След палавите февруари-март идва време за ремонт и нов матрак - 156

• 29 896
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ехааа!!! Записвам се на 3-та страница (а докато успея да публикувам поста си може и да стане 5-та страница...), а аз съм на 46-та от старата тема... И се чудя и мая защо аджеба не мога да публикувам нищо! И защо дава Грешка!!!! Перхидрол еййй!!!
Пънче, много свежарска темичка! Ние също планираме ремонт! Simple Smile
Принцеска!!! Туй човече е е хванало здраво за живота! Спокойна бъди, миличка! ...сега чак прочетох, че си била в болницата... а уж ви четох от телефона през уикенда!
Шоко, много хубава новина!!! Стискам палци и чакаме новинки!
Аргарчето моли за палци - имаш моите!
Пънче, много ми харесаха вицовете ти... Simple Smile
Миленка!

Скрит текст:
Ама тая твоя щерка! От червени подметки разбира, а дупки на ушите няма! Simple Smile Аз за едната хубост всичко търпя ей! Между другото аз също правех алергии и години наред можех да нося само злато... И сега от време на време пак ми се възпаляват дупките и подносвам пак някакви златни обеци... Но може би точно преди абитуриентската не е времето за експерименти... В краен случай можете да прикрепите и сами клипси към обеци, които са ви харесали... Стига да е по-голяма горната част за да скрие клипса...
Их, изпуснала съм зузанската промоция!... Ай на следващата ще съм първа!
Кашмирче, свекито ти е "мила женица" явно... Ама!... май напоследък само аз не се оплаквам от свеки...
Дикси, не останало май...
Маги! Е това се казва слънчево начало на деня! Твоята промоция я хванах! Да нацелуваш Дари от виртуалните лели! Да е жива и здрава, миличка!
Хубав ден на всички!!!

# 46
  • София
Аз докато хвана, че има нова темааа...  Mr. Green Пльосвам се! Знам, че не съм особено активна, но все пак някак ми е трудно да ви оставя.   Embarassed Дано темата е на късмет и се напълни с много двучертичкови новини.  babydust7 babydust7 babydust7

Изпуснах другите прИмоции, но пък видях Дари и искам да ѝ нащипя бузките.  Heart Eyes
Принцес, как си, мила, стабилизираха ли се нещата?  Hug
Буги, стискам палци да се оправяш по-бързо.  Hug
Шоко, браво за фъстъчето.  Hug

# 47
  • София
Маги, страхотен бонбон!  Heart Eyes

К'ъв глад ме гони мен!  ooooh!

# 48
  • В сърцето на любимия човек
Ех, че хубава Дари, пу-пу  Heart Eyes

Днес няма да имам много време - затова телеграфно - много ви благодаря за хубавите пожелания към  мен. Надявам се някой ден да се сбъднат, но кога - това вече не зависи от мен. Вече гледам да не се надявам много, за да не се разочаровам горчиво - каквото - такова. От известно време даже и секса ни е основно за удоволствие, защото бебеправенето е в ръцете на докторката, та мога да каже, че е много по-хубав  Blush

Стиснати палци за всички, които имат нужда  Praynig

Моля, ако трябва да допълвам списъчето на "очакващи чудо" да ми пишете на лични.

# 49
  • Варна
Теди,ще се почерпя newsm75 newsm75  Hug
Пънче,ще стане,кога незнам,но ще стане Hug

# 50
  • гр. София
Поставиха ми лекарството и се чух с ембриолозите. Фъстъчко днес е на 4 клетки без фрагменти. Утре сутрин ще вадят от фризера и сестричето му - Снежинка и следобяд  ще си ги прибирам на топличко до термин.  Mr. Green

# 51
Shokoladche  дано ще стиска ме палци и  Praynig
 Отдавна не съм пускала newsm79 newsm79 newsm79

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 14:06 от Marina_27

# 52
Шоко, много се радвам Hug Hug Hug Дано всичко мине по план  Hug Hug Hug

# 53
  • В сърцето на любимия човек
Шоко - браво на фъстъчко, стискам палци за утре  Praynig

Много съм щастлива, днес моята приятелка и колежка стана мама на малка принцеса Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 54
Моята ЛЛ си дойде преди малко като по часовник хихихи Laughing

# 55
  • Варна
Моята ЛЛ си дойде преди малко като по часовник хихихи Laughing
А моята още не  33uu

# 56
Аууу пуснала Пънчи таз хубава тема и вий са не спряхте.Немойм ви смогнем.И Пънчи да и е жива и здрава рожбичката на колежката ти. Hug
Принцеска стискай калчока и си мъти кротко па ний ще стискаме палчета да няма повече екшън. Hug
Маги на тоз бонбон да му нащипеш памперса от мен  Heart Eyes
Шоки цялата ми положителна енергия ти пращам и силно ти стискам палчоци Hug
Още някой искаше палци newsm78 аа сетих се Арграрче имаш ги и от мен Hug
Кашмирче те СЪКРОВИЩАТА като са надалече са много мили  Whistling
Миленка вижте за обеци в ибей
Всички бъдещи мамита дето идват да ни навестяват имате по едно голямо гуши от мен(нищо че не ви познавам) Hug
В края на миналата тема имаше и нова "колежка" май Тайфун ли беше(сори ама незапомних) та мисълта ми беше ДОБРЕ ДОШЛА и скоро марш към отчетни  Hug
А аз съм в шах с пешката.Пратиха ми писмо с час за ендокринолог за 3 юни както ви бях казала,а днес дойде писмо за ЯМР за 7 април.А аз мислих че чак юни ще ме снимат.И си пия ся мойте лекарства и си правя лИбоФ без да се пазя.....и ся кви ще ги дъвча на 7-ми направо незнам. Thinking
Оф отивам да прибирам чавето от училище.После ще намина да ви видя пак.

# 57
  • NE
Принцеска Как сте днес? Praynig Пиши два реда да знаем, че сте добре.
Кашмирче Хапвай си, сега ти се е паднало. Hug Аз изяждах с парцалите мъжо ако забавяше закуската. Mr. Green
А свекитата са просто ужасни. ooooh! Моите от пълно безхаберие преминаха във фаза да ми се натрапват и да ме учели как да си гледам детето.
Шоколадче Стискам палци да си шоколадираш Фъстъчко и Снежанка до термин.
Маги Страхотна бонбонка е Дари. Мъфините са уникални. Аз засега отлагам нашата погача.
Мушмурок Палчета за изследването.

Аз съм супер вече. Утре махат шевовете и повече не искам да си спомням. Гадното обаче, че съм със забрана да ям толкова неща, че ми иде да се гръмна.
Днес почнахме активни разходки няма такъв кеф.

# 58
  • София
Шокич, прекрасна новина! Стискам много силно палци за успех!  Praynig
Феичка, много се радвам, че си по-добре.  Heart Eyes
Естелке, некое чудо не може ли да е?  Rolling Eyes Praynig

Аз съм гладна.  Mr. Green Ще мина да си взема фалафели на път към вкъщи.  Mr. Green

А моите колеги са решили да ме простудят.  Tired Ма, още  нали не съм казвала и нищо не мога да кажа. Много тъпо!  Crossing Arms

# 59
Принцеска Как сте днес? Praynig Пиши два реда да знаем, че сте добре.
Цветенце, ето пиша мила!  Hug Добре сме! Вече съм в къщи. С доки видяхме бебо сутринта - пулсира си и е ОК. Аз нямам вече кървене, зацапване  и тем подобни - чисто е!  Peace Тази седмица ще си почивам. Дано подобен екшън да не се повтаря повече!  Praynig
Благодаря ви за палците, куража и цялата положителна енергия от вас за нас! Обичам ви!  Hug Heart Eyes

Шоко, много се радвам за прекрасния развой на нещата при теб! От тук нататък късмет до термин!  Praynig
Запомних, че Агарчето има нужда от палчета! Имаш ги!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Маги, прекрасна мадама видях!  Hug Живи и здрави да сте!  Heart Eyes
Тия дни мернах и Вили! Много сладък тоз малчо бе! Феич, страхотен ти е !  Ти как си след операцията.... може и да си писала  Blush
Простете ми, но май не съм много в час...а уж ви четях редовно  Embarassed Нооо ... ще вляза във форма.
Кашмирко, какъв е тоя глад бе пиле???  Shocked На мен ми се сгадюхва пак  Sick
Мушмурочка, ми хубаво е че е по-рано ЯМР-то де... какво му се притесняваш?
Пънче, дано поемеш щафетата от приятелката ти и сега ти бременееш!  Praynig
И тъй - лека вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт