Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
Ами трудно ми е, да, спор няма.
Ама пък така си похапнах, ядох супер вредни неща хахахаха, пицааа, пих огромно количество Пепси

... Завиждам малко на мамите, които вече не са на работа
. Ако бях и аз така оставена на близки срещи с дивана, може би щях да съм по цял ден по паркове и градини
. Сега гледам в обедната почивка да ходя по слънцето, без да сядам много, много по пейки. Тази разходка от 1 час ми се отразява наистина много добре, особено на болежките в кръста, които неизменно се появяват като седя повече от час на стола. Да се похваля, в събота си посадихме лозичка. сорт "Русалка" - бяло десертно грозде без семки
. Дано да се хване
(Той не , че е против самите дръвчета, а главно му е неприятен фактът, че аз като казвам "засадихме", имам предвид как той копае дупка и се гъзи, а пък аз седя отстрани и само казвам кое как трябвало да стане 

Бях на един детски РД в двор на къща, беше страхотно.