Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 649
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • гр.Пловдив
Колко взима Ивелина Христова,ако не е тайна?
Аз от нея не съм доволна,много уклончиви и незадоволителни отговори,колкото да се отбие номера,това,което се говори за нея в Пловдив е,че познава и то много добре,но на баровци и патрони,които й плащат много добре,за такива простосмъртни като нас не й се занимава на милата....На мен ми гледа по снимка и задаване на въпрос,но просто абсолютно НИЩО с две думи Weary

# 316
Колко взима Ивелина Христова,ако не е тайна?
Аз от нея не съм доволна,много уклончиви и незадоволителни отговори,колкото да се отбие номера,това,което се говори за нея в Пловдив е,че познава и то много добре,но на баровци и патрони,които й плащат много добре,за такива простосмъртни като нас не й се занимава на милата....На мен ми гледа по снимка и задаване на въпрос,но просто абсолютно НИЩО с две думи Weary

Ами и аз се бях набутала преди години със едни смешни смс-и ,уж от нея....вероятно някаква секретарка ги изпраща, за да отбие номера....

# 317
  • гр.Пловдив
 newsm62 аз затова питам колко взима на живо

# 318
 Относно Ивелина - беше преди доста време - 5 години и ми взе тогава 20 лв.

# 319
  • гр.Пловдив
Относно Ивелина - беше преди доста време - 5 години и ми взе тогава 20 лв.

Ооооо,ясно,сега няма да е по-малко от 50,60 и ще започне да зарибява с камъни и амулети да те изчиства,да се наричат разни ритуалчета и дрън-дрън....Не ме вълнуват такива работи мен,искам да си изясня някои неща в каква посока ще се развият и накъде ще задуха вятъра,не е много сложно,който си има такива умения ще ми каже ясно и направо...това е...

# 320
Ивелина Христова, това тази дето спечели предаването "Ясновидци " ли какво беше  newsm78 Има сайт , който гледа уж на живо - онлайн чат и т.н. Един смс е 6 лв, но имам познат, който подържа сайта, затова ви казвам не се хващайте. Отговорите се генерират автоматично, а този онлайн чат е пълна пародия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 321
Бях при Лидия днес...
Кво да ви кажа вече не знам, започвам наистина да се съмнямвам дали нямам психически проблеми.
Същото, което ми казаха Божидара и Цеца.
Дума не бях казала и тя ми го изръси същото...
Даде ми телефон на някакъв Жоро дето чисти някви неща.
От Хаджи Димитър е, до хотел Акорд.Някой ходил ли е там?

ooooh!

# 322
веселина здравчева-За ежедневни неща и битовизми-познава.Кара те да пишеш всичко на лист,за да сравняваш във времето.

Ако я питам кога ще започна работа по професията си, ще ми каже ли? Rolling Eyes

Ако може кажи ми координатите и и къде точно живее?

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 17:57 от irina_77

# 323
говори това,което вижда и задължително те кара да пишеш.не си спомням дали можех да задам въпрос,защото ми видя болното място..
в блока над ресторант"хитър петър".

# 324
  • София
Бях при Лидия днес...
Кво да ви кажа вече не знам, започвам наистина да се съмнямвам дали нямам психически проблеми.

ooooh!

Мелиса , пак да те питам  - прогнозата на Цеца различна ли е от тази която ти даде преди 2-3 седмици?Много ми е важно да знам , че се надявам на нейната прогноза , обаче ако ги сменя на 2 седмици , значи няма какво да чакам.

# 325
говори това,което вижда и задължително те кара да пишеш.не си спомням дали можех да задам въпрос,защото ми видя болното място..
в блока над ресторант"хитър петър".

Телефон има ли?Предварително ли се записва час?
Благодаря!  bouquet

# 326
Да,ще потърся визитката й.

# 327
Да,ще потърся визитката й.

Добре ще чакам!Благодаря ти!Колко пари каза че взима?
  bouquet

# 328
Бях при Лидия днес...

ooooh!

Мелиса , пак да те питам  - прогнозата на Цеца различна ли е от тази която ти даде преди 2-3 седмици?Много ми е важно да знам , че се надявам на нейната прогноза , обаче ако ги сменя на 2 седмици , значи няма какво да чакам.
Не само че не е различна, а вече е категорична.Аз всъщност съм ходила три пъти при нея, още през януари ми каза някви неща, на които не обърнах внимание.Сега тези неща си имат продължение, потвърдено от Божидара и Лидия също.
Междудруогото бях при Лидия също през януари,
искам да ви кажа че тогава толкова неща ми наговори, че бях се оттегчила да я слушам,
днес ми ги каза едно към едно в по кратък вариант, като си потвърди и фактите от януари.
На всичкото отгоре беше толкова точна в описването на разни ситуации, че все едно е била с мен последните три месеци ръка за ръка...

# 329
Melissa,незнам дали ще е удобно,но тел. на Лидия няма newsm78само име,можеш ли да го побликуваш?Назад в темите се споменава,но и там няма телефони  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт