Dochi 55,/.... Мила госпожо ,надявам се ,че всичко изброено от вас ,няма да ви се случи в реала,защото това е реалност за много хора у нас .Елементарно е ,ако не си преживял отвличане и убийство на близък ,изнудване и страх от уволнение и чичо ти не е откачалката от Лясковец.
Всичко което гледаме е взето от живота,който живеем за съжаление ,защото сами си го правим такъв.
Моля , посочете ми сериал от последните 2 г ,който да отговаря на качествата му на актьор и ролята в която вие го виждате .
Скрит текст :
Моля ,не желая да ми отговаряте ,ако не живеете в България и не познавате действителността./
Моите думи : Историята засега е елементарна,убийство,диаманти, отвличане, заплахи, изнудване,страх,уволнение,чичо откачалка…
Аз не се притеснявам да кажа точно какво мисля за сериала,
Живея в България, но това в случая няма никакво значение
Нямах предвид ...страх от уволнение , .... а страхът обзел Елиф от всичко случващо се
Рейтингът на сериала засега се дължи на всички фенове, зажаднели отново да видят Енгин и Туба / аз НЕ съм фен на Туба,даже съм се чудела винаги какво толкова и харесват, гледала съм я и в Аси, Попитай сърцето си /където ми харесва / ,Пленителката , 20 минути/
В сценария има клишета безброй
Този филм е под нивото на Енгин
Не ми харесва визията на Енгин, как може едно толкова хубаво лице да бъде така загрозено, да не говорим за дрехите,харесвам Енгин с тридневна брада, визията му от АБО, смятам за кощунство да не се използва младостта и хубостта , докато ги има
Визията на Енгин е ужасна
Сценарият досега с нищо не ме е грабнал...
Ако някой гледа тук за пръв път Енгин , едва ли ще забележи качествата му
Надявам се да греша и сериалът да бъде прекрасен,защото страшно много ми липсва Енгин, но онзи Енгин от АБО и КВФ...
И да, през последните две години няма филм ,подходящ за Енгин, с това съм съгласна, но не съм убедена че не е сгрешил в избора