Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 056
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Категорично момче! Simple Smile newsm44

# 256
Добро утро!  Simple Smile
Полежах си хубаво, поборичкахме се с моето палаво слънчице и сега ще се засилвам да правя закуската Simple Smile
Парунцел, много хубави снимки Simple Smile Таткото вече умира ли от радост, че ще има син Wink ? Това първо дете ли ви е? Може и да си писала, но не се сещам.
Пожелавам ви един страхотен ден!

# 257
Меги, това за спането все едно аз съм го писала. ставам най-късно към 5-5,30ч. и започва дъгото четене на книга, докато станат домашните. ето сега, вече 3 часа ги чакам, още къртят Simple Smile

мис клер, не мисля, че е редно да изнудваш мъжа си да присъства на раждането. защо да го караш да се мъчи? аз съм на мнение, че човек трябва да прави нещата, когато му идват от вътре. ако не е така няма смисъл, просто удоволствието не е същото.

рапунцел, честит ви инструмент! Simple Smile

# 258
Елч, аз поне не чакам много Simple Smile Малкият става рано, също като мама. Сега се е заел да приучи баща си към нашия режим Wink Мъжът ми все повтаря, че с бебето щели да спят до 11 ч. Не че има шанс, но си се успокоява  Mr. Green

# 259
Мами, знам, че някои вече сте купили колички, други вече имате такива, а трети като мен са напълно неуки на тази тема - та споделете опита си с количките - какво сте харесали, защо сте го харесали, какви характеристики ви привлякоха, а който вече е имал такива - споделете плюсовете и минусите на вашата количка?

# 260
И аз се присъединявам към питането на Каая.

# 261
Добро утро на всички   bouquet
Рапунцел - страхотни снимки. По-голямо доказателство от това няма  Heart Eyes
Относно количките - аз съм си харесала тази :
http://www.adria.bg/bg/pr/muum-matriks-limitirana-mcb.html
Спрях се на този модел, защото при него няма нужда от третия кош, който честно казано исках да избегна. Тук легналото кошче е две в едно , което ми се стори много удобно. Лесно се маха от количката и много лесно се слага обратно. Така че ако бебока спи, ще ми е удобно да си го извадя с кошчето и да си се приберем , а да оставя долната част например в колата.
Количката като цяло е сравнително лека и много маневрена . Направих и проучване из Южния парк , че видях доста мами с колички на тази марка. Има и голям багажник, в сравнение с Мима ( поне според мен Peace) .
ММ покрепи избора, защото видял снимки на Меси в интернет да бута същата количка, но в друг цвят и заключи , че освен всички други предимства на количката щом и  Меси и жена му са се спряли на тази , а не на някоя "космическа совалка" , значи това е нашата количка  Laughing Laughing

# 262
Наистина много предпочитани са тези колички. Със зимния кош изглежда много привлекателна, но с летния въобще не ми харесва. Само това ме отказва, е и цената й не е много хубава, но бих я преглътнала, ако всичко ми харесваше.
Колибри, благодаря за инфото. Ще я покажа и на ММ, да видим какво ще каже.

Ей тази на външен вид много ми харесва, но цената е доста ниска, така че е съмнително
http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/65763/s/lorelli … tegory/123456789/

# 263
О даа, темата за количките ще е много полезна и за лаик като мен. Нищичко не разбирам, освен да си я харесам на външен вид, като цена, а и да има голям багажник друг критерий за сега нямам поради невежеството си  newsm78, , а като се има в предвид, че повече от 500 лв няма да мога да си позволя дали ще мога да си намеря нещо що годе свястно.
V V , изглежда ми много добре количката  newsm10
Kolibri86 , много е хубава, за съжаление, доста надвишава лимита който съм си определила  smile3506
megi_zdr , ох за съжаление, май май в скоро време няма да имам възможност за качествена разходка, защото като походя малко повече и ми се втвърдява корема и усещам нещо като дърпане ниско долу иначе кървене няма, но май ще трябва да се полежи още. Но все пак вчера ММ, ме закара с колата до нашия Старозагорски парк Аязмото и там на една пейчица, почоплихме семки и ме напече хубаво слънчо около час и половина, днес мисля да повторим. Е не е като да си повървя, но поне съм на въздух, че съвсем пребледнях и се сдухах на тоя диван вече....мразя го  smile3514. Меги ама вие сте си весела къща, танци късно вечер и боричкане за добро утро хихи, тъкмо те поддържат във форма   love001
RaPuNtSeL , ти в коя седмица си, на моя бебчо в 13г.с. също много ясно му се видя пишчето хиихиих, ама не можаха да го фотографират, защото се засрами и обърна гръб  smile3521

# 264
  • have faith and be patient ..
Гледам зачекнахте количките Simple Smile естествено в бг мама има тема за количките и съм се цопнала от месец в нея : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770699.0  . Kolibri86 , момичетата там пишат за Джейн Матрикса ,че коша и за новородено не бил хубав , не на външен вид естествено , а бил малък и бързо отеснявал .Съветват да се заложи на другия кош за новородено на Джейн,този който е в 3 в 1 версията  - не толкова симпатичен , но доста по-обширен  Peace

# 265
tigar4e: в 15та г.с. Специално отидох на друг гинеколог единствено и само да проверят полът, защото вече не ме свърташе от любопитство. А и точно такова исках да е - момък! Simple Smile

megi_zdr: Не съм писала до сега, а и не съм "се добавила", защото не ми е много ясно коя дата ще се води за термин, но със сигурност ще е Септември. Да, първо дете е, но за реакцията на таткото - незнам каква е, защото нещата там са силно объркани. Simple Smile Направи едно детенце с желание, а после се уплаши и не може да реши иска ли да бъде част от живота ни или не... Та.. светът е доста шарен.
Но от моя страна дечко е силно желан и ще бъде добре обгрижван Simple Smile С татко или без татко - животът продължава. Все пак се надявам да се вразуми Simple Smile

# 266
Тигърче, така се започва любовта с дивана. Първо го мразиш, после не искаш да се отделиш от него Wink За разходките не се коси, има време и за тях. Лека - полека ще излизаш по малко, поне да те понапича. Много е хубаво да седнеш на някоя пейка със семчици... Аз само тичам из парка и гоня героя, едва успявам вода да пийна. Ние наистина с малкия много се забавляваме. Той  се грижи да ме поддържа в добра форма - танци, бягане, борба... Малко с комуникацията имаме проблем - аз казвам, че съм се уморила, а той мисли, че тъкмо съм загряла и трябва да ускорим темпото Wink
Колибри, това с Меси много ме развесели  Laughing Нали знаете, че много често известните личности не си купуват количките и т.н., а им ги подаряват от фирмите, за да им правят реклама.
Рапунцел, най-важното за едно бебе е да е силно желано от майка си. Те усещат тези неща. За таткото стискам палци да вземе най-доброто решение за бебчо. Ако ще е с вас трябва да е защото наистина го желае, а не по задължение.

# 267
RaPuNtSeL и мен не ме свърта на едно място какво ще е детето. Моите приятели чак започнаха да залагат какво ще е. Другата или по - другата седмица се надявам да разбера.
Аз не знам какво искам ще се радвам и на двата пола, но таткото иска да е момче.
Мъжете много се плашат от това, че ще стават бащи. Повечето си мислят, че няма да се справят и ще бъдат лоши родители. Други защото не са готови и все още им се живее. Но когато се роди малкото човече ще се осъзнаят.  Simple Smile

# 268
Ние също си купихме Jane Muum Matrix 2 в 1, но не лимитирана (нови нелимитирана серия са 1050, а вносителят прави промоции на стари модели (стари от преди 1-2 години ???) за 950. Аз си купих почти нова от продавалника (на 2 месеца и половина) за 700. Избрах тази, защото видях една мама как с една ръка я завъртя и я вкара в магазин с дете на 1 г. и 8 месеца вътре. Аз смятам при хубаво време да съм изцяло навън и за мен е важно количката да е маневрена, малко оф-роуд Simple Smile, че докато стигна до парковете имам доста препядствия да преодолявам - за целта доколкото разбрах от много четене и консултации е добре задните гуми да са големи, а предните да са единични, а не двойни. На тази гумите не са напомпващи се, но мненията за такива са доста противоречиви и не искам да съм от тези с късите клечки Simple Smile

# 269
teddi91: Незнам до кога ще иска "да си поживее" и той. Ще става на 43г. а още няма деца... Simple Smile Дано се осъзнае. На това се надявам, защото дечко ще има нужда и от татко...

megi_zdr: Желано е, много дори! Simple Smile Бебчо ще си е добре, но ще е още по-добре и с тате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт