Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

Може би е така, защото все се налага да стоя до по-късно и спя по 5- 6 часа.
!
Мачкат, блъскат.....
просто кошмар. Сега съм си вкъщи и не работя, заради детето. Още не е на ясла, ще тръгва септември и аз ще карам на болнични до края. Доки като ми чу ситуацията дори сама предложи от тук насетне да продължавам с болнични.
Сега пък ще имаш време за толкова други полезни и интересни неща, които не би могла да правиш, ако си на работа.... Например цял ден да се търкаляш по дивана и да си говориш на корема (бебето).
А не да мрънкаш на шефа, че детето ти е болно и трябва да си останеш вкъщи, а той да ти мрънка за това.
ама то много ясно се виждаше, щото след голямо швъкане и кръстосване на кълките по едно време, бебо си сви крачетата към гърдичките и отдолу се видя атребутчето. И все пак лекарката каза, че е сигурно на 65-70 процента на този етап