Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 398
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
За Невена от Пловдив да сте чували - лее курушум и гадае по него?

Пловдив! Пловдив! Търсете я, де! Добра е, но адрес на зная.   Туркиня, женена за българин. /починал/

Сигурна ли си ,че е от Пловдив!Пуснах сега търсачката в гугъла ,излиза ми само Невена от София която гледала на ключове? Rolling Eyes

# 271
За Невена от Пловдив да сте чували - лее курушум и гадае по него?

Пловдив! Пловдив! Търсете я, де! Добра е, но адрес на зная.   Туркиня, женена за българин. /починал/

Сигурна ли си ,че е от Пловдив!Пуснах сега търсачката в гугъла ,излиза ми само Невена от София която гледала на ключове? Rolling Eyes

На табелата пред града пишеше Пловдив. В един блок, на 5 етаж, няма асансьор.

# 272
Решено! Ще се доверя на Цеца от Надежда!!!
После ще пиша.
Относно Ани от Пловдив-в началото на разговора ни по скайп ме предупреди, че астрологията не е гадателство и ако очаквам да ми говори за магии и, че нещата просто ще ми се случват без мое участие и инициативност-ГРЕША!

# 273
А тази Невена на кого какво е познала  Laughing Аз разпитвам ама засега без резултат

# 274
Много странно за мен се срещнахме в един магазин до бул.България, където тя си имаше кътче за разговори.
Името й е Любка, гледа на ръка, на кафе и нумерология, но някаква на която не бях попадала досега.

МЕЛИСА,Извини ме ,но може ли малко повече инфо за Любка?
Ако е същата жена,преди доста години ми каза,че голямата ми дъщеря ще живее във Франция,а аз ще се разведа.Тогава ми звучеше смешно,но връщайки се на зад,всичко,което ми каза тя се случи.Много ми се иска да видя тази жена.Тя няма място за гледане.Пейки в паркове,кафета,сладкарници,закътани места из улиците.Затова ми се ще да получа малко повече инфо за нея.
Хубав ден!

# 275
А тази Невена на кого какво е познала  Laughing Аз разпитвам ама засега без резултат
Ей, не четете като хората. Лее куршум и казва разни неща. 

# 276
нещо за тази Любка от Петрич

# 277
Аз повече от този адрес  и телефон не знам.Затова и питам???

# 278
 За Любка.Намерих номера на телефона във някакъв форум. Като ми каза че имам магия и цифрата за разваляне реших да питам някой ходил ли е при нея.Иначе ми каза имена които няма от къде да знае ако не ме познава.

# 279
  • София
Снощи посетих Бойка от Перник , за която писа Мелиса.Доволна съм горе -долу.Първо това което ми каза съвпада с прогнозата на Цеца и като развитие и като време - дано  baby_neutral да е така.Обаче отделя много малко време , някъде около 10-15 минути.Вярно не говори за минало / което си е време/ но пак ми се стори много кратко, щеше ми се да е по- подробна.Много позитивна и ведра жена и което за мен е важно няма такса .На този хал дето живеем за много от нас това е от съществено значение , така че бих ви я препоръчала , ако не ви е далече.

# 280
Абе хора, дайте нещо във Варна и регион.Благодаря предварително

# 281
  • Sofia
Момичета,
Някой успя ли да издири тел.за връзка с Любка, която гледала около бул.България? И дали някой успя да разбере взема ли пари и колко?
А за Черната Марина - по адреси ли ходи и само в Ямбол ли или и в други градове?

# 282
Марина си гледа само вкъщи.
Ходила е на работата на майка ми,защото е направила услуга на позната.
Никъде не съм казвала,че ходи по адреси и други градове.

# 283
Ей, не четете като хората. Лее куршум и казва разни неща. 

Разбрах че казва разни неща ама те всички казват нищо - питам до колко си доволна от прогнози за бъдещето Hug

# 284
Момичета,
Споделете телефона на тази госпожа-Любка!
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт