Промоции на книги - Тема 2

• 138 479
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • ту тук, ту там
Някой поръчвал ли е от e-zona за провинцията? Посочен е срок за доставка 48 часа, но дали го спазват? И неработните дни отчитат ли ги? Освен това видях, че в общите им условия като срок за доставка е посочено 7 работни дни! На кое да вярвам, струва ми се малко подвеждащо сякаш...  newsm78

# 31
Аз получих поръчки и от sokrat, и от e-zona - и двата сайта са коректни! Simple Smile

# 32
На e-zona гледам, че промоцията продължава до 10.04.

# 33
  • В Балкана
Това получих от books.bg на пощата си.

Скрит текст:

# 34
  • Пловдив
Цял месец всички книги на Колибри са с 20% отстъпка в книжарници Хермес като гостуващо издателство на книжарниците  newsm68  На тоя етап се радвам най-много на Малкия Никола, Томас Харис, Джоан Роулинг, Амели Нотомб и един речник  Heart Eyes

# 35
Цял месец всички книги на Колибри са с 20% отстъпка в книжарници Хермес като гостуващо издателство на книжарниците  newsm68  На тоя етап се радвам най-много на Малкия Никола, Томас Харис, Джоан Роулинг, Амели Нотомб и един речник  Heart Eyes
В сайта на издателството всички книги са с постоянна отстъпка -20% - http://www.colibri.bg/! Peace

# 36
  • Пловдив
Реших да споделя, защото аз лично предпочитам на място в книжарница да си разгледам и купя книга, а и няма чакане и транспортни разходи  Flutter

# 37
Не знам писал ли е някой - в emag всички книги с намаление. Плюс безплатна доставка.

# 38
Аз получих поръчки и от sokrat, и от e-zona - и двата сайта са коректни! Simple Smile
Аз съм много доволна от sokrat! Намериха ми книга, която търсех от доста време и я доставиха на адреса, който посочих само за 1.90 лв. Виждам, че в e-zona цените на доставките са доста високи!Сега в sokrat "върви" доста интересна промоция! Имат отстъпка до 70 % за някои свои книги :~

# 39
  • София
В "Хеликон" имат промоция - "Добра година" на половин цена - 7 лв. и "Пърфюмът" на Зюскинд на 6.92 лв.

Това мисля, че е при наличие на чип.
Да, така е.

# 40
  • Берковица
Знаете ли колко е доставката от Сиела?

# 41
Около 3лв.

# 42
  • Плевен
Около 3 лв е за една книга. Поръчвала съм няколко пъти от Сиела. На килограм е.

# 43
  • Берковица
Благодаря за отговора!Север и Юг излезе 10,25 лв. чакам да я получа тези дни,

# 44
Здравейте,

Днес попаднах на новата промоция на Бард: 22 книги до 22 април! Чети в зелено!  newsm10 Има доста добри заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт