Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 273
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Бях при Светлана и не съм особено впечатлена. По-скоро разговаряхме, задаваше ми въпроси и повече говорих аз. Относно здравословното ми състояние - не позна основния проблем, а да осведомиш човек с очила (не за слънце), че има проблем със зрението едва ли е някакво прозрение - то се вижда от пръв поглед. Не позна и основните заболявания на родителите ми.
Преди време писах и за Ани от Пловдив - за бъдещето нищо от прогнозите й не е факт вече 10 месеца след изтичане на срока. Описа ситуацията точно, но дотам...
Една друга майсторка обаче направо ме срази:
Тя: Ти не си едно дете.
Аз: Едно дете съм.
Тя: Не, не си едно.
Аз:Не, едно дете съм - нямам брат или сестра.
Тя: Не, не си едно - родителите ти имат и гледат още едно.
Аз: Не, нямат и  не са гледали друго - щях да видя и да знам, вече съм над 40 годишна
(за сведение родена съм 1 година след запознанството на родителите ми , те не са разведени, няма предишни бракове, изродена съм от лекари-роднини, а ако съм имала близнак или е имала друга бременност - майка щеше да ми каже, тъй като си споделяме всичко)
Тя: Не,има друго по-малко дете.. май е на майка ти
Аз: Е,как майка ми има друго дете, пък не сме разбрали ...
Тя: Има,има ...
Тук вече не издържах и избягах в галоп!

# 526
Твърдоглава била тая Светлана... Outta Joint
 #2gunfire

# 527
От известно време поради стари мои проблеми и новопоявили се ситуации в живота ми започнах отново да ходя на консултации с ясновидци. Този път ще изчакам да мине време и ще напиша подробно дали някой е познал нещо за бъдещето. Сега ще споделя само първоначалните си впечатления от Светлана- Сухата река, тъй като при нея бях за първи път днес.

Не съм възхитена от Светлана!

Тези, които е уплашила със страшни здравословни прогнози ги съветвам да не се стряскат много, по-надолу ще прочетат защо.

Самата Светлана е сравнително интелигентна и симпатична млада дама с добър външен вид- не е стряскаща като някои други от гилдията. Оставих я да видя дали ще разбере сама какво ме мъчи. В момента имам много, ама много сериозни проблеми. Тя започна да ми говори за съвсем маловажни и не особено верни неща, като акцентираше как ме пазела от отвъдното моя починала близка, за която аз не се сетих коя е, защото просто с буквата, която тя посочи нямам починала близка.

Прекъснах я и ѝ дадох малък жокер...Тя продължи, но пак в грешна насока.

Вече на моя конкретен въпрос пак не можа да отговори съвсем смислено.

През цялото време зорко ме следеше и се водеше от всичко, което казвах, нагаждаше си го в движение. Налучкваше и много бързо сменяше темата, когато я парирах, че не е права.

Ще се въздръжа от споделяне на лични подробности тук, но ще дам един пример. Питам я какво важно вижда за снаха ми (която всеки момент трябва да роди). А тя ми казва, че ще се издигне в работата и нито дума за предстоящото събитие. Е, каква работа, като тя е в майчинство?!?.......

По време на цялата консултация имаше много малко попадения за минало и настояще.
 Обаче имаше неща за настоящето и миналото, които стоят по съвсем различен от описания от нея начин.

За бъдеще ми даде конкретни прогнози, но без конкретен срок, защото нали ‘’горе’’, откъдето диктуват ‘’ТЕ”” нямало време........Всичките ѝ прогнози за мен са толкова розови и граничещи с чудеса, че хич не ми се вярва...Но времето ще покаже дали е права и ще аз ви споделя. Е, за някои може да се наложи да почакам и едно десетина години. Simple Smile

За мой близък пък предначерта ужасен план за бъдещето. Ще споделя след време и за него.

Относно здравната диагностика- НЕ съм доволна! И за мен, и за мъжа ми допусна много грешки. Изброи купища диагнози и възможни проблеми, от които почти нищо не се среща при нас. Основните ми болежки изобщо не ги спомена. Каза, че съм напълно добре с органи, с които имам сериозни проблеми...Нооо...според нея имам възел на щитовидна жлеза и бучка в едната гърда...Онемя като ѝ казах, че преди два месеца съм си изследвала и двете и всичко ми е наред....Това го оставям без коментар...

Друго, което не ми хареса е че аз не разбрах тя на какво се оповава всъщност в гледането си. Веднъж гледаше числа и дати и смяташе, после питаше ‘’ТЕ’’, после говореше от собствена гледна точка...Знам ли...?! Гледане от комбиниран тип явно. А за някои събития и хора ме караше да си ги представям, за да ги ‘’хванела’’.......

