Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 936
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
sisibella Добре дошла при нас   bouquet Още една мама с близнаци сред нас, честито   bouquet Това 4-5 бременност, значи че носиш четвъртото и петото си дете ли? Ако е така, супеееер  smile3501

# 526
да цвети,4 и 5то дете

# 527
за жалост и при мен док се самнява че едното бебче е с болеста на даун

# 528
за жалост и при мен док се самнява че едното бебче е с болеста на даун

Ааа, как така  newsm78 Какви са ти резултатите? Не знам, ама при близнаци прави ли се амнио?
А и някъде бях чела, че БХС-то при близнаци дава аномали, не както при едноплоднабременност.
Дано всичко е наред и с двете бебчета  Praynig

# 529
незнам всичко ми доиде като гръм от ясно небе,първо на прегледа док измери нахулната гънка на двете бебета та едното е с 3,5мм а др с 1,00мм тоест нормално после ми взеха кръв резултата  беше 1:50 за болеста на даун дано ме разбереш какво пиша че хич ме няма да обеснявам така а пък вчера мисля че ми правиха хорионбиопсия нямя кво друго де понеже съм в 13 г сед. а и да кажа че живея в белгия и не ги разбирам всичко какво обесяват по докторски newsm78

# 530
незнам всичко ми доиде като гръм от ясно небе,първо на прегледа док измери нахулната гънка на двете бебета та едното е с 3,5мм а др с 1,00мм тоест нормално после ми взеха кръв резултата  беше 1:50 за болеста на даун дано ме разбереш какво пиша че хич ме няма да обеснявам така а пък вчера мисля че ми правиха хорионбиопсия нямя кво друго де понеже съм в 13 г сед. а и да кажа че живея в белгия и не ги разбирам всичко какво обесяват по докторски newsm78

Ох, не знам какво да кажа  newsm78 Дано всичко да е наред и с двете бебета  Praynig

# 531
мерси цвети дано всички гушнем живи здрави бебоци Praynig

# 532
СисиБела, дано всичко се оправи  Praynig! Нямаш ли възможност да си дойдеш до БГ за някое изследване тук?

# 533
меги,мога да се прибера до бг но мисля че докторите тук са много по добри в понеделник ще получа резултатът надявам се че всичко ще е ок така го чуствам Praynig

# 534
СисиБела, аз попитах главно заради езика. Напр. за фетална морфология да ти обяснят подробно какво виждат. Важното е това, което чувстваш. Майката винаги чувства нещата най-добре. Стискам силно палци нещата да са добре и тревогата да е била фалшива  Praynig !
Елч, моето момченце е овен. Рогата работа  Wink

# 535
Момичета, още една количка в списъка:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=16124&cat=66

# 536
Сисибела добре дошла и стискам палци за хубав резултат в понеделник  Praynig
Подкрепям абсолютно Мама жаба - първото дете се гледа най-трудно, второто някак по леко минава всичко, а третото е абсолютен кеф за душата. Как е с четвърто ще пиша по-натам  Mr. Green
Аз съм с ужасно главоболие. Пих нощта един парацетамакс, сега сутринта пак и нищо. Ще си трябва аналгинче май  Tired
А и друго да ви се оплача, за последният месец съм качила 5кг.  #Crazy, не знам как е станало това нещо, направо съм в шок. Вярно че си похапвам  Embarassed, но не се и спирам покрай дребосъка. Аз започнах плюс 6-7кг., сега с това наддаване .... Tired

# 537
  • ГО
Добро утро, момичета!

Благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат! Няма по-хубаво от това, да виждаш детето си щастливо!  Heart Eyes

Добре дошли на новите попълнения!   bouquet

Вчера много харесах едни дрешки, ама пак розови, бе  Crazy
Направо едвам се удържам да не ида някъде на частно, да ме погледнат. Не точно заради самия пол, а заради дрешките ми е  ooooh! Луда работа!  Crazy Crazy Crazy

# 538
Добро утро, момичета!!

СисиБела, дано всичко е наред с мъничетата!

Цветенце, и аз започвам да имам притеснения относно килограмите  Embarassed. На предишния преглед дори бях отслабнала, може би защото ми беше лошо почти постоянно. Но тези симптоми започват да преминават, а аз започвам да си хапвам доста добре и той най-вече хляб. На 03.04 съм на лекар и направо се притеснявам от резултата относно килограмите  Sad!

Момичета, това със рисуването по стените  Laughing, поизплаших се. Ние току що приключихме ремонт, но явно на дечицата това не им пречи  Simple Smile!

Аз съм на лекар на 03.04 и също се надявам да разбера пола. По-скоро ми е интересно дали ще се потвърдят предположенията на доки за момче!!

Хубав ден!!!

# 539
добро утро на всички   love001 вчера бях на преглед и се уточни, че термина ми е за 17.09. но вече започна да ме дострашава от раждането  Weary взеха ми цитонамазка с ред много други изследвания, но лошото е че цял ден след това ми зацапваше и ме болеше корема от ляво. а докато ми вземаше секрета направо болката беше неописуема. докито падна да се смее с мен и ми вика как съм щяла да раждам  ooooh!
На мен, като че ли не ми се иска да знам пола, че ще започна да се побърквам около дрешки, колички и всичко останало, а мисля че е твърде рано за това  Thinking
Много се радвам за мамите които сте решили да имате повече от 1-2 деца, просто нямам представа как се справяте и особенно като ви слушам какви беладжии са всички  smile3521 възхищавам ви се и не мисля, че не трябва да сте в темата, та точно вие сте хората които ни отговаряте и стимулирате за всичко  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт