Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
) Просто уточнявам за въпросното "регистриране " .Ей момичета и преди съм казвала - много се дразня на такива лекари - търсете си правата и си намерете своя лекар , с който всичко ще минава спокойно - и с болнични и с направления за изследвания и т.н. - все пак сме бременни ,спокойствието е най-важно !!
, ама и аз да покажа моето пораснало ''бебе'' хихихи 
. Много се дразня на тия лекари, които се мислят за много велики и си правят, каквото си искат. Не трябва да ги оставяме да ни тъпчат! Апелирам към търсене на правата ни до дупка!
До колкото знам, при смяна на аг-то трябва да си вземеш цялата документация, която ти се съхранява при предишната аг, защото всички данни и изследвания до момента, които си правила са при нея. Аз лично като си правя изследвания и каквото и да било, си правя по едно копие и тогава давам на аг-то резултатите. Така че у нас си имам папка, в която са ми всички изследвания, ехографски снимки, точно описание на лекарства които съм приемала, кога съм ги приемала, защо съм ги приемала, кога съм ги спряла и защо съм ги спряла. Мисля, че е полезно тези неща да си ги имам и при мен и да не разчитам само на това, че се пазят при аг-то. Права си, че смяната на аг ще ти докара много излишни главоболия, но ти сама каза как от няколко дни не можеш да спиш спокойно, заради случилото се. Това не е ли излишно главоболие? Ами ако всяка твоя среща с тази АГ е последвано от 4-5-6 безсънни нощи? Освен това как ще раждаш при тази жена като й нямаш доверие и само се нервираш с нея? По-добре си съсдай малко нерви покрай смяната, но след това да си спокойна, че ще си изкараш една хубава и приятна бременност до края 
. Вие на какво мнение сте по въпроса с еманципацията? Аз съм малко по-крайна в някои свои разсъждения по темата, но предполагам, че това се дължи и на примера, който имам от майка си. Имам и други примери: Жени, малтретирани от мъжете си, но не смеят и не могат да ги напуснат, защото са изцяло зависими от тях финансово и психически. Съжалявам за излиянията, но понеже кръстосахме шпаги със свекъра онзи ден и аз просто още не мога да се успокоя. Извинявам се за спама, но трябваше да си кажа...
Освен това обичам на морето да съм през симата или пролетта, но не и в навалиците през юни-юли-август, изнервям се, когато покрай мен е пълно с толкова много сган
.
, хахах аааа мъжът ми е доста по големичък