Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета.
някой правил ли е изследване в 15 гс за спина бифида на УЗ ?
Чудя се кьде мога да го направя тук.
Лек ден от мен !!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 481
  • гр.Варна
matsutka,всякакви хора има.Нали видя по-назад в темата,че има негодуващи;)Нищо чудно и сега някой да се разсърди:)На мен ми е много готино да гледам колички.
Момичета,утре влизам в 17 г.с. и имам чувството,че все по-често и осезаемо усещам бебето:)Много е готино.Мисля,че с предната бременност по-рано се случи това,но може и да се лъжа:)

# 482
  • София
Лелееее ми 17 седмица си влизаш в 5 месец май, нали така беше  newsm78
Аз все още не усещам активно много ритници. Усещам по веднъж на ден някакво много леко побутване, но съвсем не емного осезаемо още. С предната бременност започнах да усещам чак към 21 г.с. Даже се бях притеснила

# 483
  • гр.Варна
matsutka ,дааа,в 5-ти влизам:)Моят термин е в началото на септември:)Нищо чудно и някое августовско бебе да си имаме:)Аз също не усещам ритници,а нежно гъделичкане 5-6 см под пъпа:),точно в средата:)
Аз съм с ларингит.Гласът ми хич го няма,но трябва да държа фронта.Затова й отлагам изследванията за амнио-то,че сигурно ще са поизкривени! Rolling Eyes

# 484
  • ул. "Мечтание"
В 17 г.с. и няколко дни, 3-4 някъде, се влиза в пети месец!  Peace

На мен много бързо ми минава времето този път.  Crazy Предните два пъти много бавно ми се влачеха седмиците.

Бебето много рядко го усещам, обичайно трябва да съм седнала/легнала кротко и да се съсредоточа внимателно. Това ми е малко странно, защото предишните пъти ги усещах по това време вече доста осезателно. Simple Smile Плацентата ми е горе и назад, та не е заради това. Но пък съм по-дебела от предишните пъти, може би за това. Mr. Green

alaskan, отивай при Светла да те оправи.  Peace  Hug

# 485
  • София
О, значи, ако всичко си е нормално, наистина е възможно да е августинче. Моят термин с първата бременност беше за 08.03, а родих 3 седмици по-рано на 16.02. Даже докторите се учудиха, че в 37 седмица детето се роди 3кг

# 486
Здравейте,

4-ри дни не бях влизала и едвам ви изчетох.
   Виждам за колички сте се разговорили......нищичко не разбирам от това. Благодаря на всички, които споделят опит и ще продължат да го правят. Аз съм решила в последните 4-ри месеца да мисля за тези неща.
   Да ви се похваля ММ като се прибра миналаат седмица от Австрия ми носи подарък Simple Smile Отварям го аз и детско комплектче. Толкова мило ми стана и сега сме си го закачили вкъщи и си го гледаме с ужасна радост и нямаме търпение нашият юнак вече да се роди Simple Smile

Относно животинките, ние вкъщи имаме коте. Хората около нас все казват, че не е хубаво и трябва да го дадем на някой, ама изобщо не ни се разделя с котарака. Много сме си свикнали с него. За сега решихме да видим като се роди мъника как ще се погаждат и ако имат проблеми със съжителството тогава евенуално да му търсим временен дом.

Наистина много благодаря за ценните съвети за количките и продължавайте да споделяте. Аз не смятам, че е спам Wink

Желая ви много хубав следобед.

# 487
zdraveyte.. kak da se prisuedinq.. ima mn interesni neshta bremenna sum v 14 sedmica ochakvam pyrvoto si detence septemvri termina mi e 24 septemvri.. lek i polzotvoren den.. Wink Wink Wink Peace

# 488
  • ул. "Мечтание"
zdraveyte.. kak da se prisuedinq.. ima mn interesni neshta bremenna sum v 14 sedmica ochakvam pyrvoto si detence septemvri termina mi e 24 septemvri.. lek i polzotvoren den.. Wink Wink Wink Peace

Здравей!
По правилата на форума писането на кирилица е задължително.  Peace

# 489
  • гр.Варна
Нощни,нямам никакво време за Светла.Много ми се иска,но все нещо изниква.Днес сме на тренировка с фъстъчко....SadПочти нямам време за себе си.
За месеците,реално аз се водя от утре в 5 лунарен и 4-ти календарен.На датата,когато ми е термина влизам в 5-ти календарен:)
http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar/p15563.html
Така,че ..аз си живея с мисълта за 5-ти месец:)

# 490
Мисля, че лунарните са по-точни Wink

# 491
 Добре съжалявам  Wink

# 492
аз пък този път много от рано усещам бебето и вече всеки ден си го чувствам. вчера като се ядосах на дара и като започнаха едни купинги Laughing аз понеже като цяло рядко се ядосвам и си викам "изненадах бебето" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а я ме светнете - за колко време идват количките от чужбина? нещо не мога да преценя дали има смисъл с доставката и т.н.

иначе за сенната хрема - аз от няколко години усещам начални симптоми, ама се правех, че не ги виждам. миналата година обаче голям зор видях - с пълна сила се разрази и понеже явно реагирам към нещо от ранните цъфтежи и вече тръпна Laughing

# 493
Яни, радвам се, че си по-добре  Hug В тази връзка и аз да се похваля, че ми изчезнаха контракциите Simple Smile При мен обаче със сигурност не бяха от обезводняване - на ден пия минимум 3 литра вода, така че, момичета, не се претоварвайте много и пийте повече течности Simple Smile
Цвети, не ми говори за Хачико, че вече съм готова да ревна - на мен по принцип често ми се случва да поплаквам на филми, този чак го спирах да се поуспокоя, а сега рева даже от новини или някакви предавания...
Настоящи мами, мисля, че темата с отделни теми трябва да я приключим. Една единствена бъдеща мама сподели, че не я кефят "спамърките", всички останали, които писахме, сме против предложението й и смятаме, че не е права, така че не ни слагайте всички първескини в един кюп и не се обиждайте  Peace
Камъче, да ти е жив и здрав рожденика Simple Smile Честит празник и на теб, защото това е най-вече празник за мама, така че връщай бързо доброто настроение   bouquet

Искам и аз да усещам вече бебкаааааа - плацентата ми е задна, преди да забременея нямах никакво коремче и тлъстинки (там) - уж все предпоставки да го усетя по-рано Sad

# 494
  • ул. "Мечтание"

Peace Не се притенсявай. Видях че си нова във форума.  Peace
Добре дошла сред нас!  Hug
Добавих те в списъка.

Ели, благодаря!  Hug

Радвам се, че и ти си добре вече!  Hug Hug Hug

Да добавя още нещо за обезводняването - освен добър прием на вода (около 30 мл на килограм тегло) е важно да се ядат и пресни плодове и зеленчуци. Водата, която се усвоява от тях е малко по-различна от тази, която пием като вода, и има важна роля в работата на тялото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт