, за да видя къде е моето любимо чудо Енгин Акюрек в целия този буламач с претенци? И го отделям настрана. Не защото аз така искам, а защото той сам се е отделил…
Права е gphilipova, не могат да се сравняват несравними неща.  Но не защото тематиката им е различна, съвсем не! Първо, искам добре изпълнена роля, добре замислен и логичен герой, и трето - на мен да ми харесва това, което гледам. Аз  ги сравнявам по актьорско присъствие, талант, чар, режисьорски внушения, замисъл, въздействие, разработване на конфликти и т. н.  И установявам, че филмите, в които играе Енгин Акюрек, винаги са много добри. Подбира винаги нетрадиционни роли, интересни…Не играе това, което иска зрителят, а това, което за него е предизвикателство. Нещо ново, нещо друго. И все прибавя към набора от различни характери. Има невероятно силно екранно присъствие. Излъчва една притаена сила, което много ми харесва.
Енгин успява да изпъкне над всички, направо „краде” камерата!
Не че обръщам голямо внимание на анкетите и рейтингите, но ги следя. За да установя, че Енгин пак е победител. Тандемът Туба/Енгин отвя конкуренцията още преди да е започнал сериалът им. Защо ли? Защото повечето техни колеги цял живот играят една и съща роля и просъществуват така с години. И са болезнено посредствени. Колкото и да се пънат си остават статични. Безпомощни са в напъните си, защото нямат творчески арсенал. Играят първосигнално. Не са правдоподобни. Аз лично ако бях режисьор не бих им поверила да играят и част от мебелировката в декора. За мен те са просто изпълнители. Разиграват до болка познати образи, но не ги оживяват. Затова са ми интересни колкото мухата на стената. Аз си имам и теория за някои актьори, започнали като професионални модели, но няма да ви занимавам с нея. Наистина тъжна картинка…
Затова Туба/Енгин ще бъдат най-хубавата двойка за 2014 година!
Жалко, че Фарах не може все още да се разгърне в "КС и Ш", явно няма мотивация и еталон, с който да се съизмерва... Или "сибирският студ" е сковал и нея...
Моля, моля, всичко това е казано с много…  txtloves

Юлиян Вучков ли е прописал тук?  newsm78

# 629
С удоволствие.
По-умният отстъпва.  Peace

Явно това е причината толкова много хора да напуснат темата 
А защо не идват нови, при нов сериал - всеки сам да си отговори. Май славата на темата се носи надалеч.

От поста на Ева усетих истинска любов и уважение към Енгин Акюрек, загриженост, че е поел проект, който е под нивото му.
Надявам се след КПА, Енгин да снима с Къванч в общ проект. Да видим тогава какъв ще е рейтингът и анкетите, как ли ще се изчисляват и интерпретират. 

Марияна, прости ми, че не изпадам в екстаз от обядващия Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт