Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще бъде налична колекцията с цветя на българския пазар?
Как да се грижим за детската кожа, когато я гримираме?
Как да постигна сияен ефект на кожата при гримиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще бъде налична колекцията с цветя на българския пазар?
-
Как да се грижим за детската кожа, когато я гримираме?
Когато гримирате детска кожа, от съществено значение е да използвате продукти, които са безопасни и подходящи за деликатната детска кожа. Добра практика е използването на детски гримове и предпочитане на продукти без вредни съставки. Освен това е важно да наблюдавате реакцията на кожата и да избягвате продукти, които причиняват дразнене.
-
Как да постигна сияен ефект на кожата при гримиране?
-
Как да се грижа за много мазна кожа?
-
Какви са препоръките за избор на грим продукти за деца?

/.
на нито едно око, на никой
, а положих доста усилия. На Авон базата много малко ми трае, не е лоша първия месец, после е за боклука, а аз не бъркам в базата никога с пръст. Ползвам белия молив на Никс върху ФДТ като база за цвят, базата на Сигма също беше добре, имах още няколко марки, но всъщност ако искам 100 процента да съм сигурна че грима ще седи през целия ден и през ноща задължително ползвам някакъв фиксатор за грим.