Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
! И да прави сте понякога хората сме така устроени, че дори всичко да е наред търсим нещо нередно. Затова спирам да се притеснявам излишно, защото съм сигурна, че и при мен и при всички останали всичко ще е наред! Wickedly, няма да ходя и при друг лекар при положение, че и двамата, на които имам доверие са потвърдили, че всичко е наред за седмиците на бременността. Все пак така като чух и вашите мисли, съм по-спокойна! 

, всичко ще е наред, мила
, особенно в next има доста добри попадения...нямам търпение да си накупя разни готини лекички бременни парцалки...със кеф ще си ги нося
, и ни трябва да сме красивички нали така 
, всичко за сега е наред, но ще полежа доста тук май.
Според мен

. Но така, отстрани погледнато, мисля, че малкият просто те води за носа
. Хванал ти е цаката. На мен най-много ми допадна стратегията на Нощни очи. Считам, че ще проработи, но трябва да си твърда
. Може би и идеята да се разделите за известно време също е добра. Няма ли някакъв шанс да го оставиш при майка ти за няколко дни. Тъкмо и двамата да си починете един от друг. Другото, което си мисля е, да не би да ревнува от бебето? Ти каза, че преди да забременееш не е правил така, а сега от 2 месеца е започнал с номерата? Мисля, че проблемът не е точно в храната и дали тя му харесва или не. Опитва се да привлече някакво внимание към себе си. Защо не се посъветваш с някой детски психолог? Не отричам детския консултат по хранене, но наистина мисля, че проблемът не е в това
. Та с две думи, мисля, че наистина трябва да смениш стратегията. Колкото повече му угаждаш, толкова повече ще ти се качва на главата. Но все пак, аз нямам опит с деца, и е лесно тук да ти давам съвети, но като ми дойде до главата, сигурно и аз ще се чудя какво да правя 
Каза ми още толкова много неща, от които аз не съм запомнила нищо, хич ме няма