Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
Съобразявам се разбира се какво готвя, но въобще не го питам вече иска ли не иска ли и има ли претенции. Гладните хора нямат претенции какво да ядат.
Имало е моменти, в които не е ял ден или два.
дано всичко е наред! А завистници има толкова, че няма как много много да се скрием от тях. Не им обръщай внимание!
Последното му "ядене" беше в 16ч - 1 хапка баница

Не съм се обаждала на АГ-то, след консултация с домашния ми доктор
, започнах Шуслерова сол 7- Магнезиум Фосфорикум. Да се надяваме, че няма да се потретят контракциите...да си седи на топло мъничето и да не ме стряска, ей! 

Може би, може да се добави щъркелче в синьо или розово, срещу името на всяка мама, разбрала пола. Видях го някъде е друга отчетна тема.
Изписа ми биопарокс 3 дни поне по 4 пъти на ден, а ако имам температура-парацетамол. Утре съм на преглед, урина трябва да давам, личния каза, че не би трябвало да има промяна в резултатите. А трябва да дам, откакто съм бременна урина не ми е взимана. Единия път аг-то ми пусна кръв след цитонамазка, другия пък беше късно вече...започвам да се притеснявам.
банкет ще направя. 
Абе хич не слуша и с всяка година, става по-зле и по-зле! Храни се и ляга по масата, храни се и си пипа косата, карах се, карах се и накрая го плеснах зад врата и точно като го плеснах и ми идеше да си отрежа ръката
Хич не слуша, ти му говориш, караш се, викаш, и накрая пак поляга на масата, пак си пипа косата и аз избухвам
После ми става жал, че така съм му се карала, ама не може така, той си прави каквото си иска! Постоянно си облизва устата и от вятъра му става като на негър и кръв червена, казва му да се намаже, не искам, аз да не съм момиче
Ами ако иска, него го боли, не мен. Ама не става лесно родител, така че го приемам с всички минуси и плюсове