Време е за Икеа! - Тема 20

• 76 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
благодаря на всички за отговорите

# 601
  • Варна
Мини, най-изгодният начин за доставка е с транспорта на Икеа. Вие или ваш познат от София да заяви артикулите и да ги заплати на място в магазина. Варианта куриерска фирма да извърши закупуването и транспорта е доста по-скъп.

# 602
Картата Икеа Фемили я получих в пощенската кутия след около 2 месеца след регистрация. Може да попиташ дали не може да си получиш пластиката в самия магазин.

Благодаря!

# 603
Момичета, кога се очакват коледните предложения - салфетки, играчки, чинийки, табли?
Не си спомням кога ги пуснаха миналата година  newsm78.

# 604
Хареса ми този диван http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=28229&cr=1_28229_0_0_1
някой да сподели дали го е виждал на живо в магазина и хубав ли е? Защо е толкова скъп ...?

# 605
  • Къде ли не
Имаше в предишната колекция на Икеа кутия, в която се се поставят всички кабели. Незнам как да го обясня точно...Но ако някой се сеща как се казваше или къде в сайта да я намеря, моля да ми помогне!

# 606
# 607
  • Къде ли не
Да, точно това! Никога нямаше да се сетя да го търся при "органайзери за вестници" Simple Smile Много благодаря!

# 608
Да се похваля - имам си каталог!  newsm44

# 609
Имаше един бял гардероб с черни дръжки на вратичките, а не мога да го намеря вече...Не съм запомнила името му, но беше на малки вратички, които се отварят в различни посоки  Embarassed
Дано някой се сети за какво говоря и да ми подскаже с линк. Имаше много добри отзиви за него тук. Благодаря предварително!  bouquet

# 610
  • Варна
Да не би да търсиш ODDA? Ако е така - няма ги вече наистина Sad

# 611
  • sofia
Тази непрекъсната подмяна на артикули и серии не ми харесва чак толкова. Не само за Икеа, а по принцип. Тъкмо се накумя или просто по-късно "откривам" този продукт и него вече го няма - много тъпо.
За десените на платовете - също.

# 612
# 613
# 614
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
интересувам се за цената на шивашките услуги в Икеа. Харесала съм тези пердета, но са с халки, а нашите корнизи са релсови и трябва да им се сложи перделък. Знаете ли колко ще струва ушиването на един комплект?
Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт