Жената Лъв 71-ва тема

• 61 925
  • 669
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз не си знам асцендентът, майка ми не помни в колко часа ме е раждала, а наближавам 30-те Simple Smile Така че си оставам само със зодията хаха

# 541
Понякога и на мен ми пречи зодията ни. При спор винаги съм права за себе си, но не и за опонента ми. Споря много, инатя се, ядосвам се когато не ми угаждат.

# 542
forestgreengirl ,
Скрит текст:
не говоря за горделивостта... в последните 1-2 години успях много успешно  да преборя с горделивостта, надменността, налагането на мнение и прочие... проявявам ги, но много рядко.
Пречат ми онези другите неща - прекалената честност, прекалената искренност, това, че винаги търся първо доброто у хората, перфекционизма, дългосрочното планиране, а не живеенето за мига, ужасно много страдам, когато не мога да помогна на близък човек, прекалената чувствителност (изживявам всичко много лично), прекалената ми вътрешна самокритика, винаги търся вината вътре в себе си, макар да не ми личи, и фактът, че от далече изгелждам в очите на хората редовно намръщена, студена, сериозна и не проявяват изобщо желание да ме опознаят и така ме отбягват...защото който ме опознае достатъчно добре знае, че не е така...
Изобщо пречи ми, че не мога да бъда егоист...

# 543
Всяка зодия има няколко еволюционни нива с поднива. Важно е на кое ниво си, колко си балансирал егото. Колкото повече добродетели се развият и придобият в живота, толкова повече се приближаваме към хармонизираната зодиакална енергия.
Кирил Стойчев е уникален учител, имам честта да го слушам на живо. Словото се лее от сърцето му и всяка дума е истина. За Лъвовете обаче пропуснах, бях командировка.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 23:12 от zorita

# 544
Цопкам се и аз при вас  Hug
Аз съм августовска превъзходна - родена на 13.08.  Mr. Green Laughing

винаги съм права в собствените си очи, не понасям да ме командорят, не обичам да съм "като всички".
Абсолютно и на 100% съм същата  Laughing

# 545
И аз при вас Simple Smile 2-ро августовска лъвица Simple Smile)

# 546
аз преди обичах да командоря, но сега това ми качество е под супер силен самоконтрол... Вътрешно никога не съм права за себе си, просто рядко го признавам пред околните, за да не ми се качат на главата....

Иначе и аз мразя да съм като всички.... все пак не сме производство в цех, по дяволите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Августовските сме с много по-силни и типични изразени лъвски черти. Юлските са лъвчета с плюшени зъби и нокти, душички са  Hug

# 547
  • София
Аз направо се отказвам да проявявам чувство за хумор. Все трябва да се обяснявам, че е било шега и т.н. Явно нещо в мен не е наред, да ви кажа честно  Laughing

# 548
хехе не не... просто лъвовете имаме хапливо чувство за хумор, деликатни сме като слон в стъкларски магазин и хората не ни разбират.... то не е само с шегите, а и по принцип...

# 549
  • София
хехе не не... просто лъвовете имаме хапливо чувство за хумор, деликатни сме като слон в стъкларски магазин и хората не ни разбират.... то не е само с шегите, а и по принцип...

Joy И мъжа ми това разправя за мен. И като му кажа, ама това беше шега, и той само дето за главата не се хваща  Laughing

# 550
И на мен често ми се случва да казвам: това е шегааа. Sunglasses

# 551
Привет лъвчета Simple Smile
И аз съм един мъркащ Лъвввв на 9 ти август ...

мъррррр

# 552
Привет и от мен! bouquet
Августовски Лъв съм, с асцендент Дева.До преди няколко години лъвското в мен беше много силно изразено.Сега отговарям повече на асцендента си-станах едно кротко лъвче:)

# 553
Августовски Лъв съм, с асцендент Дева.До преди няколко години лъвското в мен беше много силно изразено.Сега отговарям повече на асцендента си-станах едно кротко лъвче:)

И аз съм същата комбинация. Важи и за мен. С времето асцендентът се проявява все повече и повече!
Но преди няколко години направо ми докараха шизофрения  Crazy
Първо се появява Девата и започвам да си подреждам бюрото - компютъра по средата, книгата в ляво, химикалата в дясно, чашата в дясно, о не - липсва ми гумичката... И после се появява Лъва и си казва: ама защо се занимавам с тези дреболии, аз съм над тези неща!  ooooh!

# 554
  • София

И аз съм същата комбинация. Важи и за мен. С времето асцендентът се проявява все повече и повече!
Но преди няколко години направо ми докараха шизофрения  Crazy
Първо се появява Девата и започвам да си подреждам бюрото - компютъра по средата, книгата в ляво, химикалата в дясно, чашата в дясно, о не - липсва ми гумичката... И после се появява Лъва и си казва: ама защо се занимавам с тези дреболии, аз съм над тези неща!  ooooh!

Боже, не съм луда, и не съм сама  Joy Joy
И аз съм Лъв, с асцендент Дева.

Общи условия

Активация на акаунт