Пазаруване от Aliexpress.com 23

• 54 197
  • 835
  •   1
Отговори
# 570
  • Точно където трябва
http://www.aliexpress.com/item/2013-women-s-cowhide-handbag-fash … g/1189478484.html
А тази би трябвало да е от ест. кожа. Съжалявам, че питам така, но нали трябва да пише Main Material:Genuine Leather. Учудва ме, че има чанти, които са подозрително евтини за ест. кожа...
Копирам си питането, че с това "цък"...
И още нещо - някои неща, които разглеждам поне по картинки е очевадно, че не са естествена кожа, защо пише, че са. И къде точно да гледам за продавача и...за първи  път мисля да пазарувам от тук и моля за помощ като за начинаещи.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 16:46 от elliee

# 571
Някой знае ли намалението за 25.03.2014 г. от вида /Add to cart now, buy on 2014-03-25(GMT-7) at 60% off!/
технически как ще го ползваме !?? Цените на качените стоки в кошницата са доста завишени а не виждам бутон за тези намаления . Автоматично ли ще го приспадне !?

# 572
Някой знае ли намалението за 25.03.2014 г. от вида /Add to cart now, buy on 2014-03-25(GMT-7) at 60% off!/
технически как ще го ползваме !?? Цените на качените стоки в кошницата са доста завишени а не виждам бутон за тези намаления . Автоматично ли ще го приспадне !?

Това значи,че обявената цена сега ще е намалена с 60% утре.Слагаш си го в wish list-a , за да можеш утре по-лесно да го намериш Peace

# 573

Това значи,че обявената цена сега ще е намалена с 60% утре.Слагаш си го в wish list-a , за да можеш утре по-лесно да го намериш Peace
Защо утре !? Утре започва от днес !! Сега ,там би трябвало да е вече 25.03.2014 г. Часовата разлика нали е 7 часа .
 И защо да слагаме в в wish list-a  !? Нали пише в сложи в кошницата !!!??

# 574
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
http://www.aliexpress.com/item/2013-women-s-cowhide-handbag-fash … g/1189478484.html
А тази би трябвало да е от ест. кожа. Съжалявам, че питам така, но нали трябва да пише Main Material:Genuine Leather. Учудва ме, че има чанти, които са подозрително евтини за ест. кожа...
Копирам си питането, че с това "цък"...
И още нещо - някои неща, които разглеждам поне по картинки е очевадно, че не са естествена кожа, защо пише, че са. И къде точно да гледам за продавача и...за първи  път мисля да пазарувам от тук и моля за помощ като за начинаещи.

Тази чант а я получихме в началото на седмицата. Много ми харесва. Не съм сигурна дали е ест. кожа или не, защото тук, във форума четох, че ест. кожа китайците слагат за основа, а отгоре има покритие, но кожата е дебела и хубава. Според мен си заслужава парите. Като недостатък- малко е тежка.  Peace

# 575
  • София
Здравейте, имам един въпрос: какво трябва да направя, ако преди месец купих продукт, продавача ми даде грешен тракинг номер и след множество кореспонденции , не ми отговори. Днес погледнах и открих, че вече не съществува такъв продавач, а до изтичане на срока остават още 40 дни. Да чакам ли да изтекат или да предприема нещо и какво? Питам, защото досега не съм имала такъв случай. Какво ще ме посъветвате?

# 576
Здравейте, имам един въпрос: какво трябва да направя, ако преди месец купих продукт, продавача ми даде грешен тракинг номер и след множество кореспонденции , не ми отговори. Днес погледнах и открих, че вече не съществува такъв продавач, а до изтичане на срока остават още 40 дни. Да чакам ли да изтекат или да предприема нещо и какво? Питам, защото досега не съм имала такъв случай. Какво ще ме посъветвате?

Опитай с диспут, макар че не знам дали ще се получи щом казваш, че не съществува. Опитай се да се свържеш с Али - не помня кой беше пуснал линк, където можеш да се свържеш с тях

# 577
Получих днес това чанте  Mr. Green Сладурско е, но малко, като ви чета повечето си падате по голеееми чанти, така че да си кажа, че вероятно няма да се хареса на мн хора  Blush за мен обаче е идеална. На манекенката изглежда доста по-голяма, но вероятно манекенката е 40 кила  Laughing
Става да се носи като крос-боди, дръжката не е мн къса. На снимката, поне на моя монитор, изглежда бежова, а в действителност е по-светла. Реален цвят се вижда на последната от снимките, където има резидава, безова и черна чанта. Начинът на отваряне не е лесен, че трябва поне 1 от циповете да се отвори, за да се бръкне вътре.
Недостатък - понамирисва, но ще се проветри Wink
http://www.aliexpress.com/snapshot/6030465792.html

# 578
момичета,някоя от вас дали има отзиви за тази рокля
http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Plus-Size-one-piece-Dress … t/1047536939.html
благодаря ви предварително! Hug

# 579

Опитай с диспут, макар че не знам дали ще се получи щом казваш, че не съществува. Опитай се да се свържеш с Али - не помня кой беше пуснал линк, където можеш да се свържеш с тях

Според мен направо си пускай диспут.
След като не съществува няма да ти отговори за 5 дни и автоматично трябва да ти върнат парите...
Те и без друго не са в него, а в Али, така че би трябвало да стане  Peace

# 580
Моля за последно за по едно цък - ще се изям от яд, че не мога да си взема купона  Crazy
Знам, че става доооста досадно вече, но дори на ММ направих акаунд и не ми променя точките и това си е  Crossing Arms
Дали китайчетата не си правят майтап вече незнам, ама така си искам купонаааа...

# 581
Изигра ли си 24-те врътки на нормалната рулетка за деня?

# 582
Моля за последно за по едно цък - ще се изям от яд, че не мога да си взема купона  Crazy
Знам, че става доооста досадно вече, но дори на ММ направих акаунд и не ми променя точките и това си е  Crossing Arms
Дали китайчетата не си правят майтап вече незнам, ама така си искам купонаааа...

Готово, цъктана си за да не се изядеш от яд   Wink

# 583
Ами не дава, защото съм изиграла игрите, но ако трябва да съм честна не бяха и три дори. Камо ли 24. Незнам...
 Kagi - явно имам централен проблем, но ти благодаря. Нищо не помръдва. Рефрешвам, дори излизам и влизам наново - не и не!

.

# 584
  • София

Според мен направо си пускай диспут.
След като не съществува няма да ти отговори за 5 дни и автоматично трябва да ти върнат парите...
Те и без друго не са в него, а в Али, така че би трябвало да стане  Peace
Благодаря, така и ще направя

Общи условия

Активация на акаунт