Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 267
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
мамарамболина, смятам, че след целия дълъг и неприятен тур по врачките разпространени из този форум, имам право да споделя и позитивен опит без претенцията, че някой трябва да си скубе косите и да завижда за този факт. Не е ли по-добре темата да е за това колко са познали, а не затова колко не са - по-конструктивно е.

Макар из този форум практиката да е всеки да си крие добрите врачки сакън да не вземат да познаят на някой друг. Типично в унисон за вица за казана. В тази връзка оставям всеки да прояви реакцията, която смята, че е правилна. 

Може ли телефона и името на тази врачка baby_neutral аз обещавам да не си скубя косите  Joy

# 541
е тая ще трябва да си я шерваме апокрифно, не е за горния лист.

# 542
Животът е прекрасен !
Пожелавам ви на всички да намерите човекът, който да ви помогне да ви се  случат и наредят нещата!  Peace
Въпреки многото несполуки и неуредици до скоро, открих, след много обикаляне моят човек.
И спирам да ходя на такива места. Ще следя темата, разбира се и ще се включвам когато сметна за нужно.
Бъдете щастливи!
  bouquet

Тук неведнъж , след намирането на Баш Майсторкатa  Simple Smile огнено се хвърлят оставки и се пишат  тежки прощални писма/каквото твоето не е/ , пред които Ботевото писмо до Венета -ряпа да яде-само  за да се поднови наново  шетането след три дни,без следа от  тържествеността на обявлението за прекратяване на дейността Simple Smile
Винаги си била смислена, така че искрено ти желая при теб нещата да не се развият по този начин и времето да докаже реалността на находката ти, ама ще се радвам да не забравяш нас клетите и да наминаваш, както и си се заканила Simple Smile.
И също така...не ми казвай, че  броени часове преди така бурно очакваното  съботно синджир събитие безсърдечно ще го канцелираш! Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 20:55 от ryannn

# 543
Е и аз да се изкажа...Леля Цецка позна ама само с едно изключение,което вече не се надявам да се сбъдне а и няма за кога бе мамка му...Както една съфорумка днес беше постнала във Facebook: Само времето може да даде отговорите които търсите....но ще ви даде, когато вече сте забравили въпросите! Simple Smile та явно и тогава ще се сбъдне предсказанието на Леля ви Цецка Simple Smile Преди време обаче някаква девойка беше споменала за някаква леля от турски произход от Айтос, която също много познавала ама до там се приключи темата...Та въпроса ми е има ли някои от Айтос та да се поразтършува малко и да я намери тая леля аджеба... Simple Smile

# 544
Мили момичета някой чувал ли е за Анаженсида Стефанова от Велико Търново- нумерележка е и книги издава работи в центъра по нумерология там. Нямам отзиви засега само мноооого мрачна прогноза и ако някой сподели мнение ще съм много благодарна Hug

# 545
  • В.Търново
Аз съм от Търново и тая въобще не съм я чувала.

# 546
Животът е прекрасен !
Пожелавам ви на всички да намерите човекът, който да ви помогне да ви се  случат и наредят нещата!  Peace
Въпреки многото несполуки и неуредици до скоро, открих, след много обикаляне моят човек.
И спирам да ходя на такива места. Ще следя темата, разбира се и ще се включвам когато сметна за нужно.
Бъдете щастливи!
  bouquet
а може ли координати на "одобрения човек"

# 547
мамарамболина, смятам, че след целия дълъг и неприятен тур по врачките разпространени из този форум, имам право да споделя и позитивен опит без претенцията, че някой трябва да си скубе косите и да завижда за този факт. Не е ли по-добре темата да е за това колко са познали, а не затова колко не са - по-конструктивно е.

Макар из този форум практиката да е всеки да си крие добрите врачки сакън да не вземат да познаят на някой друг. Типично в унисон за вица за казана. В тази връзка оставям всеки да прояви реакцията, която смята, че е правилна. 

below the surface кутията ти е пълна! Може ли да публикуваш координати?

# 548
  • Под Слънцето
Бау.

Раян, cool! Ти си единственото свежо човече , на което съм попадала последните години у форуми.  Hug
Не съм казала ,че спирам да чета темата . Просто нямам нужда от "виждащи и знаещи" . Бъдещето не ме вълнува.   Ше дойде все някакво .Настоящето е важно какво и как , за да е и напред ок. На фона на всички глупости,които съм изслушала, стреса с въпросът ми "Кога аз ще намеря Кивота?", им идва в повече баш на тези, дет са много рекламирани. И вземат , та почват да мрънкат. Скоро спорих с туркиня, която не пожела да си каже името, представя се с българско такова. Та стана дума за Корана , разните сури, с които правят магии . Аз , понеже от зор, взех да уча и турски, и ми се дадоха да чета разни неща. Интересни. Има хляб тука, ако някой се чуди къв бизнес да завърти.

С лелката се заприказвахме за чалмосаните , Хизбула , атентати, камикадзета , Аллах и там колко девици дебнат някого в техния си Рай.. И лелката отсече, че тез били кюрди. От което ме изби . Викам сунитите това, шиитите-онова.. Не бе, сичките са кюрди - демек лошите. Ей тва промитите мозъци край нямат .  Но пък тя добродушно се опитва да помага както си знае и може.

После ходих при една друга , която резонно нищо не ми вдена,  та  я парирах на петата минута . Викам   -Кажи ся за Кивота кога да тръгвам да го копам. Направо все едно  я замразих с вълшебна пяна. Не щеше да ми каже нищо друго. Даже и пари не й оставих. За кво? Аз , докато не свърша работа, пари не вземам на клиентите си.

Накрая попаднах и на тази, която мисля, помогна. Но пък пак не мога да съм сигурна дали е точно тя , или е била една друга, която  беше доста охулена тук. Но на  мен ми каза  - след март догодина  ще ти се оправят нещата. Иде реч за Сирма.

Факт е ,че прехвалени тук "всевиждащи магесници" , за мен не успяха да направят нищо.
Всеки сам трябва да си открие човека. На мен може да е помогнал, на друг- да не успее и после отново да се налага да чета как някой си бил еди какъв си . Или да ми препращат през трети лица писания..
И не ме карайте да давам координати. Засега не съм склонна. А и не желая пред къщата на жената да стане манифестация.

Как да е.. Не съм се отказала да се повозя на синджира.  И да се забавлявам. Аз съм за приключенията! И ако има шанс- ще снимам. Утре там , друг път - в погото на Хиподил  Joy

Пощата я оставям пълна. Нарочно.Махнах отметките за следене и уведомяване с мейл.
И отивам да го правя живота 3D , че се разложих от лежане и депресия толкова време.

Flowers Four Leaf Clover

# 549
  • София
Дами, кога изписахте толкова?
Не казвам на TopsyG, сбогом, тъй като тя винаги е помагала.

Мелисса , да тя не веднъж се е заканвала. Да е здрава, щастлива и т.н.
Изключително съм щастлива, че има мир и разбирателство в темата. Отдавна не се е случвало.
Надявам се, че все така ще продължи.

Имаше питане за Лили от Разсадника: не си губете времето и парите за нея!!!
За нищо не става.
На всички желая весел уикенд! Hug

# 550
При Лили от Разсадника съм ходила преди около 8-9 години. Гледа на таро, може би, не си спомням вече, но нищо от това, което тогава ми каза не се случи. Повече ми говореше за хората със зодии.... иди се сети точно кой визира.......и общи неща......глупости и пак глупости.......дори ми каза, че имам магия и ще я развали за определена сума, която не помня вече......За мен е поредната шарлатанка.

# 551
  • София
На мен Лили ми изръси нещо от сорта:

Тя: Имаш приятелка с тъмна коса и очи
Аз: Да имам и какво за нея
Тя: Ами различни сте

Mr. Green То по принцип хората са различни  Rolling Eyes И продължи на друга тема ... Лично на мен ми е трудно да се сетя за кой ми говори само по цвета на косата и очите  Simple Smile

# 552
На мен Лили ми изръси нещо от сорта:

Тя: Имаш приятелка с тъмна коса и очи
Аз: Да имам и какво за нея
Тя: Ами различни сте

Mr. Green То по принцип хората са различни  Rolling Eyes И продължи на друга тема ... Лично на мен ми е трудно да се сетя за кой ми говори само по цвета на косата и очите  Simple Smile

хахахаха, жалкото е за нас, че обикаляйки и търсейки "добри гледачки", давайки парите си в повечето случаи се срещаме с такива като нея...

# 553
  • бургас
Е и аз да се изкажа...Леля Цецка позна ама само с едно изключение,което вече не се надявам да се сбъдне а и няма за кога бе мамка му...Както една съфорумка днес беше постнала във Facebook: Само времето може да даде отговорите които търсите....но ще ви даде, когато вече сте забравили въпросите! Simple Smile та явно и тогава ще се сбъдне предсказанието на Леля ви Цецка Simple Smile Преди време обаче някаква девойка беше споменала за някаква леля от турски произход от Айтос, която също много познавала ама до там се приключи темата...Та въпроса ми е има ли някои от Айтос та да се поразтършува малко и да я намери тая леля аджеба... Simple Smile

къде ли не рових из нета за тази от Айтос,никъде няма нищо за нея,пак и тук не беше й споменато име,то не проблем да се прескочи до Айтос,но как да питаме за жена без име,то там 90% население от турски произход,всяка втора ще  вземе да се прави на гледачка  Laughing Laughing Laughing

# 554
Оооо, докато ви изчета Simple Smile

Да се похваля - не съм ходила при никоя от точно една седмица  Hug

Последните бяха в Попово.

Иначе тази за която говори below the surface  я знам и съм писала за нея, че също съм много доволна и аз, но от сега казвам координати нямам, просто заставам зад думите на below the surface  на 100%.

Квото искате мислете, но тва дето ми го говори Цеца се случва, не знам защото само на нея ли й вярвам най - много, но нещата малко по малко от нейните прогнози започват да се превръщат във факти.

Така че аз съм в застой и не ходя никъде засега.
Но е чудесно че сте доста активни напоследък и си имам повеод да наминавам да ви почета

Поздрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт