Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 007
  • 748
  •   2
Отговори
# 435
  • Италия
Да запитам другарките от групата - склонни ли сте да обличате на детето си подарени дрешки, вече носени от бебе на приятелка?  Thinking

Питам, понеже моя приятелка ми подари 3 големи торби с дрешки от нейното бебче, които са носени за кратко. В страхотно състояние са и за мен не е проблем да си обличам децата с тях, но има мами, които са против. Дайте мнения  Party

# 436
matsutka , да суха и дразнеща , притесняваме, че като кашлям и се напъвам доста в коремната област и не е добре така, особенно като се има в предвид скорошните проблеми с плацентата. Колата само се кипва и се дърпа от котлона ли, и топла ли се пие или като изтине  newsm78
.: Borislavka :. , какво по хубаво от това някой да ти подари толкова много запазени дрешки, като се има в предвид колко бързо растът бебоците и как дрехите се обличат не повече от 2-3, то си е грехота да се хвърлят. В това отношение имам късмет, защото сестра ми също пази дрешките на племенника ми който е на 2 г., а и както казват, че ще имам момче /дано познаят/, нищо няма да върна   smile3521

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 19:10 от tigar4e

# 437
  • София
Да, кипваш я. Пие се топличка, е не вряла, да ти е приятна да я пиеш. Това са успокояване на пристъпите.
Чист мед също помага при пристъпи. Много е неприятно. Като малка много ме нападаха такива сухи кашлици. Само колата спираше зверското кашляне. А и в нашия случай не е особено добре да кашляме на такива пристъпи в момента.

# 438
бонбон, да ти имам проблема! Simple Smile
и аз съм вече 5 отгоре. не е приятно, ама какво да правим - после ще ги сваляме. само всичко да е наред!

бориславка, с дара ми беше криво да ползвам дрехи втора употреба, въпреки че ми ги беше дала кумата ми и знам как са прани и т.н. но сега вече като знам, че най-бебешките дрехи се обличат по 2-3 пъти, а някои дори и не се слагат вече нямам никакви скруполи за дадени от приятели дрехи. макар че не знам дали някой ще даде, де Mr. Green

тигърче, бързо да се оправяш!

# 439
matsutka , непременно ще пробвам и това, да изкарам ноща, а утре до доки  newsm10 Благодаря ти мила.
Елчnewsm10 , абе знам си аз залежа ли се в къщи и ме нападат само разни и разнообразни виросчета...

# 440
  • София
Тигърче, забравих да ти кажа, че не е задължително да е топла. В смисъл, ако веднага си я направиш пий си я топла, но ако направиш повечко, не е проблем и хладка да се пие или на стайна Т. Пиещ 1 чашка, няма определена доза, а по половин или една чашка като не можеш да спреш да кашляш.

# 441
matsutka , оки тъкмо препратих ММ от аптеката в магазина за кола, побърках го вече....ама какво да се прави

# 442
  • София
Мъжете са за това, да се тормозят до дупка  Peace
Тигре, все да те питам и забравям. Този ти мъж в момента баща ли е и на първото ти дете? Може и да си споменала преди това, ама нещо нямам спомен.

# 443
matsutka , хихихи не не този е друг, не е изтормозен още Mr. Green . С първия татко се разведохме преди 11 години, а с този сега сме заедно от 2, той е на 41 и не е имал деца до сега, та с мерак се ''тормози'' покрай бременните ми капризи  newsm48

# 444
  • София
Бая сте се разписали следобеда.  Mr. Green

Мерси за комплиментите. Simple Smile Аз пък не мога да видя прилила м/у нас двете, ама щом казвате... (и не сте единствените). Иначе за бузите- не посягат да я щипят, но се заблуждават, че с тея бузи е дунда, пък тя надолу си е доста фит по мое наблюдение. Wink

меги, при Стратиева се вместих на 22-ри април, точно ще съм м/у 20 и 21 седмица.

Количките задължително ходете да ги видите на живо- съвсем различно е. Аз така се бях засилила за "Мамас & папас Сола", а като отидох на живо се отказах от нея и харесах "Хане"- то. Wink Peace

Бориславка, ако приятелка ми даде дрешки- нищо против нямам, особено в началото нещата се обличат точно 2-3 пъти и остават почти нови.
Обаче от магазин за втора употреба някак си не мога да се пречупя да купувам на детето....

# 445
Здравейте и от мен.
Мама жаба и тук ще пишем в една темичка  Hug
На момичетата, на които им предстои амнио стискам палци и изпращам много позитивна енергия.
Аз вече редовно си усещам моя малчуган. На 12 бях на ЖК всичко е ок.
Много ми е трудно да пиша, бебето е извадило доста бутончета  Crazy
Бориславка няма нищо лошо в дрешките от приятелка. Аз ще взема от кумата, имам някои не раздадени от Йоан, а разбира се задължително ще си купя и новички. Е искаше ми се да са в розовко и лилаво този път, но здраве да е  Mr. Green
Количката - имам куини бъз 3, доволна съм. Не знам как ще стане като се роди беб.  С борд ли, някоя количка за близнаци ли да търся  Thinking.
Момичета аз да си призная напоследък нещо ме лови страх от това дали ще се справя  Tired, не го мисля засега много, че по-зле става  ooooh!
Хубава вечер и на болните бързо оздравяване  Hug

# 446
*Цветенце* И на двете ни четвърто, че и на двете терминът ни е септември! Браво, браво, какво приятно съвпадение  Hug

# 447
  • София
Мацки, с 3 сте се справили и с 4 ще успеете сигурна съм  Hug достойни за възхищение. Явно сет спокойни натури. Аз с едно издивявам на моменти, за второто ме е страх, а като се бъзиках снощи с ММ за трето, той се уплаши  #Crazy ooooh!

# 448
Мацки, с 3 сте се справили и с 4 ще успеете сигурна съм  Hug достойни за възхищение. Явно сет спокойни натури. Аз с едно издивявам на моменти, за второто ме е страх, а като се бъзиках снощи с ММ за трето, той се уплаши  #Crazy ooooh!
ММ иска и това да е момче, защото иначе сме щели да имаме числено превъзходство  Grinning Спокойна бях преди да родя първото, от там нататък се усещам, че вече съм много ама много изнервена, но не искам никога да го показвам пред децата. Рядко си изпускам нервите, а когато го направя после ми е толкова болно...

# 449
  • София
Всеки ден си изпускам нервите за нещо и ми иде да се гръмна!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт