След палавите февруари-март идва време за ремонт и нов матрак - 156

• 29 898
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Германия
Изчетох ви, ама какво запомних  newsm78
Маги: Дари е голяма сладуранка.
Миленка: и аз мога да нося само златни или сребърни обици. Разбирам ви напълно.
Естелка: а има ли друга вероятност  Mr. Green, двучертичкова
Шоооокоооо: хайде стискам силно палчета за утре.
Принцеска: ей така те искам до термин, без нови оплашвания.
Кашмирче: ти сега с този фалафел, ама друга  работа нямаш ли си Joy, потекоха ми лигите. В Бургас имаше един, който правеше страхотен фалафел. Беше баш в центъра.

# 61
Шоко,имаш силни палчета за утре от нас с Дари.Силно се надявам,че ще имаме поне едно бебче Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig

Кашмирче,хапвай каквото ти душа сака.Аз цяла бременност едни кифлички набивах,много любими ми бяха Simple SmileНо аз общо взето не разбрах какво е туй бременен глад

Принцеска,радвам се,че вече си вкъщи и си почиваш.Пази се,предполагам са ти предписали утрогестан

Цветенце, няма да ви избяга погачата.Ще я направите когато решите.Да нацелуваш Вили от нас Hug

# 62
  • Варна
Съмнейшън е работата да е чудо,не вярвам вече,ха,наздраве  Drunk

# 63
Здравейте Hug
Пънче Hug, прекрасно заглавие Mr. Green

Момичета, да ви питам как стои въпроса с майчинството...? В смисъл, ако сега забременея както съм без работа, какви са условията?

# 64
За да получаваш майчинство трябва да имсш 1 год. Стаж ( може и разпокъсан) и към момента на излизане в 45дневен болничен да си на трудов договор  Peace В противен случай - 1 година по 100лв от социалните  Peace
Аз се осигурявам фиктивно на мин. заплата и внасям по 130лв
Забравих- когато забременееш може да си взимаш болничен и тогава плащаш само по 20лв за здравни осигуровки  Peace

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 20:56 от Dеsɣ..♡

# 65
Деси, аз имам общ стаж от около 9 години, но последните 2 години имам разпокъсано по месеци .... Това има ли значение или се гледа общия стаж?

# 66
 smile3506 newsm12  хммммм...................гледам днес- сранни въпроси, странни снимки.....ма ще чакам....

а иначе - една година сумарно стаж, намираш си фиктивно къде да те назначат и от 8 г.с почваш да излизаш в болничен до края на бременността, после майчинство, през цялото това време се дължат само осигуровки в размер на 20 лв на месец.

Иначе социалните помощи са 100 лв

# 67
Да нямаме новина  Thinking

# 68
  • В сърцето на любимия човек
Какви снимки  newsm78

# 69
ше мълча до последно, че все аз се набърквам в скандалите и караниците ......голямата ми уста само чудесии ръси

# 70
.............то не е и нужно повече да казваш  newsm62

# 71
Няма значение това, но когато дойде време да излезеш в 45дневния болничен преди раждане, трябва да се водиш на трудов договор  Peace Обикновено в такива случай това става фиктивно  Peace
Гледа се обаче година и половина (сега май го направиха) назад доходите и спрямо тях се определя размера на майчинството за първата година. Когато има месеци, в които си без работа, както при теб, за доход се счита минималната работна заплата  Peace

# 72
  • гр. София
Меджикче, благодаря ви.  Hug Hug Hug Hug

Рокси, идвай в изповедалнята.  bowuu bowuu bowuu  hahaha hahaha hahaha

# 73
  • София
Ко става тука, беее? Whistling Кви снимки? Flutter Признавайте си! Heart Eyes

# 74
Шоко, изповедалнята ?????? newsm78 newsm78 newsm78
Прахче Hug, благодаря , мила Heart Eyes
Деси Peace

Някаква новина ли чакаме, не разбрах???? Thinking
ААААААААААААААААА, чак сега схванах...., не съм бременна бе, хора...., просто се тревожа, ако се случи какво следва в моята ситуация hahaha hahaha hahaha...Много съм заблудена в последно време ooooh!

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 21:34 от roxxy_28

Общи условия

Активация на акаунт