След палавите февруари-март идва време за ремонт и нов матрак - 156

• 29 890
  • 727
  •   1
Отговори
  • В сърцето на любимия човек

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!

Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели -НАДЕЖДА!!!

1. desisue EFP stork-boy
2. pisi26 EFP
3. jul_j EFP stork-boy
4. бейли EFP stork-boy
5. dollface EFP stork-girl
6. Mometo* EFP stork-boy
7. nelkata88 EFP stork-boy
8.atadar EFP stork-girl
9.Тeddy EFP stork-boy
10.anamiya EFP
11.PoCuHka EFP stork-girl
12.pival EFP stork-boy
13.@Daniella@ EFP
14.*Щастливка* EFP stork-boy
15.Maqqq91 EFP
16.eli_t EFP
17.*Teddy* EFP
18.Аn... EFP
19.kashmir EFP
20.Princessa SS EFP

[/url]

[/url]

[/url]

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

[/url]

18 Април 2011 г.

Цели 5 положителни теста в един ден

Март 2012 г.

Цели 12 положителни теста в един месец

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

# 1
  • гр. София
Пънче, благодаря за новата тема.  Hug Hug Hug Hug

# 2
Пънчита, страОтна тема  Mr. Green Hug

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 18:00 от zuzi_79

# 3
  • В сърцето на любимия човек
Ехааа, страхотно начало на темата  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Зузе - прекрасни сте и двете  Hug

Искрено се надявам темата да се напълни само с хубави новини и сбъднати мечти  Hug

# 4
Цоп и аз  Heart Eyes

Страхотна тема, Пънче  Hug Благодаря ти   bouquet

Зузи, разкош е малката принцеска  Heart Eyes

Благодаря ви за палчетата Hug

# 5
  • гр. София
Зузи, прекрасни сте с Радина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 6
Записвам се и аз! Peace Ясно е защо: защото не мога без вас!  Hug
Пънче, страхотна е новата ремонтна тема! Пъстра и оригинална! Браво!   bouquet
Благодаря ти, че си ме добавила в списъчето на успелите! Дано наистина да успея!  Praynig
Момичета, благодаря ви за куража! Прегръщам ви всички! Hug
Шоко, палци и на теб - за бобчето и снежинката!
И много по две чертички в темата!
 Hug

П.П. Зузка, много сте шик със щерката! Ех, колко готино!!! Hug Heart Eyes

# 7
  • NE
Пънче Супер оригинална идея за темата.  bouquet
Зузи Страхотно дуо сте. Heart Eyes
Агарче Силни палчета. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 8
Пънче, заглавието кърти, много ме кефи Simple Smile
Изпуснах промоцията на Вили, добре, че успях да хвана тази на Радинка Simple Smile и на Зузи Simple Smile Страхотни сте Simple Smile
Принцеска, опитай се да го караш по-спокойно, нерядко кървенето е без причина Simple Smile Сигурна съм, че си в добри ръце и скоро ще си вкъщи да се радваш на бременността си  Hug

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 17:42 от eli_t

# 9
Да не сте посмели да ми избягате!!! Mr. Green Страшно заглавие! Joy Hug

# 10
Хайдеее да ни е честита новата тема,и само хубави новини да има Hug
Зузи, еее в Несебър сте били,що не се обади да намачкам малката сладурка Hug

# 11
  • до едно тепе
Промъъък Mr. Green
Пънче прекрасна е темата  bouquet
Дано се напълни с много положителни тестове и прекрасни новини Praynig
Зузко да и изпапкам бузките на снахичката. Еййй ама страшни сме начи-отсега спят в еднакви чаршафи hahaha

# 12
Пънче Прекрасна тема, както винаги! Благодаря!      bouquet   Дано се изпълни само с положителни емоции и  EFP
Принцеска Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред до края!  Hug
Шоко Прекрасна новина!  Hug Прибирай си ги на топличко и дано всичко върви по план с пухкав финал! Praynig
Зузе,ФеичкеПрекрасни дечица! Heart Eyes
На момичетата, които отговориха на въпросите ми, благодаря!     bouquet    
Не ми казаха, че Гонала трябва да го държа в хладилника, затова и попитах вас може да са пропуснали, но непременно ще го прибера,че не се знае колко време ще трябва да го слагам. Относно неразположенията - усещам едно постоянно напрежение в яйчниците. Не мога да кажа, че е болка,но ... много неприятно и сякаш ми се е подул корема. Confused

# 13
  • София
Малеее, колко мило ми стана като се видях на първа страница!!!  Blush Имаше моменти, в които си мислех,че това никога няма да се случи. Дано само всичко е наред до края!  Praynig Пожелавам да изпълним темата с много положителни теста!  Praynig

Зузе, много сте хубави с Ради!  Heart Eyes
Бугито, съжалявам за фалшивата надежда.  Hug
Шокич, браво на фъстъчето.  Party Кога ще ги прибираш? Желая ти и двете да им си харесат топличкото и да останат 8 месеца и нещо!  Praynig
Агарче,  Heart Eyes многосо силно стискам палци.  Praynig Praynig Praynig
Пате,  Hug
Азирче, много добре те разбирам какво изпитваш към бремнеещите към теб и как не се понасяш заради това. Прегръщам те.  Hug
Тайфун,  welcome Дано новият ник ти донесе късмет!  Praynig
Дарк ейнджъл, нормално е а усещаш придърпвания в яйчниците, значи хормоните работят . Peace
Аз си чакам Принцесата, усмихната и успокоена!  Hug Praynig Heart Eyes

Някой питаше дали ме тресат хормоните. Яко!!!   Twisted Evil Днес щях да се разрева, защото един паркира зад мен и направи излизането ми почти невъзможно и се оплетох като пиле в кълчища и се чудех да рева или да го набия.  Mr. Green

Относно драмата с казването - ММ иска да си траем до края на 3ия месец, а на родителите чакахме да мине прегледа и да чуем сърчице. Аз исках да им кажем заедно (т.е. аз ММ и едните родители и т.н.). ММ обаче е от Варна и съответно трябва да пътуваме до там. Док каза да се пазя и да не пътувам на дълги разстояния първия триместър та затова стана драмата. Аз не искам той да каже сам, той не иска да чака.  Crossing Arms Звъннахме им по телефона днес. Свеки се зарадва все едно сме си купили нов килим.  Stop  Много ми е "присърце" тая жена. Добре, че е далеч.  Whistling

Това е покрай мен.  Специално за всички нуждаещи се от крехкия прашец , но от сърце!  babydust7 babydust7 babydust7

# 14
  • гр. София
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

Кашмирче, във вторник ще ми звъннат да ми кажат как се развива фъстъчко, ще размразят снежинка и ще ми кажат кога да отивам за трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт