Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 955
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • ул. "Мечтание"
Моя тригодишен хубосник е 15 кг.  Peace

Темата застрашително наближава края си, давайте предложения за ново заглавие, довечера или утре сутрин ще пусна гласуване.  Peace

# 616
след като сте видели поверията предлагам да ги видим от насмешливата страна и да продължим нататък, че те колкото са мноооооого неможе на всяко да се вярва.  Wink
аз освен по краката с епилатора на друго място немога. и преди бременността и сега просто немога. даже ме е страх и краката да си мина сега, че ми е доста чувствителна кожата. а гърдите мо болят супер много. вечер даже място немога да си намеря като си легна  Sad

# 617
ади, и аз съм с много бързорастяща коса. няма никакъв шанс да не я пострижа. то аз вече отрязах една педя де Mr. Green

сис88, е те това за яйцата за сефте го чувам! Laughing Laughing Laughing
то и от другите имах изненади де Simple Smile

лавбъг, и ти ли си запалена тортоправка?
каква торта ще правиш?

# 618
Цитат
след като сте видели поверията предлагам да ги видим от насмешливата страна
Mr. Green Винаги ги гледам по този начин и въобще не ги изпълнявам и не си правя труда да ги помня.За червения конец преди -  години казах да не ме занимават,нито на мен ще вържа ,нито на децата.
Гърдите са ми болезнени,дори една нощ сънувах ,че  имам кърма и тече под налягане(това се случва през първите месеци) и се чудя на сън как така кърмата е тръгнала преди бебето Laughing

# 619
Ето моето предложение за заглавие на следващата тема:
Септември още е далече, ама ние чакаме да усетим малкото човече

# 620
Цитат
Септември още е далече, ама ние чакаме да усетим малкото човече
newsm10

# 621
  • Италия
бориславка на 35 г. съм

Аз съм на 30 и доктора каза да не се коркам относно Синдрома на Даун  ooooh!

Да не дава Господ  Praynig

# 622
Мама жаба и аз съм суеверна, но пък ще заприличам на гарга... Все за едни връхчета, надявам се да не е драма Simple Smile Пък и не съм се подстригвала откакто разбрах, че съм бременна.... ooooh!

Маци на кола маска не съм спирала да ходя. Даже козметичката ми не знае, че съм бременна, нали до 3ти месец  не се казва. Та сега като ида ще я изненадам  Flutter Двама аг доктори ми казаха, че е ок. Четох из форума едни ходят, други не. По-скоро е до усещане. Ако не те притеснява нещо, иди.

тигърче при мен няма промяна в усещането за болка, при кола маската. Но пък аз съм доста светла, съответно имам и по-малко окосмяване. По думите на козметичката съм направо плешива  Mr. Green Виж веждите ми ги скубят поне от 10г и повече, и всеки път ме боли, даже пускам по някоя, и друга сълза. Ще потърся в билковите аптеки     bouquet

Сис  Mr. Green голям смях с тия суеверия

Относни кулинариите - онзи ден правих козуначени кифлички с мармалад. Като за първи път станаха добре, другия път ще сложа по-малко брашно, че ми бяха малко твърди. Иначе във форума има тема за козунаци и мисля тия дни да я полазя и да се развихря.  Whistling

Допълнение с въпрос: Планирате ли да идете на море с тумбаците? На мен ми се иска до Тасос да идем в края на май. Тогава ще съм в края на 6ти месец, живот и здраве.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 16:45 от lucky14

# 623
Бърборанка, аз само за червения конец вярвам що годе, че ме хващаха постоянно уруки като малка и за това че до 3-тия не се казва. ама сега съм вече в 4-тия и нещо пак като че ли немога да кажа, като че ли някой ще ме урочаса, че има доста зависници покрай мен

# 624
  • ул. "Мечтание"
Допълнение с въпрос: Планирате ли да идете на море с тумбаците? На мен ми се иска до Тасос да идем в края на май. Тогава ще съм в края на 6ти месец, живот и здраве.

Да, ще си поплажуваме. Къде и как още не се знае. Ама ние така или иначе сме на морето, та все някъде ще е.  Mr. Green

# 625
Мами, помагайте, имам страхотен проблем (или поне в моята глава е такъв)

Вчера се събудих със страхотно главоболие и повръщане - в рамките на половин час повърнах около 4 пъти. Естествено ММ в таков състояние не ме е виждал, защото накрая вече ревях от болки и напъни и беж към лекарката. Движих се, но усещах как не успявам да пазя равновесие.
Преди да тръгнем се опитах да звънна на лекарката, за да си я помоля ако е възможно да ме прегледа по спешност, въпреки че нямам час, но не вдигна макар да беше в работно време. Както и да е, приех го.

Отидохме, помолих да прередя всички, то и видимо не бях добре, прегледа ме - кръвно 100/70, каза че е нормално. За повръщането заедно с главоболието, което имам доста често от началото на месеца - каза парацетамол, но отказвам да го пия, на мен не ми помага, а повръщането докато не стане 6-7 пъти на ден не е фатално, но за препоръча да се пие повече 2,5 литра вода на ден. Гледахме и бебето, ама много шаваше, но направи предположение за момиче (вече имам от един доктор предположение за момче и от друг за момиче) Simple Smile
Обаче тук дойде момента когато си поисках болничен - лекарката стана нервна, не можело да ми дава болничен освен ако нямам проблем с бременността и се съгласи само на 30 дни, ествествено аз не искам повече да се мъча на работа и съм под въпрос дали би ми дала повече. Накара ми се че и не съм се регистрирала и се втрещих още повече  #Crazy Никой не ми е казвал някога че трябва всеки път като ходя при нея да се регистрирам. И реакцията й беше, че щом не съм се регистрирала никакъв болничен.
Толкова се ядосах на всичко че излезнах от кабинета и ревнах, ама реки от сълзи...
Както казах даде ми 30 дни болничен, но съм под въпрос дали би ми дала след изтичането им още и питането ми е какво да правя. Работата ми е такава, че отсъствието ми от 30 дни, означава след това поне 15 дни да ме обучават отново. Отделно малко след 30-те дни е сватбата и нанасянето ни в ново жилище. Проблемът колко ми е тегаво вече да ходя на работа и ме тормози това няма да го споменавам. Та помагайте...
(в потрес съм изобщо, че при тази жена ще раждам, вярно е че съм афектирана, но се опитвах и да я оценя като лекар - казах й че имам сърцебиене, но до там за него, а за изследвания за урина, спин и др. още не сме правили, защото няма направления, а сами виждате в коя седмца съм)

Вчера повръщах въпреки приема на деган над 10 пъти. Едва сега ми светна. Извинявайте, не съм ви изчела, но доста сте изписали

# 626
Ние ще плажуваме.  Mr. Green
А относно Каая 10 пъти лично според мен са много, повръщам и аз този път, но по 3-4 пъти и то сутрин, никога не ми се е случвало през целият ден да ми се повръща. А за отношението на докторката направо не знам какво да кажа... Аз лично бих се насочила към друг лекар, но това е твое решение.

# 627
  • София
Каая, май ще трябва да смениш докторката. А и щом още не си регистрирана, проблемите ти ще са по-малко.
Радвам се, че си по-добре. Дано не се повтаря  Hug
Как така няма да ти даде болнични. Това не е ли проблем с рбеменността? Цяла сутрин да повръщаш и да седиш с главоболие!?!?!? Какъв ли проблем е. Въобще не си работоспособна в това състояние. Ох, ядосах се на тая.  Twisted Evil

# 628
Каая, и аз мисля, че е най-добре да смениш докторката. Може да ти коства разни главоболия, но всеки път да трепериш дали е на кеф да ти даде болничен...не си е работа  Crossing Arms

# 629
Каая , бързо я сменяй тази, то в такива ситуации си проличава що за човек е лекаря. Отивай при личния, да ти даде направление за смяна на лекаря за АГ консултация.
А по принцип следващия болниче мисля, че не зависи от тази сегашната, след като ти изтече сегашния, в същия ден отиваш на ЛКК, за да ти издадът нов и така до самото раждане. Така мисля аз, поне до колкото съм запозната  newsm78 .Обаче със сигурност знам, че можеш да я смениш, а и не си длъжна да раждаш при този, при който ходиш на консултация по време на бременноста. За главоболието моята АГ ми каза, че доста бременни се оплакват от него, обикновенно продължавало до към 5 месец. Аз също съм с постоянно главоболие, през 3-4 дни, като последният път също се стигна до  Sick. Когато почне зверски да ме боли пия парацетамол, по добрия вариант и за теб и за бебето отколкото състоянието в което си.

Общи условия

Активация на акаунт