СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца,те са нашите слънца!

• 87 868
  • 684
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
v_spasova, радвам се, че с малко се е разминал мъжа ти. Като помня мм как беше изгорял от високоволтова дъга...
Затова - носете си новите дрехи и се радвайте на малките неща от живота!
Поздравления за шофирането Simple Smile
Вкъщи напоследък аз съм шофьора - мм смени работата - сега работното му място е на 10 мин. пеш. От както е там, колата я карам предимно аз - за съжаление, моето работно място е на 20 км ooooh! Сутрин карам децата на ясла/градина и от там - по задачи или на работа...
Треска ме тресе за предстоящия рожден ден  #Crazy
Горе-долу от месец съм превърнала едната стая в работилница и "творя" в нея Simple Smile Вече съм почти готова, поне с основните неща Simple Smile Останаха телескопите и куките + някоя и друга украса за масите Simple Smile
Мястото е уговорено, а поканите - раздадени.
Тези дни ще се срещна и с аниматора, за да изберем и определим тематични игри.
За тортата утре ще ходя, да видим ще намеря ли кой да я направи  hahaha ...а и бонбони за пинятата трябва да намеря - от шоколадовите парички, че да не избягаме от пиратската тема hahaha
Разбира се и подаръка от нас ще е тематичен - пиратски лего сет, за който буквално претърсих света hahaha Да са живи и здрави кръстниците на малкия, живеещи в Дания hahaha

# 571
  • София
И нас треска ни тресе покрай празника .Всичко вече е уговорено и само чакаме да стане утре Simple Smile .
Йоана приключи с градина вчера и сега бабата ще ги погледа малко и двамата.
Относно колелото , нямам много мнение , че нашата не им е фен и нашето си стои подпряно до вратата.

# 572
  • София
Дани, драг-а е хубав избор. И доколкото знам, като умалее колелото, може да го върнеш в магазина и да вземеш следващото.

Като взимахме за Лора - отидохме в един магазин в съседния квартал. Гледахме какво има и мъжът избра едно с алуминиева рамка, по-леко и по-маневрено. Щерката се тръшка тогава, искаше някакво розово с кошница, панделки - безвкусица отвсякъде. Качи я на 2-те колела и тя сама призна, че едното се кара по-лесно.
Сега Сами кара нейното колело. А за Лора взехме едно старо, на баща й, но е запазено. Няма смисъл да взимаме някакво междинно, при положение че на нея й трябват още няколко см и направо ще взимаме голямо колело като за възрастен.

# 573
Ей супер, раздвижили сме се  Hug
Спасова, малкия дявол е минал . При нас миналата година, след РД на Диди , преживяхме тежък инцидент. Нашия татко, катастрофира и дълго се въстановяво ,но да кажем ,че нещата са по добре вече.  20 деня ,след това свекър ми почина(любимия дядо на Диди) ,беше много трудно да и обясним, че вече няма да го види и гушка. Но мина и това и тя си го разбра някак си, по детски. Сега идва с мене и му сипва вода и пали свещичка .
Вече се надявам, всичко лошо да е отминало.
За шофирането скоро говорихме с приятели и стигнахме до извода, че българина ,като цяло е загубил, всякаква култура на пътя, и пешеходци и шофьори. В момента само аз шофирам и на ден минавам в порядъка на 50 км и постоянно съм на тръни. А докато стигнахме морето, мислех ,че съм побеляла.
Леле прекалих ,извинявам се за поста ,а исках да пиша за РД ,но айде утре.
Хубава вечер
Спасова, разкожи за подготовка за кръщенето. 
А останалите ,за РД но децата и какви подаръци си поръчахте.

# 574
Ее Ина супер, сте го измисли. И ние сме в ново жилище и в момента правим детската стая.в розово лилавата гама. От едната баба си поръча перде с Хана Монтана  Mr. Green ,от леля и детски офис стол и сме почти готови  Blush

# 575
  • София
Дани, нищо кой знае колко специално Simple Smile
На село ще е, попът е мн. готин. За самия обред нищо кой знае какво не искат - пита, мед, вино, брашно, китка, две кърпи.
Мъжът повече е спекъл какво ще се пазарува и в какви количества. Аз не се впрягам особено, ще се справим.

# 576
Момичета, гуш за всички неприятности и да останат зад гърба ви!

Даниелка, ужасно е шофирането в бг! Вчера се прибрах разтреперана. Без да искам засякох един, но не беше нещо сериозно. И той докато не си го върна, не се успокои, тръгна да ме засича, да се прави на мъж...

Мъниче, възхищавам ти се на ентусиазма да организираш и майсториш! Явно тази година пинятите са модерни, и аз ще правя. Темата е catboy от pj masks. Мисля, че дъщеря ми е влюбена в него Simple Smile. Цялата организация на рождения ден ме притеснява, че и на почивка ще ходим преди това, ще събираме много хора...

# 577
  • София
Даниелка, ужасно е шофирането в бг! Вчера се прибрах разтреперана. Без да искам засякох един, но не беше нещо сериозно. И той докато не си го върна, не се успокои, тръгна да ме засича, да се прави на мъж...
Сериозно обмислям да си взема спрей и да го държа в колата. На мен един ми свиркаше и размахваше юмруци при положение, че се измъквах от една уличка до НБУ на заден, на аварийки. Този се изстреля от някъде с адска скорост и явно се вбеси, че тр. да ме изчака. А аз бях започнала маневрата, не е като да не съм се огледала преди това.

За рд на Сами нищо не сме мислили. Според мъжа има време и първо трябва да мине кръщенето на Ева Simple Smile А така ми се иска да е на открито и да има къде да тичат децата. Тия клубчета са ми много анти, колкото и лъскави да са.

# 578
  • Пловдив
и на мен така - имаше един център, в който беше доста по-различно от стандартното: игра, рисунка по лице, игра, хапване, торта, дискотека...
И на двамата по веднъж правихме там рождените дни, но за съжаление го бастисаха клубчето Sad Но пък всяко зло - за добро Simple Smile Намерих уникален комплекс в селото до Пловдив - има ооооогромна градина и достатъчно място за дивеене на малчовците Simple Smile Ако пък случайно времето не позволява игри на открито, част от градината а покрита и така пак ще сме навън, но няма да ни вали Simple Smile

Благодаря ви за милите думи Hug

# 579
  • В царството на мечтите
Весела учебна година на всички. Лятото свърши, нашия рожден ден мина Хриси беше много щастлива хареса си го.

# 580
отдавна не съм писала, ама да зачекнем темата за 1ви клас? Кой, къде, как - какви са ви критериите за избор на училище?

ето и една, две снимки от нас, че мнооого сме пораснали Simple Smile

# 581
  • Пловдив
Ехааа, какви очи  Heart Eyes

Аз проучвам училищата от близо година #Crazy Вече имам визия, другата седмица ще отида и на място, за да говоря с директора и учителките и ако всичко върви по план - да попълня заявление Simple Smile

# 582

Да, някак си и трите ни деца се паднаха с такива очи. А ние с баща им сме с кафеви и постоянно отнасям бъзици за съседа Simple Smile Simple Smile

А какво гледаш за училищата? Какви са ти критериите?

# 583
  • София
На мен критериите ми бяха близост до дома. Но в най-близкото работят по програма за интеграция на братята от махалата, отзивите за дисциплината бяха ужасни и се отказах...
В останалите 3 от района - само в 1 успяхме да покрием критерий, който да осигури прием на каката.

Не съжалявам, че стана така. Класната е читава, добре ги държи, няма тормоз в класа.
Сега малко изостава с домашните и не всеки път си е написала. Но учителят им е млад, не е толкова строг и много ги държи навън, което за мен е супер. Сега детето има и тренинг, та като се налага - бързо дописва вечер. Миналата година - всичко написано, прегледано, поправено и т.н., обаче не се излизаше.

# 584
  • Пловдив
Привет мами  Simple Smile!

А ние вече се записахме на училище Wink
Аз дилема с училището не съм имала. Това е училището, в което каката ни завърши основното си образование!
-Най-близкото ни училище! Трябва да се мисли, че втори, трети клас ще ходят и ще се връщат сами. Ако е далеч училището, този момент ще се отдалечи във времето!
-То е основно училище и няма големи ученици, навалица...!
-Квартално е и не е огромно! Учителите познават всички деца, дори и да не им преподават!
-В последните години завършващите показват прекрасни резултати на матурите в 7-ми клас!
-Водят ги на екскурзии, зелени училища, много инициативи, защото се води Екоучилище.
-Проучих обстойно и учителките, които поемат първите класове.
И тъй като едната е "по-", бързах да пусна заявления, за да ни класират при нея!

За мен това са важните критерии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт