Пазаруване от Aliexpress.com 23

• 54 245
  • 835
  •   1
Отговори
# 555
WaltherP99, а дали може да споделиш мнение и за Lenovo S750(ако имаш такова, разбира се)  :hug

Приятно телефонче-търсиш ли конкретно водо и прахо-защитните му функции,или случайно се спря на него?

Благодаря! Имам един върнат дефектирал телефон и ММ настоя този път, да дам някой лев отгоре и да си взема отвсякъде "устойчив" телефон, та затова се спряхме на този модел.

Устойчив е ,но до някъде т.е. ако го намокриш няма да има проблем,с прах също.Ще се справи и с малки удари и изпускания,но не очаквай нищо повече! Това не е Sonim в крайна сметка  Simple Smile

Това е смесителят за мивката и сега търся подобен за душа.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-And-Retai … k/1424938853.html

Да не говорим, че преди 1 седмица беше с 20% по-ниска цената и сега са завишили всичко, за да могат да ни "направят  намаления" Joy  #2gunfire

Аз съм си взимал друг тип смесители-бронзови.Придават супер приятна винтидж атмосфера на апартамента-смесители,душ,всякакви държачи-за кърпи,тоалетна хартия и т.н.

# 556
Моля някой да ми обясни къде точно да натискам като стартирам ролетката?Натискам някакви цифри но винаги ми дава по 10,15 или 30 точки!

моля за цък    bouquet Flutter

# 557
  • В един копнеж!
 Praynig

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 13:52 от ai_vi

# 558
Някой да е поръчвал качествени бебешки дрешки? Интересуват ме бодита, камизолки, ританки, чорапки и т.н. всичко за новородено бебенце (момченце).
Също и за заден панел за Galaxy S2 с мноооого камъчета  Crazy Laughing - има много оферти, но да питам за препоръка за тестван продавач на такива.
Мерси   bouquet

# 559
# 560
Моля за по един клик, трябват ми още 600 точки, за да си взема нужния купон.

# 561
# 562
Моля някой да ми обясни къде точно да натискам като стартирам ролетката?Натискам някакви цифри но винаги ми дава по 10,15 или 30 точки!

моля за цък    bouquet Flutter
Аз  никъде не цъкам, тя сама си върти числата и решава къде да спре. Не знам дали е правилно, но аз така...
А на мен ми трябват само 25 точки и край.

# 563
# 564
Хайде последни напъни
 Praynig

# 565
Божке, ама аз съм пуснала грешен линк и се чудя защо не мога да събера въпросните 30 точки....е нямам думи  Embarassed

Последно моля за съдействие
[/color]

# 566

Не успях да те цъкна, нещо друго ми излиза....странно, ако искаш ми пусни линка на ЛС.

# 567

Устойчив е ,но до някъде т.е. ако го намокриш няма да има проблем,с прах също.Ще се справи и с малки удари и изпускания,но не очаквай нищо повече! Това не е Sonim в крайна сметка  Simple Smile

Е аз и не очаквам да е брониран Grinning По-скоро като цяло ме интересуваше дали става телефона. Благодаря ти за мнението!

# 568
Момичета,можете ли да играете през телефона днес,че на мен ми дава,че не мога да шейквам?

# 569
Тези купони само за един продавач ли могат да се ползват????

Общи условия

Активация на акаунт