Време е за Икеа! - Тема 20

• 76 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Всяка една шивачка би ти го направила. И без това, ако нямаш три метра високи тавани, ще трябва да ги скъсяваш. Ако имаш в квартала шивачка, ти препоръчвам да не дебнеш тези в ИКЕА.

# 616
Привет! Моля за малко помощ: търся стенни етажерки във вид на кубове (паралелепипеди). Ето на тази снимка с икейско обзавеждане ги има на стената в дъното от ляво http://prikachi.com/images.php?images/44/7659044j.jpg
Уж прегледах асортимента, но не ги намирам в сайта. Дали са от Икеа и как се казват?

# 617
Да, от Икеа са. Кубовете от серията EXPEDIT. Обаче правиха някакви обновявания и серията вече е различна и под различно име, и виждам, че ги няма в сайта им.

# 618
  • ENGLAND
Кубовете са при кухните, в три цвята http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30252360/

# 619
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Но явно вече не се предлагат в България, няма ги в нашия сайт Sad.

# 620
# 621
  • София
А от същата снимка,бихте ли ми казали "паното"което виси на тавана,може ли да се намери в Икеа??Никога не съм го срещала!

# 622
Благодаря Катри!   bouquet
Очевидно не се справям добре с търсачката в сайта  Embarassed

# 623
Привет:) Регистрирам се специално за да попитам.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 17:31 от mladenageleva

# 624
 И някой друг да е правил рекламация на монтаж? Той се заплаща предварително, както и инсталирането на уредите - по 25лв на уред. Монтажниците не ми инсталираха уредите въпреки, че е платено, защото бяха просто дърводелци. Не разбираха от ел. инаталация и не можеха да свържат мивка. Как да си взема парите обратно?

# 625
Кухнята ми не е Икеа, но мога да споделя,какво ми обясних на мен -  взимат 25лв., в моя случай 30 лв. на уред за вграждането. Свързването в ВиК и ел. се прави и съответно заплаща отделно.  Peace

# 626
Вчера ми сервираха, че щяло да има легла Малм с повдигащ чак след 16.11. Е, просто супер.  Crossing Arms Надминаха себе си!  Clown bishop

# 627
Има ли разлика в долните модули на старите кухненски модули и на новите Метод?
Имам 1-2 стари модула, към които искам да добавя няколко нови, нали няма да е проблем?
И съответно нови вратички за старите.

# 628
  • sofia
Има разлика във височината. Новите са 80 см, а старите са 70 см.
Общата им височина ще е еднаква, но старите са с по-висок цокъл (крака) и ще има разминаване долу.

# 629
  • Sofia
Някой ако ходи до Икеа тези дни може ли да погледне в магазина за храни дали вече има от любимите ми десерти, тези:
http://ikea.bg/files/ImageGallery/Restaurant/SFM%20New/S%C3%96TS … %20DAMMSUGARE.jpg
Последно ходих специално за тях, но нямаше, имало проблем с доставката.

И в крайна сметка може ли вече да се обменят точки в магазина за храна? Последно четох някъде, че вече може, но в магазина не знаеха нищо по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт