Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
. Започнахме да работим за бебе и реших да ги намалявам постепенно, но аз просто не мога така. Ако имам цигари-пуша. Това е. След това реших, че като забременея, тогава ще ги намалявам, но най-вероятно ще продължа да си пуша. Да, обаче през октомври се разболях от някакъв грип с магарешка кашлица. Не можех и да си пмисля за цигари през това време, в което бях болна, дори не се сещах. Просто едва дишах
. След 2 седмици оздравях и, минавайки покрай едно павилионче, от което си купувах цигари, се спрях по навик. Осъзнах, че не ми се пуши изобщо, а просто ми е навик или хоби. Не си купих. От тогава не пуша. Не съм имала никотинов глад, не съм напълняла, не съм имала никакви проблеми или болежки. Убедих се, че наистина е до психическа нагласа, това с никотиновия глад а рекламен трик да си продават разни никотинови лепенки, дъвки, лекарства и не знам си още какво. Имам и друг пример: Леля ми, която е страстен пушач от 35 години. Пушеше синъо виктори (тежката артилерия), по 2 кутии на ден. Един ден просто решила да не си купи цигари и да види какво ще стане. От тогава, вече 4 години, не се и сеща за цигари, даже не понася някой да дими около нея. Проблемът при теб не е, че ти се пуши, а че просто мислиш, че ще ти се пуши или, че нещо ще ти стане ако не пушиш
. От друга страна, ако наистина не можеш съвсем да издържаш, съм чувала, че по 1-2 цигари на ден не било проблем, но не знам... нямам познати родилки - пушачки.
Вие какво мислите по въпроса? Майките с дечица, ваксинирали ли сте си децата? Забелязвали ли сте странна промяна у децата си след ваксина?
Дори когато не пушех онези 2 месеца и половина разнасях 1 кутия с мен
Ако се интересувате, пишете ми на ЛС за повече подробности.
колкото и силно да искам да засея или пък изкопая някоя дупка за дръвчетата, то немога, защото сякаш нещо ми подпира в корема и немога нито да клекна нито да се наведа за по-дълго време. Но иначе се шегуваха за моя сметка всички и беше доста весело на село.
Хора , не знам какво сърца имате
, много се радвам на хора, като теб, които се решават да имат повече от едно или две дечица 

, този път на 125. Погледна резултатите и ми каза, че не са добри, ама не са и притесняващи и да не се притеснявам. Каза, че няма какво да се лигавим и задължително увеличава дозата. Целия преглед, ако мога така да го нарека, продължи точно 5 минути.
Малко нахално от моя страна, ама така ще сте ни многоооо полезни, не само за това де, по-принцип сте ни много полезни 
Много й се карах, ама тя си знаеше нейното! След това и на кърменето, поне на първото, за второто не съм сигурна, защото не съм я виждала тогава и не съм я питала за това, пак пушеше 

Най-мразя така да ми се държи, защото нищо не споделя с мен, а чак след няколко дена ще ми каже защо се е сърдил и ще ме накара по този начин, аз да се разсърдя
Голяма е гад, гаден водолей
Аз като цяло съм била много лъчезарно, много контактно и много приказливо дете и малко лигаво де, щото съм второто