Промоции на книги - Тема 2

• 138 469
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • Mostly in my mind
Нямам нито мейл за изпратена пратка, нито имам нещо получено. Явно ще го чакам най-рано в четвъртък,  Simple Smile

# 736
И аз не бях получила мейл, днес ме изненада куриерът.

# 737
И аз не бях получила мейл, днес ме изненада куриерът.
И при мен така, не получих втори имейл, направо куриер.

# 738
  • София
А имахте ли смс от куриера преди да дойде?

# 739
  • Mostly in my mind
Ако е до Спиди, винаги пращат. Simple Smile

# 740
  • София
На мен ми пишеше, че куриерът е Д Д експрес, ако не бъркам и понеже нямам опит с тях, се чудех дали  ще разбера предварително  newsm78.

# 741
  • Mostly in my mind
При поръчката имаш право да избираш между Спиди и Д Д. Simple Smile

# 742
ДД експрес не пращат смс-и.

# 743
  • София
Явно съм пропуснала момента с избора  Blush.
Направо видях крайния резултат, че те ще ми доставят.

# 744
И при мен не знам защо не излезе опция за избиране , а направо куриер Д Д , а аз за първи път дори ги чувам , колкото до поръчката нито смс нито мейл съм получила чак започвам да се притеснявам вече.

# 745
love from Paris, ще дойде, но ДД не пращат смс. И поне при нас не са много учтиви, нито предупреждават кой ден, нито по кое време, а очакват да си нон-стоп с телефона в ръка. Последният път не бях вдигнала на първо позвъняване и ми беше прочетено едно конско и получих укори, че точно по това време съм си приспивала бебето, а той чакал!

# 746
  • на североизток от Рая
И при мен не знам защо не излезе опция за избиране , а направо куриер Д Д , а аз за първи път дори ги чувам , колкото до поръчката нито смс нито мейл съм получила чак започвам да се притеснявам вече.

И при мен пише, че тези Д и Д ще ми доставят, но това не ми харесва. Таксата за тяхната услуга е висока. А при поръчката никъде не се появи право на избор, излязоха тези като доставчик и толкова. Писах писмо до Сиела. До днес - ни вест, ни кост. Преди малко пак им пратих запитване, защото и поръчката ми стои все още необработена. Дано причината да е многото работа, а не нещо друго. Търпение имам.  Peace

# 747
При мен току що дойде  така чаканият куриер от Д Д (наистина много странна куриерска служба са...хич не ми харесаха като отношение ) , но поне си получих поръчката ,надявам се и при вас скоро да пристигнат книжките Simple Smile

# 748
  • на североизток от Рая
При мен току що дойде  така чаканият куриер от Д Д (наистина много странна куриерска служба са...хич не ми харесаха като отношение ) , но поне си получих поръчката ,надявам се и при вас скоро да пристигнат книжките Simple Smile

Преди това имахте ли някакво инфо да чакате поръчка? И ако не е нахално, каква е таксата ви за доставка? Моята е близо 5 лв.  ooooh!

# 749
При мен имаше само опция Спиди и доставката беше 3 и нещо.. и днес нямам книжки Sad не че няма какво да чета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт