Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

Дано да съм смятала правилно! 

Така нещата изглеждат доста по-ясни и статистиката като цяло погледната си е супер.
Детето ме прави луда. Как може да са такива манипулатори на такава възраст. Просто ми скъса нервите. 4 чифта напикани гащи и панталони, при положение, че няма никакви проблеми с ходенето до тоалетна. Днес и той не знае какво иска. Отделно отказва да се храни, само се лигави. Дадох му днес кюфте с надеждата, че може би евентуално ще му хареса, хапна едно парче и го изплю. Вчера се насметох да му правя баница с 8 кори, 4 от тях с плънка за пълнени чушки, 3 със спанак и една със сирене и яйца. Не ги е вкусил. А обича баница и за това използвам така да му направя. само ме води към печката да му давам да яде, взима парчетата и започва да си играе, хапва по няма и една хапка и само си ги разменя. Това е абсолютно цял ден.
вече нищо не желае да яде. Ето, 3 седмици му угаждам и му давам да яде това, което пожелае. Ефект НУЛА. Време е да започна малко по-твърдо. 
Мен може да ме преместиш с термин 11-ти. Така ми е по календар, дори вървим с 2-3 дни напред. 18-ти ми беше определено от доки в началото, но бебка навакса изоставането.
. Лошото е, че напоследък и месото не ме привлича... Да става май, че да ни затрупа с череши, после пласковки, кайсийки... Ееееееееех, мечти.............

. Сега вече няма значение, важното е, че сте добре. Дано по-бързо те изпишат от болницата
Ако ще се почувстваш по-добре, отиди на друг лекар за още едно мнение, но според мен, колкото по-рядко се срещаме с лекари, толкова по добре. Опитай се да се поуспокоиш
. Леко бременеене
Наистина обаче, колкото и да бях подготвена, че ще преживея отново същата ситуация с кървенето си е доста стресиращо когато се случи. Затова искам да кажа на мамите с ниско разположена плацента, милички ако ви се случи подобен силен кръвоизлив, не се бавете и секунда веднага отивайте в най близкото АГ, там ще ви съдействат, защото колкото и страшно да ви изглежда в момента и да си мислите, че нещата вече са необратими съвсем не е така. Най рисков при тази диагноза е периода в началото - до края на 4 месец и 6- месец. Тогава бъдете на щрек и не се натоварвайте с нищо гледайте да лежите повече.
Хайде успех на всички мамчета, бързо бързо да запълним и тази тема и с успех да преминаваме през всяка следваща докато стигнем до желаната финална