Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 609
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Страхотни са Йомер и Елиф в сцената в магазина. На нея и хрумват лъжи заради предупрежденията на Метин. И за да се отърве от Йомер, нарочно пред колегите спомена за целувката. А Пелин как се опули... Много добра игра и от Илкин. Абе, страхотни са всички...

# 601

Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? --Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

newsm51

Сцената в магазина много ми хареса. И понеже има анкета за най-добър сериал… аз лично не бих сравнила горещите погледи на Йомер и Елиф с „фригидността” , която лъха от някои конкуренти… Гледам, гледам, всичко гледам… Сравненията са винаги в полза на Енгин Акюрек и партньорките му….

# 602

Hug Добър ден и от мен, МОМИЧЕТА! Hug
   Kissing Heart
Скрит текст:

Търсих ви стихче за пролетта и доста поизчетох,
но на тази КЛАСИКА не можах да устоя.
Тя изпълва сърцето и душата ми с уханието на...

Пролет

Отвънка ухае на люляк,
отвънка е синьо небе.
Приятелю, птиците чу ли?
Отвънка е пролет! Здравей!

Дори през бензинните пари,
през пласт от стоманни ята
тя иде. Вратите разтваряй
и бодър срещни пролетта.

Тя иде с реките, които
събират сребристия сняг,
тя идва със бой канонаден,
разбива простора мъглив.

Тя пита: "Стоиш ли на поста?
Не клюмна ли вече глава?"
И после те грабва и носи
на своите светли крила.

В очите ти пламват пожари,
кръвта ти немирно шуми.
Пред тебе светът се разтваря,
разтварят се слънчеви дни.

Ти имаш любима? - Обичай!
Ти вярваш в живота? - Добре!
Подай си ръката челична -
отвънка е пролет! Здравей!

автор Никола Вапцаров

# 603
  • Бургас
Привет момичета !
Благодаря Марианка ,Лав   за поредния преведен откъс.
Страхотни са и двамата и Елиф и Йомер ,как се дебнат .Забележете в 3.43м .когато Йомер ще тръгва от магазина и я гледа в очите ,само едно мускулче потрепва под дясното му око .Както когато присвиваш очи недоверчиво .Прихванах от комисарят ,аз обикновено не се вторачвам така в детайлите  ooooh!
Тази серия ми хареса повече от първата .Началото беше ударно с много драматизъм,завръзки ,герои  ooooh!много  сълзи.....Сега вече започва интересното  Embarassed

# 604
# 605

Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? --Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

newsm51

Сцената в магазина много ми хареса. И понеже има анкета за най-добър сериал… аз лично не бих сравнила горещите погледи на Йомер и Елиф с „фригидността” , която лъха от някои конкуренти… Гледам, гледам, всичко гледам… Сравненията са винаги в полза на Енгин Акюрек и партньорките му….

Ама накъде сме без поредната вътрешноведомствена анкета?  hahaha
И тази ли е с опция да се гласува около 1000 пъти от едно IP?
Защото, като гледам как никой не е гласувал за Вълците, Küçük Ağa или Karadayı, че даже и Medcezir, които са на челните места в рейтинг листите, всичко е ясно.  Peace

Виждам, че пак се съизмерваме блондини-брюнети....
Не могат да се сравняват два сериала на коренно различна тематика.
Едното е приказка, вдъхновена от историята, другото турска екшън-кримка с елементи от CSI.
КПА може да се съизмерва с Карадайъ например. От един и същи жанр са.
Въпреки огромната разлика в мускулатурата на главните герои...

На мен лично КПА ми е тотално безинтересен.
Помъчих го оттук-оттам, но Енгин в ролята на Хорейшио - много плоско. И пак го навличат с развлечени поло-фланели. Не е за него подобна роля, но го разбирам човека, в момента се котират екшъните, а пък и трябва да се яде все пак.  Wink
Туба пък никога не съм я харесвала, но щом я смятат за най-добрата им актриса, така да е.

И все пак сериалът си има висок рейтинг, което значи, че аудиторията го харесва. В такъв случай защо се играят тука "футболни срещи" бели-черни? Какво и на кого доказваме?
Другият сериал също има прилично висок рейтинг, което означава, че и той има своята аудитория.
Та, в този ред на мисли, доста инфантилно злорадство...

# 606
Привет момичета !
Благодаря Марианка ,Лав   за поредния преведен откъс.
Страхотни са и двамата и Елиф и Йомер ,как се дебнат .Забележете в 3.43м .когато Йомер ще тръгва от магазина и я гледа в очите ,само едно мускулче потрепва под дясното му око .Както когато присвиваш очи недоверчиво .Прихванах от комисарят ,аз обикновено не се вторачвам така в детайлите  ooooh!
Тази серия ми хареса повече от първата .Началото беше ударно с много драматизъм,завръзки ,герои  ooooh!много  сълзи.....Сега вече започва интересното  Embarassed

ХАЯСКО Hug, привет! С тези погледи, комисар ЙОМЕР е неотразим, и няма начин да не го забележиш!  Grinning Heart Eyes
Сърцето ти започва да прави "тупур - лупур"!  Two Hearts  Joy Joy Joy

# 607
  • Пловдив

http://www.f5haber.com/haber8/kara-para-ask-sosyal-medyayi-salla … on_types=og.likes

Статия от вчера:
"Мръсни пари и любов" разтърси социалните медии"
Да видим на 19 март - сряда, най-обсъжданите сериали в социалните медии.
"Kara Para Aşk", "Muhteşem Yüzyı", "Ankara'nın Dikmeni" са все амбициозни сериали в сряда, състезанието в социалните медии е за "Мръсни пари и любов. "ВВ" е детрониран за първи път в телевизионни рейтинги и социални медии от сериала по АТВ "Мръсни пари и любов".С участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, след няколко месечно  първенство "ВВ" бе изместен на трето място в социалните медии.
Ето най-обсъжданите сериали вчера вечерта в социалните медии:
1. ATV  - "Kara Para Aşk" - 3,85
2. TRT 1 HD - "Kızılelma" - 3,61
3. STAR TV - "Muhteşem Yüzyıl" - 3,34
4. SHOW TV - "Sevdaluk4 - 3,08
5. ATV - "Kara Para Aşk" (повторение) - 2,85
6. KANAL D - "Zeytin Tepesi" - 1,00

# 608

Едното е приказка, вдъхновена от историята

Rolling Eyes И коя е историческата личност?
В кой учебник да й прочетем историята?

# 609

Статия от вчера:
"Мръсни пари и любов" разтърси социалните медии"
Да видим на 19 март - сряда, най-обсъжданите сериали в социалните медии.
"Kara Para Aşk", "Muhteşem Yüzyı", "Ankara'nın Dikmeni" са все амбициозни сериали в сряда, състезанието в социалните медии е за "Мръсни пари и любов. "ВВ" е детрониран за първи път в телевизионни рейтинги и социални медии от сериала по АТВ "Мръсни пари и любов".С участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, след няколко месечно  първенство "ВВ" бе изместен на трето място в социалните медии.
Ето най-обсъжданите сериали вчера вечерта в социалните медии:
1. ATV  - "Kara Para Aşk" - 3,85
2. TRT 1 HD - "Kızılelma" - 3,61
3. STAR TV - "Muhteşem Yüzyıl" - 3,34
4. SHOW TV - "Sevdaluk4 - 3,08
5. ATV - "Kara Para Aşk" (повторение) - 2,85
6. KANAL D - "Zeytin Tepesi" - 1,00

Има си хас да не го измести. Че той ВВ свършва след 2 месеца, тече четвърти сезон, омръзна и на мравките вече.

Някъде да съм споменала историческа личност?
Но исторически събития колкото щеш.
Не мога да отговарям за историческата ти култура, Аурелия, чети.  Peace

# 610
  • Пловдив

Аз "злорадствам" - не, доволна съм, че сме първи в анкети, че сериалът печели отразяване в социалните медии, че в рейтингите тръгна нагоре. И вероятно си има причина. Прекрасни Енгин и Туба. Всички журналисти им предричат първенството като новата екранна двойка.
.................
Мускулите май са за турнирите по културизъм. Филмите и сериалите са за актьорите. А откъде ли мога да купя подобно поло - отивам да търся.

# 611

РЕНИ,  Hug тези нашите журналисти ще ме уморят от смях.  Joy
     Дори не си правят труда да си проверяват информацията,
     част от която изобщо не отговаря на действителността.
     Чули, недочули, ама лаф да става. Joy

# 612

Някъде да съм споменала историческа личност?
Но исторически събития колкото щеш.
Не мога да отговарям за историческата ти култура, Аурелия, чети.  Peace

Каза "филм вдъхновен от историята", т. е. исторически, нещо като ВВ например, щото той е вдъхновен от историята. Можеш ли да отговориш  или се затрудняваш? Сега споменаваш и исторически събития - кои точно, за какво говориш? Нали не си въобразяваш, че следим всички сапунки, които гледаш ти. Ако можеш, отговори, а не се занимавай с моята историческа култура, че е тъпо.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 15:41 от AureliaFelix

# 613
Oтносно полото - сигурно продават подобни имитации на Капалъ чарши, ако приемем, че Енгиновото е марково.  Wink

Аурелия, а ти нали не си въобразяваш, че на тъп въпрос ще получиш умен отговор?
Намали сапунките и чети.  Peace

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 17:20 от gphilipova

# 614

Привет момичета Енгинки !

Да ви предложа малко красота !

Мариянка  Two Hearts  браво на  Енгин и Туба !  Тръгнаха само  и единствено с името си -  резултатът е ясен ! Това е -  без излишности и реклами, без разни други медийни трикове - да спечелиш публиката с талант и харизма !

Преди известно време  направих рози за всяка една от вас - знаете ли колко сме ?  25 момичета - Енгинки ! Много интересно обаче се получава - сигурно  останалите 3375 гласували за „Kara Para Aşk” като най-добър сериал са се допитали   до нас   Grinning
Я, веднага да си признавате  Joy Joy Joy какви световни конспирации правите.

Трябва на всички недоброжелатели да им е ясно, че момичетата Енгинки са една много мъничка частица от голямото семейство на обичащите Енгин.  Той ще бъде  подкрепян винаги - във всеки един свой проект, във всяко едно свое решение / снима- не снима / поради една единствена причина - истински обичащите фенове вярват !!!

Още веднъж браво на Енгин, браво на Туба, браво на „Kara Para Aşk” !!!

Общи условия

Активация на акаунт