Време е за Икеа! - Тема 20

• 76 814
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София по рождение
Здравейте, а как си конфигурирате?? Аз нищо не разбирам, гледам гледам сайта те едни отделни модулчета. И на мен ми харесваше беста - но имаше съединени няколоко модула с вратички и всичко. А аз ли ще си ги сглобявам, дали ще мога?

# 241
Здравейте, опитвам се да си конфигурирам шкаф Беста за дневната и в момента гледам чекмеджетата. Има два вида - обикновени по 20лв и с пълно отваряне по 70лв. Въпросът е много по-добри ли са вторите и мога ли спокойно да мина с по-евтините? Като се има предвид, че гоня бюджет и нямам за цел шкафа да е най, най-луксозния. Питам от практична гледна точка, дали 350% по-високата цена си заслужава.

Имам секция Беста с чекмеджета Инреда от 20 лв. Колкото и години да минат, няма да съжалявам, че не съм взел от 70 лв Simple Smile Как пък не бих дал за две чекмеджета 100 лв. повече за пълно отваряне...

# 242
Здравейте, а как си конфигурирате?? Аз нищо не разбирам, гледам гледам сайта те едни отделни модулчета. И на мен ми харесваше беста - но имаше съединени няколоко модула с вратички и всичко. А аз ли ще си ги сглобявам, дали ще мога?

Ще можеш, гаранция Simple Smile

# 243
  • София по рождение
за сглобяването ОК, но за конфигурирането се питам, няма ли консултант в магазина на който да кажа размерите на стените и той да ми ги конфигурира, вратички, чекмеджета.... Rolling Eyes

# 244
Конфигурирането си го правиш сама. Има брошури с различните размери на БЕСТА - чекмеджета, врати, рафтове, стъклени рафтове, пуш-бутони за отваряне, крачета, лостове за дрехи и др. Има различни цветове /не си спомням всичко.../ Назад в темата/темите/ сме коментирали, а и има снимка на една чудесно измислена конфигурация /пак не помня на коя от потребителките, но знам, че много ми хареса/.
         Т.е. примерно в шкаф с височина 120 см можеш да си сложиш рафтове, можеш да му сложиш врата, можеш да го превърнеш в гардеробче. Всичко зависи от твоите нужди и фантазия, както и от размерите, разбира се.
         На мен лично хартиената брошура с размерите и каталожните номера ми беше много полезна. Не съм я намирала в сайта им - ако някой може да помогне, нека пише.

# 245
  • Варна
Специално за Besta има и онлайн приложение за планиране. Пуснете една търсачка с IKEA planner Besta и я пробвайте. На мен ми беше много полезна.

# 246
  • Варна
Тук има ръководства за закупуване на всички серии на Икеа http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=buying_guides&Menu1=0&Menu2=0

В английския сайт има повече планери - в начална страница, почти най-долу. Това е за Беста http://www.ikea.com/ms/en_GB/rooms_ideas/planner_bestauppleva/index.html?icid=gb|itl|20121108|77

# 247
Тук има ръководства за закупуване на всички серии на Икеа http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=buying_guides&Menu1=0&Menu2=0

В английския сайт има повече планери - в начална страница, почти най-долу. Това е за Беста http://www.ikea.com/ms/en_GB/rooms_ideas/planner_bestauppleva/index.html?icid=gb|itl|20121108|77
          Благодаря!
          Може ли тези полезни линкове да присъстват в "шапката" на всяка тема?

# 248
  • София
за сглобяването ОК, но за конфигурирането се питам, няма ли консултант в магазина на който да кажа размерите на стените и той да ми ги конфигурира, вратички, чекмеджета.... Rolling Eyes

Дори и някой да ти ги конфигурира, ти трябва да си решиш горе-долу къде какво ще слагаш.
Като не купуваш готова конфигурация, да ти е най-удобно на теб.

# 249
Искам да попита някой виждал ли е вратичките Laxarby .Виждат ми се розовеещи, а аз искам бели или леко пречупено бяло, екрю.Моля за помощ ,защото съм чак от морето и отивам веднъж в годината.А иначе много ми харесва релефа им ,искам да ги използвам за ТВ шкаф.И още нещо което незнам ,корпусите отговарят ли по цвят на вратичките?

# 250
Честно казано с идеята, че всичко трябва да си организираш сам загубих доста време. Бях избрала безсмислени и нефункционални неща. Момчетата в магазина са супер любезни и много помагат. Разбира се, сама избрах вътрешното разпределение, но останалото реално те ми го сглобиха!

# 251
  • София
Аз също смятам, че в магазина можеш да получиш професионална помощ.
Освен това там има и много готови конфигурации, които ще ти помогнат да се ориентираш - а може и да намериш готова, която ще ти пасне.
Например като си купувах Бестата, аз честно казано дори нямах намерение да купувам  такъв шкаф. Но като го видях в магазина и особено с лет - осветлението, веднага му намерих място в къщи  Mr. Green

# 252
Момичета, ако звънна с въпрос за наличност на продукт или евентуална бъдеща доставка могат ли да ми дадат информация? Правила съм го в магазина няколко пъти, но тук как стои въпроса? С артикулен номер става ли?  Hug

# 253
  • София
Да, ще ти дадат справка и по телефона - аз съм го правила. Освен това в сайта, като намериш продукта и избереш магазин в София излиза едно зелено екранче, ако е наличен. Ако не е наличен мисля излизаше червено,  и ако най-вероятно е налично в жълт цвят.

# 254
Това го знам, интересува ме по скоро кога ще имат доставка от въпросния артикул. Мерси.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт