Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

Говори и с ЛЛ дали не може да ти продължи този 30 дневен болничен, в случай, че не намериш до тогава кой друг да ти води ЖК.
Избора е голям!
Мъж ми и той ѝ вика така.
Преди това по име ѝ казвах. На свекър ми по име казвах също.
Принципно такива еденични болки, които отминават бързо не би трябвало да са проблем и най-вероятно са свързани с промяната, която настъпва в гърдите ти.

вярвам, че всичко ще е наред. Къщичката е на плажа с борова горичка и ливадка отпред, а точно пред ливадката е плажа. Има сянка, така, че ще си почивам сигурно през по - голямата част от времето под нея 
Дано днес съм по-добре. Не излизаме навън, понеже по градинките има само болни дечица, а като излизаме с колелото малкия винаги се спира в някоя градинка. В момента го пазя, защото е след ваксина.