По въпроса с училището, всички училища на мен са ми далеч, живеем във вилна зона, така че съм избрала Руското училище, остава и да ни приемат, че наплива за там е
Той Павката май ходи там, може би на предучилищна, не съм сигурна, само ми се въртят като спомен снимките.
Ама те и такъв график му направиха на балета...преди беше вторник, четвъртък и събота. Сега го направиха петък вечерта, събота и неделя на обяд
Никога не съм успявала да отида и трите дена, много са струпани.
Е, предполагам, че сега ти е по-спокойно във всяко отношение.
Та ще са ми много резервен вариант. Ще кандидатствам в съседните квартали, харесала съм 2, но там пък е малко вероятно да я приемат, понеже няма да имаме точки за местожителство в района на училището. Близо до нас има много добро частно, но не е ясно дали ще имам още работа след майчинството, ако остана без - кога и какво ще намеря. Затова ще стискам палци за по-далечните държавни.
Аз се радвам, понеже знам, че наистина е добре за тялото, за общото физическо развитие, за стойката, а и за концентрацията и характера. Тони, малко ме притеснява въпросът със спортните травми - като занимавала се с това, как гледаш на нещата? Можеш ли да прецениш докъде да стигне с гимнастиката изобщо и с конкретните упражнения, за да не се стига до травми? Всъщност родителите поначало не присъстват на тренировките, как да следя за претоварване, само на евентуални нейни оплаквания ли да разчитам?

няма грешка, не се скътавай!
Имаше и трудни моменти - съученици да й смеят, че чете "бебешки" книжки. Но е нормално, деца са, те не могат да преценят ситуацията обективно.
Пък догодина, живи и здрави, направо с двамата младежи предвиждам да постоим при сестра ми през лятото.
Е, предполагам, че сега ти е по-спокойно във всяко отношение.
Е айде, малко по-малко е от преди. Вече съм убедена, че нищо не може да го спре.
Пък догодина, живи и здрави, направо с двамата младежи предвиждам да постоим при сестра ми през лятото.
Ще ви хареса.
Голяма работа сме, да знаете