Сега имам задачки из къщи, да видим колко от тях ще свърша.

Как са нещата при теб?
И не знам какво да пазарувам, не знам какво ми се яде. Лоша работа.

откакто миналия май направи бронхопневмонията бял ден не съм видяла,ако не е едно,ще е друго,като най-вече зачестиха бронхитите,а до тогава,т.е. до навършването на 2-те години съм нямала почти никакви ядове с него.
та вече се чудя и там дали не обърках нещата,че ги подкарах като за световно едно през друго,а то едва ли се прави точно така
УНГ-то констатира наличие на трета сливица - все още първа към втора степен,като за операция все още не се повдига въпросът,но като гледам накъде вървят нещата,няма да ни се размине
кажи ми при вас как и кога се откриха нещата и най-вече кога предприехте крачката по отстраняването ѝ?
дано поне там нещата са малко по-розови,отколкото очаквам 
благодаря ви за вниманието и съпричастността

дано си се справила отлично,както винаги!
имам чувството,че нищо не му действа на това дете,а ако дойдете вкъщи ще се изненадате,че е като мини аптека,но уви 
лошото е(нали не си помислихте,че ще се размина само с добро),че предстои направата на последният сериозен,който за нещастие е пулпит и там първо,че ходенето ще е повече и второ,че не знам той самия как ще го понесе и дали това няма да сложи край на спокойните ни посещения в зъболекарския кабинет 
за всички и се надявам на вас поне да ви се случват само хубавини
Ама надявам се да мине бързо.

Времето е екстра. Днес прекарахме доста време навън. Занимавах се с китки, снимах си, децата покрай мен....
И имам тен на ръцете. 
Препоръчани теми