Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
близо е до Вурвуру, малко приятно селце с готини плажове и местенца за разходки.

. А иначе моята пък чак ме нервираше, че още от 10г.с. всек път като идех и тя болнични искаш ли, болнични искаш ли, ама аз нали си бях добре тогава и все не исках хихих
, хахах аааа мъжът ми е доста по големичък 
Обаче това лято ще пропуснем, че доста разходи се очертават, абитюрент, кандидат студент, бебешок и ща не ща ще се размина с морския рай. Най много да се тръсна при роднини, че имам и на северното и на южното черноморие
и баткото на бебето

. А ти в УНСС ли преподаваш, извинявай може и да е ставало въпрос, но съм пропуснала !
Това си е нагло.