Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 039
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи , хихиихи да,да то и без това като съм сама по цял ден в къщи кой друг ще ми отнася брътвежите, освен бебо / милото дано  не му писна от много бъра- бъра, още преди да сме се срещнали/, а и добре, че сте и вие тука, че поне половината вие ще го ''отнасяте'' хихихи

Ооооо, това въобще да не те притеснява!  Hug Бебетата обожават да си говориш с тях! Отделно че това им е прекрасен стимул за развитие на мозъка и ЦНС и научават супер много неща по този начин!  Party Crazy Mr. Green А после като поотраснат и се разбъбрат думата не можеш да вземеш от тях...  Или поне моите двамата са такива приказливци.
В понеделник пътуваме с такси за около 20 минути, непознат шофьор. Искрен не спря да си бърбори с него, да му пее, да го разпитва. Въпреки, че още не говори много добре устата му не спира. hahaha Joy

# 211
  • ГО
Отдавна не съм се разписвала, даже в тази тема - не съм.

Няма нищо ново край нас. Бяхме малко на ски ваканция, бях притеснена как ще ми понесе, ама беше чудесно!
Бях на лекар - всичко е ок. Към 10-ти ме вика за втора ФМ.
Бях взела децата с мен, много искаха да видят бебето. Щеше ни се да видим и какво е, ама точно преди прегледа усетих, че ми се напрегна матката и на прегледа беше като буца, бебето беше притиснато, свито, свило крачета в поза "лотус" и не се видя какво е. Док каза да си пия лекарствата, а няколко дни преди прегледа да удвоя дозата, че за ФМ всичко да е наред и спокойно да се огледа бебето.

# 212
Не знам при вас дами, но аз се чувствам много уморена и постоянно ми се спи и лежи, а да не говоря, че не мога да спя като хората и корема ме наболява. Казват, че това са нормални неща и ще отминат, като навлиза в 4-тия месец. Аз съм 14 седмица и се надявам наистина да отминат, защото това състояние влияе на живота ми, а и чувството не е много приятно.

# 213
Нощни очи , много са сладки малките бърборковци, пък и какви записи ръсят понякога не е истина, голяма забава е да имаш приказливи дечица  tooth Удивително е как намират общ език дори с по възрастни и непознати хора /както във вашия случай с таксиджията /. И моя големия син е такъв и до днес си е дървен философ хихих, а и в къщи всички сме гръмогласни и бърбориви, та представям си какво ще е малкото човече, да е живо и здраво само  newsm32.
Теди , и аз съм 14г.с., да те успокоя при мен преди 2 седмици някъде отшумяха неприятните умора и сънливост, така, че очаквай в най скоро време да си ок.

# 214
И аз сьм така .Постоянно ми се спи .Вечер заспивам в 8.30 пред ТВ .
И кафе не мога да пия и сьм като парцал .
Днес навьршвам 14 седмица ,дано отмине ,че и в комбинация с пролетната умора се чувствам ужасно. Нямам желания за нищо ,не се гримирвам и на работа ми е неудобно да седя .Има моменти в които се усещам ,че седя и гледам в една точка .
Оплакох се .

# 215
  • ул. "Мечтание"
Тигърче Heart Eyes

На мен също ми е много отпаднало и ми се спи.
Вече спрях да поемам каквито и да било ангажименти преди обяд. Преди 10 часа просто не ме търси за нищо. Няма значение кога съм си легнала и в 9 и в полунощ, преди 10 не мога да се излюпя (при това в най-добрия случай).  Crazy

На мен пък какво ми стана не знам. До сега не ми беше лошо и не ми се гадеше, обаче от няколко дни е зле работата. От най-малкото нещо ми се повдига. Не мога да облека дреха, която да се допира дори едва до врата ми, веднага започва да ми се повръща и от това.  Sad

# 216
Забелязах, че като ходих на работа или ставам много рано и не съм се наспала, цял ден ми се гади, дори повръщам и то с извинение храчки или нищо.
Сега от две седмици съм без работа и някак си сутрин не ми се гади и се чувствам по-добре. Освен умората и спането.

# 217
  • ул. "Мечтание"
Недоспала със сигурност не съм.
А и това гадене е непрекъснато.  Rolling Eyes Възможно е и да не е от бременността, но ми е много странно.

# 218
Според мен от е бременността е Simple Smile

# 219
Мдааа, като стана въпрос за спане.... та мисля да полегна малко, а после ще направя една пробна разходчица из квартала  smile3506 , хубав следобед момичета   love001

# 220
Дано по-бързо да отмине умората Simple Smile

Приятна почивка Simple Smile и на мен ми се прииска да си полегна, особено като похапнах ама няма как Simple Smile

# 221
Аз ставам всяка сутрин в 6,30 ч, детето е на училище и няма как. Вечер не мога и името да си кажа  Tired
Утре пак ще дойда на работа, защото няма да успея да спазя сроковете, но ще гледам първо да се наспя и тогава.

# 222
Аз все още си оставам на мнение, че не искам ММ да е с мен при раждането. Първия път вярно, не раждах дълго - 10 часа общо взето, ама имаше и гледки, които не беше за предпочитане да вижда  Sick Той много иска да е с мен, но аз съм му казала категорично да си знае мястото и въобще да не се бута, където не му е работата.  Mr. Green Плюс това вече няма как, щото има дете за гледане. Няма кой да гледа малкия, докато раждам. Иначе наистина на клипове си е доста по-различно от всеобщата реалност. Аз всъщност по време на самото раждане не виках, но болките преди това бяха бруталистични.  #Crazy Ей там виках, говорех несмислени неща, то на Господ се молех да спира това мъчение. Абе гледка..... Mr. Green Не знам тия доктори и акушери на какви луди раждащи са се нагледали. Сестра ми даже им казала, че отказва да ражда  Naughty Mr. Green
Това все едно аз съм го писала, срам ме беше от докторите. Мислех си че само аз съм такава откачалка. Но не можех да се контролирам, не беше от болка, по скоро от страх или и аз не знам от какво. Сега мисля да си избера екип и да ми поставят епидорална упойка. първият път бях решира че не е кои знае какво и си  отидох да раждам ей така - без екип , без упойка като едно време. Ще говоря с доктора че съм по-емоционална разбирайте луда, да е подготвен

# 223
Нощни ощи, и мен преди 10 не ме търси за нищо  Crazy
Аз вчера се обзаведох с неприятни и повечко контракции, но днес бях на преглед и за щастие шийката не се е скъсила. Ще трябва да продължа утрогестана още 1 месец (а трябваше сега да го спирам Sad  ), няколко дни ще пия но-шпа 3х2 и трябва значително да намаля разходките... Много, ама наистина много се радвам, че не трябва да пазя леглото Smile и.. понеже гледахме само шийката, в края на екрана се видя бебка как мърда - за втори път отивам сама на преглед и тя лудува, а като съм с ММ - спинка  Love
Ами помрънках, сега пожелавам на всички прекрасен петък и още по-прекрасен уикенд  Hug

# 224
В този прекрасен и слънчев петъчен следобед явно на всички ни е едно поспаливо  Wink, но както съм и на работа ми е още едно по мързеливо и поспаливо. желая на всички бъдещи мами, които могат да излязат да се поразходят - приятна разходка  newsm08, а на всички работещи в момента мами - то нека работния ден свърши по - бързо и да дойде дългоочаквания уикенд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт