Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

Двама аг доктори ми казаха, че е ок. Четох из форума едни ходят, други не. По-скоро е до усещане. Ако не те притеснява нещо, иди.

Никой не ми е казвал някога че трябва всеки път като ходя при нея да се регистрирам. И реакцията й беше, че щом не съм се регистрирала никакъв болничен.
.Обаче със сигурност знам, че можеш да я смениш, а и не си длъжна да раждаш при този, при който ходиш на консултация по време на бременноста. За главоболието моята АГ ми каза, че доста бременни се оплакват от него, обикновенно продължавало до към 5 месец. Аз също съм с постоянно главоболие, през 3-4 дни, като последният път също се стигна до
. Когато почне зверски да ме боли пия парацетамол, по добрия вариант и за теб и за бебето отколкото състоянието в което си.