Като обобщение ще напиша така:
-много трудно ориентиране и НЕпознаване на настояще.
- много малко попадения за минало и настояще.
-доста подпитване и налучкване.
-конкретни прогнози с неконкретен срок
-погрешна здравна диагностика.

# 528
  • Под Слънцето
Животът е прекрасен !
Пожелавам ви на всички да намерите човекът, който да ви помогне да ви се  случат и наредят нещата!  Peace
Въпреки многото несполуки и неуредици до скоро, открих, след много обикаляне моят човек.
И спирам да ходя на такива места. Ще следя темата, разбира се и ще се включвам когато сметна за нужно.
Бъдете щастливи!
  bouquet

# 529
Животът е прекрасен !
Пожелавам ви на всички да намерите човекът, който да ви помогне да ви се  случат и наредят нещата!  Peace
Въпреки многото несполуки и неуредици до скоро, открих, след много обикаляне моят човек.
И спирам да ходя на такива места. Ще следя темата, разбира се и ще се включвам когато сметна за нужно.
Бъдете щастливи!
  bouquet

Topsy, това звучи прекрасно! Дано занапред ти се случват само положителни неща!

Ако решиш, може да ни споделиш кой е този човек...Simple Smile

# 530
Топситуууууууу, малко да си направиш пролетно почистване на пощата лиииииии?  Thinking

Айдееееееееее пак се задръсти  Wink

# 531
  • София
Сега ще споделя само първоначалните си впечатления от Светлана- Сухата река, тъй като при нея бях за първи път днес.

Тези, които е уплашила със страшни здравословни прогнози ги съветвам да не се стряскат много, по-надолу ще прочетат защо.

Аз много БЛАГОДАРЯ за този пост!!! Защото получих доста страскащо гледане на два пъти само по телефона за в бъдещето, пак свързани със здравето... НО интересното е, че и двата пъти /за два дни/ прогнозата беше една и съща. Аз се надявах като звънна втори път да е нещо коренно различно, но то си беше същото, в смисъл, че това, за което я питах отговора и двата дни беше еднакъв... Нито съм ходила при нея, нито нищо, обаче тя си ми гледа по телефона два дни  с една и съща прогноза...

# 532
И аз ще се радвам, ако се споделят впечатление доколко Светлана от Сухата река е точна в здравната диагностика. Така че, ако имате отзиви, моля пишете. Предстои скоро да посетя Светлана и ще споделя тук първоначалното впечатление.

Една съфорумка преди не много време сподели, че я е изплашила за здравословното ѝ състояние, а след направени медицински изследвания се оказва, че всичко е наред.

Тъй като прочетох още един подобен пост - искам да споделя - бях при Светлана преди месеци. Категорично - не познава да здравни проблеми. Имаш болка в кръста - аз казвам, че не ме боли кръст - сигурно ще имаш проблеми с кръста в бъдеще. Имам болки на друго място..пауза..тя мълчи..аз се шегувам и питам - не може ли да познаете къде - отново ми се усмихва... А аз имам сериозни проблеми от години с прешлени С6-С7 и С8-С9 -две протрузии, които ме боляха с години и благодарение на кинезитерапия и мануална терапия сега съм добре /това е между плешките, горе, високо и няма нищо общо с кръста/. Още тогава разбрах, че жената налучква. И още - мъжът ми ще започне работа през март - вече е 11 април. Работа няма. А всичко останало дето съм щяла да ходя след две години да живея и работя в чужбина заедно със семейството си - това си е чиста измишльотина, на която не вярвам. Много приятна жена, но не може да познава.

# 533
Сега ще споделя само първоначалните си впечатления от Светлана- Сухата река, тъй като при нея бях за първи път днес.

Аз много БЛАГОДАРЯ за този пост!!! Защото получих доста стрскащо гледане на два пъти само по телефона за в бъдещето, пак свързани със здравето... НО интересното е, че и двата пъти /за два дни/ прогнозата беше една и съща. Аз се надявах като звънна втори път да е нещо коренно различно, но то си беше същото, в смисъл, че това, за което я питах отговора и двата дни беше еднакъв... Нито съм ходила при нея, нито нищо, обаче тя си ми гледа по телефона два дни  с една и съща прогноза...

GERBER, недей да приемаш буквално и да се притесняваш от това, което ти е казала. Отделно ти си звъняла в два поредни дни и изобщо не е трудно да се е сетила какво ти е казала, защото нямам впечатления да консултира много хора по телефона.

# 534
И аз ще се радвам, ако се споделят впечатление доколко Светлана от Сухата река е точна в здравната диагностика. Така че, ако имате отзиви, моля пишете. Предстои скоро да посетя Светлана и ще споделя тук първоначалното впечатление.

Една съфорумка преди не много време сподели, че я е изплашила за здравословното ѝ състояние, а след направени медицински изследвания се оказва, че всичко е наред.

Тъй като прочетох още един подобен пост - искам да споделя - бях при Светлана преди месеци. Категорично - не познава да здравни проблеми. Имаш болка в кръста - аз казвам, че не ме боли кръст - сигурно ще имаш проблеми с кръста в бъдеще. Имам болки на друго място..пауза..тя мълчи..аз се шегувам и питам - не може ли да познаете къде - отново ми се усмихва... А аз имам сериозни проблеми от години с прешлени С6-С7 и С8-С9 -две протрузии, които ме боляха с години и благодарение на кинезитерапия и мануална терапия сега съм добре /това е между плешките, горе, високо и няма нищо общо с кръста/. Още тогава разбрах, че жената налучква. И още - мъжът ми ще започне работа през март - вече е 11 април. Работа няма. А всичко останало дето съм щяла да ходя след две години да живея и работя в чужбина заедно със семейството си - това си е чиста измишльотина, на която не вярвам. Много приятна жена, но не може да познава.

Angel 2010 и на мен ми нареди такива розови прогнози за бъдещето, които изобщо не ми се връзват с моментната реалност и общата логика. Допускам малък процент да е познала, но мисля че всичко е една скалъпена позитивна приказка.

# 535
Привет Melissa77 чета с интерес твоите коментари радвам ти се много голям ПИЧ си БРАВО
Може ли да ми споделиш номера на твоята фаворитка ЦеЦа къде как може да се намери телефон просто контакти
Благодаря ви предварително  smile3501  love001 smile3501

# 536
Днес се почувствах повече от смутена. Около три месеца не съм се отбивала до щатната ми врачка. Обиколих какви ли не идиотки, а днес, понеже по-добра не откривам, реших да я посетя. Жената ме заби в стената с информацията, която ми спусна. Ден по ден ме уведоми какво съм правила и какво се случва и ще се случва. Щях да припадна. В такава кондиция не бях я излавяла от не помня кога - откакто преди три години ми издекламира събитията от последните две години заедно с повратните дати и цифрите от тел номер. Накрая ми сподели, че явно Господ я наказва с всичките й болести за това, че предупреждава хората. И ми разказа как като малка, за да й обръщат внимание, защото била само дете и майка й сама я отглеждала, си измисляла някакви истории, за да им привлича вниманието. После тези истории обаче се оказвали истина... Мда, припомних си какво е да отидеш на истинска врачка. Истината невинаги е хубава и проста, но това, за което изредих 11 врачки за 3 месеца, включително и нея, най-после го получих под формата на пълна дисекция. Предния път дори и тя успя да се досегне само до обвивката.

# 537
Днес се почувствах повече от смутена. Около три месеца не съм се отбивала до щатната ми врачка. Обиколих какви ли не идиотки, а днес, понеже по-добра не откривам, реших да я посетя. Жената ме заби в стената с информацията, която ми спусна. Ден по ден ме уведоми какво съм правила и какво се случва и ще се случва. Щях да припадна. В такава кондиция не бях я излавяла от не помня кога - откакто преди три години ми издекламира събитията от последните две години заедно с повратните дати и цифрите от тел номер. Накрая ми сподели, че явно Господ я наказва с всичките й болести за това, че предупреждава хората. И ми разказа как като малка, за да й обръщат внимание, защото била само дете и майка й сама я отглеждала, си измисляла някакви истории, за да им привлича вниманието. После тези истории обаче се оказвали истина... Мда, припомних си какво е да отидеш на истинска врачка. Истината невинаги е хубава и проста, но това, за което изредих 11 врачки за 3 месеца, включително и нея, най-после го получих под формата на пълна дисекция. Предния път дори и тя успя да се досегне само до обвивката.

Коя е тази врачка, ако не е тайна?

# 538
 Мълча.....

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 20:13 от мамарамболина

# 539
мамарамболина, смятам, че след целия дълъг и неприятен тур по врачките разпространени из този форум, имам право да споделя и позитивен опит без претенцията, че някой трябва да си скубе косите и да завижда за този факт. Не е ли по-добре темата да е за това колко са познали, а не затова колко не са - по-конструктивно е.

Макар из този форум практиката да е всеки да си крие добрите врачки сакън да не вземат да познаят на някой друг. Типично в унисон за вица за казана. В тази връзка оставям всеки да прояви реакцията, която смята, че е правилна. 

Общи условия

Активация на акаунт