Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 612
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Отново се намесвам в темата, може би не с инфо-то, което търсят повечето хора тук, но да си кажа.
Мисля, че ходенето по ясновидци е някаква своего рода наркомания.
Като ви чета последните месеци, си мисля, че повечето си прекарват времето и живота, опитвайки се да го чуят предсказан, а не реално да го живеят.
Това просто няма оправдание в случаите, когато не се касае за животоспасяващи въпроси - а такива могат да са само здравословни или свързани с дете.
Останалите не са глупости, но са просто дреболии, ако ще човека, за когото ходите да питате от Марс да е слязъл (щото повечето случаи за хора ходим да се съветваме) - щом сте тръгнали по ясновидци да питате за взаимоотношенията си, значи не са наред нещата и по-добре с него/нея ги решавайте, а не в някакви мърляви апартаменти с някакви хора, които често са нечистоплътни и телесно, и душевно.

Тая краста я влача от години и я спрях преди половин година, защото се озовах при поредната. Интелигентна и симпатична жена беше, но просто ме уплаши нечовешки. Каза ми някакви неща, аз уж бях спокойна, уж просто се почувствах информирана и предупредена, но нещо почна да ми работи отвътре, внуших си, без да искам, че тя е 100% права и започнах (донякъде съзнателно, донякъде не) да чакам да се случат гадните събития, които предрече. Как съм преживяла тези месеци, не искам да ви разказвам.
От друга страна здравословно за мен ми каза, че нямам никакви проблеми. Две седмици след посещението при нея ме заподозряха в тежко заболяване и оттогава досега се влача по диагностики и съм на изчакване. Сигурна съм, че жената, при която бях, грам не го забеляза, и то не, защото непременно съм здрава. Просто не го видя.

Не ми трябваше да знам нещата, които ми каза. И права да излезе - което, с Божия помощ, се надявам да не стане!! - за какво ми беше тоя ужас 5 месеца, да знам, да чакам, да се треса и да треперя??? От друга страна, като толкоз вижда, защо не ме предупреди за моите здравословни неща? Щото не трябвало да знам??? По-добре за тях да ме беше подготвила, егати!

Та....Мислете с главите си и живейте пак с тях.

Напълно съм съгласна, аз също няма да ходя вече, само им пълним джобовете, а те ни пълнят главите с глупости и не ни позволяват да си живеем живота.

# 361
Дами, за региона от Добрич/Варна , мога да ви препоръчам леля Цеци (oт Добрич), но тя гледа само на карти. Аз научих за нея от познати, които са доволни и на мен ми хареса.
Не говори с имена, но това, което вижда на картите е вярно и поне на мен и познатите ми - позна.  
Не се занимава с магии и такива неща, камо ли развалянето им.

Така че за гледане на карти (изрично подчертавам), която пожелае мога да дам координати.

bouquet  Peace

# 362
UK Princess пиши ми координати за тая леля Цеци от Добрич...Ако може и на лични да не ги затрия някъде,колко взима или колкото й оставиш

# 363
Мелиса,би ли обобщила ти как мислиш Божка ли е по-добра,или Лubka?Би ли дала телефон на Божка.

# 364
  • София
 Melissa77 Радвам се, че нормално си пътувала  Hug

При мен изтече единият срок даден от Божка, не стана нещото. Утре изтича и за друго нещо срока, за момента няма наченки да стане и това нещо, ама да видим има още време.

# 365
При дядо Данчо от Ягодово някой ходи? Аз утре ще ходя и ще напиша какво ми е казал...
 newsm53

# 366
ходих в Ягодово,но искам да чуя и други мнения

# 367
 Относно Цеца и Божка - Ако някой има мнение ще е добре да напише какво мисли и да сподели. За Светлана от Сухата река - имаше много добри отзиви за настояще и минало. Явно бъдещето трудно се предвижда - една част зависи от нас, а другата, ако се оставим по течението на вероятностите - ще се случи най-предвидимото и близко до състоянието в което се намираме - емоционално. Много е интересен форума на сънуващите от Вадим Зеланд по теорията му за многовариантността.

# 368
  • София
И при трите съм била. За Светлана не мога да кажа още, срока ми е до края на година. Цеца ми каза юли месец. Божка каза 2 седмици... да видим Simple Smile

# 369
здравейте,моля за помощ!! МОЛЯ АКО НЯКОЙ Е ХОДИ ПРИ БАБАТА НА АЗИС ДА КАЖЕ ПОЗНАВА ЛИ,ДНЕС НАПРАВИХ ГРЕШКАТА ДА ОТИДА ПРИ НЕЯ,И СЕГА НЕ МОГА СИ НАМЕРЯ МЯСТО ОТ ТОВА КОЕТО МИ КАЗА,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТЯ ,,ГЛЕДА ЗА 2 МИН,И НИЩО КОНКРЕТНО НЕ КАЗВА,,НО ТОВА КОЕТО МИ КАЗА ,,,МЕ УЖАСЯВА,,НЕ ЧЕ Е ПОЗНАЛА НЕЩО,,А НЕЩО КОЕТО ЗА МЕН НЯМА ДА Е ХУБАВО

# 370
  • гр.Пловдив
здравейте,моля за помощ!! МОЛЯ АКО НЯКОЙ Е ХОДИ ПРИ БАБАТА НА АЗИС ДА КАЖЕ ПОЗНАВА ЛИ,ДНЕС НАПРАВИХ ГРЕШКАТА ДА ОТИДА ПРИ НЕЯ,И СЕГА НЕ МОГА СИ НАМЕРЯ МЯСТО ОТ ТОВА КОЕТО МИ КАЗА,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТЯ ,,ГЛЕДА ЗА 2 МИН,И НИЩО КОНКРЕТНО НЕ КАЗВА,,НО ТОВА КОЕТО МИ КАЗА ,,,МЕ УЖАСЯВА,,НЕ ЧЕ Е ПОЗНАЛА НЕЩО,,А НЕЩО КОЕТО ЗА МЕН НЯМА ДА Е ХУБАВО

На какво гледа тази ?Не се шашкай и тормози за глупости да не ти стане нещо от притеснение

# 371
ОХ НА КАРТИ ГЛЕДА,ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИНУТИ,САМО ГИ НАРЕЖДА И ИЗГОВАРЯ ДВЕ ТРИ ДУМИ НА КРЪСТ,НИ ЗА БЪДЕЩЕ КАЗВА НЕЩО НИ ЗА МИНАЛО,,ЕДНА ПОЗНАТА Е ДОВОЛНА ОТ НЕЯ ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИЯ,ДНЕС ОТИДОХ С НЕЯ,ДА ГЛЕДА И НА МЕН ОТ ЛЮБОПИТСТВО,И НАКРАЯ НЯМА ДА СИ МЪЖА СИ.... ooooh!

# 372
  • София
ОХ НА КАРТИ ГЛЕДА,ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИНУТИ,САМО ГИ НАРЕЖДА И ИЗГОВАРЯ ДВЕ ТРИ ДУМИ НА КРЪСТ,НИ ЗА БЪДЕЩЕ КАЗВА НЕЩО НИ ЗА МИНАЛО,,ЕДНА ПОЗНАТА Е ДОВОЛНА ОТ НЕЯ ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИЯ,ДНЕС ОТИДОХ С НЕЯ,ДА ГЛЕДА И НА МЕН ОТ ЛЮБОПИТСТВО,И НАКРАЯ НЯМА ДА СИ МЪЖА СИ.... ooooh!
Една приятелка беше ходила при нея миналата година и каза , че нищо не познава , така че спокойно!

# 373
попадна ми мнение на хора,които претендират да разбират и да се занимават с магия. Специално за "любовната" магия е темата
"Така наречените-магии за ,,любов''-са най-вредоносните магии,след тези за смърт.Любовта е най-висшето състояние,чрез което Човекът се доближава до Бог.Опорочаването на това най-фино взаимоотношение чрез използването на Окултна намеса,само по себе си разкрива какви беди и нещастия ще очакват заблудилите се в такова дело.
Любовта и свободата са следствие на Свободната ни Воля-да искаме да отнемем правото на избор,какви чувства да изпитва човек към нас е невъзможно.С магия може да бъде здраво оплетен човек,но плодовете на тази ,,любов'' ще се гнили...ОПИТЪТ го е доказал.
А хората,извършващи срещу пари такива ,,услуги''-те са точно като наркопасьорите-просто ги има..."

Зависи каква магия за любов - има някои, които са си направо за любов и болест едновременно.Трябва да се внимава по каква система се прави.Другото е, че не винаги действат, защото обектът на въздействието ако ви ненавижда това яко вреди на магията - все едно я разваля до някаква степен.Магиите за любов са едни от най-желаните, но и най-трудните за успешен резултат.Много емоции на хората се намесват и не винаги работят.Понякога е по-лесно да навредиш на човека, отколкото да направиш така , че да се влюби.

А относно за връщането - ако става дума за енергийния откат - ами зависи дали магът е съобразил това.Относно парадигмата , където всичко е подредено във вселената и не може никой да се меси - не вярвам съвсем, но има определени течения, срещу които е контрапродуктивно да се върви - имам предвид, че може и да стане любов след магия, но определено за да просперира едно такова начинание ще трябва да доразвиете магията с реална любов от ваша страна и да изчистите обекта след определено време, за да не му вреди на енергетиката.Ако програмата отначало е подействала и вие сте доразвили нещата - това би било достатъчно, за да се продължат нещата.Но пак казвам - това си е голяма играчка и в много редки случаи действа.Все едно вместо да си купите агнешко от магазина да ви влезне фиксидеята да ядете антилопа - айде на сафари - пари, пътуване, трудности, и т.н. - неблагодарен път само за начесване на крастата.Но ако наистина искате антилопа - ами тогава - на сафари като на сафари...

# 374
Благодаря Иди  до сега никой не беше ми го казавал това,,и аз се шашнах,,от първия път,поне да бях отишала при някоя която ще си заслужава 20 лева

Общи условия

Активация на акаунт