"Селски" номера и пинизи

• 5 179 803
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 615
  • Бургас
С риск да ме пребиете с камъни ще си призная - аз мразя улични котки и кучета, защото разнасят паразити. Навремето и аз ги харесвах, галех ги. Мирогледа ми тотално се промени, когато няколко хора около мен бяха опарирани от тении. Единия случай беше даже на косъм да си замине човека. Буквално в последния момент го спасиха. Освен това не обичам и стопани на кучета, които не им почистват пирамидките след тях.

# 12 616
  • Оптимист по принуда
За кученцето разбрах - жално, добричко и аз ги обичам и са ми мили.

Но от този разказ не схванах как точно някой ще хвърля/или ще се опитва да хвърля/ заредено оръжие от балкон и ще вилнее бесен пред детето ми и аз ще си мълча??? И целият вход ще си мълчи?
За съдбата на кученцето се вайкате, а ако беше гръмнал пистолет? И не е сигнализирано и е останало без последствия. Оставете животинката, какво го правим 'човека', оня изнервения, дето щял да стреля, да трепе Stop

# 12 617
За кученцето разбрах - жално, добричко и аз ги обичам и са ми мили.

Но от този разказ не схванах как точно някой ще хвърля/или ще се опитва да хвърля/ заредено оръжие от балкон и ще вилнее бесен пред детето ми и аз ще си мълча??? И целият вход ще си мълчи?
За съдбата на кученцето се вайкате, а ако беше гръмнал пистолет? И не е сигнализирано и е останало без последствия. Оставете животинката, какво го правим 'човека', оня изнервения, дето щял да стреля, да трепе Stop
То може някой да паркира така, че да раздразни неуравновесения нервак с пистолет и да възникне сходен проблем. Или пък деца да ритат шумно топка в съседство. Тук проблемът въобще не е кучето, а истерията на простака с пистолет. Случаят не е за пренебрегване, аз специално бих се притеснявала да живея в съседство с такъв индивид.

# 12 618
  • out of space
С риск да ме пребиете с камъни ще си призная - аз мразя улични котки и кучета, защото разнасят паразити. Навремето и аз ги харесвах, галех ги. Мирогледа ми тотално се промени, когато няколко хора около мен бяха опарирани от тении. Единия случай беше даже на косъм да си замине човека. Буквално в последния момент го спасиха. Освен това не обичам и стопани на кучета, които не им почистват пирамидките след тях.

Колко акъл трябва да имаш в главата си, за да галиш улични животни?  Shocked С какво горкото коте или куче е виновно, че има паразити и някакъв човек му се навира?

# 12 619

Колко акъл трябва да имаш в главата си, за да галиш улични животни?  Shocked С какво горкото коте или куче е виновно, че има паразити и някакъв човек му се навира?
Точно. Тенията не се хваща от галене дори, а от последваща липса на лична хигиена.
Пътувам с ГТ и масово наблюдавам как на 50% от хората ръцете постоянно са им на носа, устата или на очите.

# 12 620
Този е възможно въобще да няма пистолет, а да се е направил на интересен. Как се оставя без надзор оръжие, до което има свободен достъп съпругата. Трябва да се подаде сигнал да го проверят има ли, няма ли пистолет, как го съхранява и кого плаши.

# 12 621
Този е възможно въобще да няма пистолет, а да се е направил на интересен. Как се оставя без надзор оръжие, до което има свободен достъп съпругата. Трябва да се подаде сигнал да го проверят има ли, няма ли пистолет, как го съхранява и кого плаши.
Тя съпругата може да е по-запалена и от него по оръжия. Peace

Аз бих подала жалба, откъде да го знам кога  и по какво ще му щукне да стреля.

# 12 622
  • Оптимист по принуда

Аз бих подала жалба, откъде да го знам кога  и по какво ще му щукне да стреля.
Точно. Аман от нервни хаховци селяци и изкривена съседска търпеливост.

# 12 623
  • Бургас

Колкото може да има всяко 10-12 годишно дете. Нима вие като деца не сте докосвали улични животни? Да, тогава бях дете, но съм виждала и много възрастни да го правят. Във блока на свекърва ми има една бабичка дето храни уличните котки и не само това, гали ги и ги целува. За мен е отвратително, но факт е че много котколюбци го правят.

# 12 624
  • софия
Аз пък се обадих на 112 и казах, че един индивид според мен има фалшиво разрешително за оръжие и ако може да го проверат.Психиката му хлопа според мен. Наистина утре може да се издразни на децата или на съсед , че бръмчи с дрелка. Не забивайте на темата за животните. Все тая дали ще стреля по гълъби, деца или бабички. Не може да вади пистолет при никакви случай с тези слаби ангели.

# 12 625
  • Down south
Тук бездомни кучета и котки няма или поне за толкова години не съм видяла нито едно  newsm78
Има шелтъри, в които останалите без дом, по една или друга причина, любимци биват прибирани и отглеждани. Освен персонал, има и доброволци, които отделят от времето си и се грижат за тях.
Дано това стане практика един ден и в България.
Бях в България (София) миналата пролет и да, имаше бездомни кучета и самостоятелни, и в групи.

Като дете съм гонена и хапана от куче, определено съм много стресирана на тази основа  ooooh!

ПП Преди години, след урагана "Катрина" в съседен щат, имаше страшно много спасени животни. Дъщеря ми изяви желание и за известно време ходихме да помагаме.

# 12 626
 112 - заплахи с оръжие, пред деца.
Един идиот така стреля по една жена с куче. Прибраха го, имаше и дело. Това, че има разрешително за оръжие, не значи, че има право да го ползва за щяло и не щяло. А и да няма, откъде накъде ще отправя заплахи.

# 12 627
  • София
Завихте ли вече? Днес един късопишко, така наричам любителите на високите скорости и оръжията, заплаши кварталното куче с пистолет да го стреля. Единствената причина се оказа ,че въпросния индивид има бебе - новородено и щели да го извеждат ,а пък там в природата куче.Това куче е любимец поне на 50 души, не хапе, не лае, не ръмжи, само се гали и си проси храна.Децата го яздят.Знае по час къде да отиде.Например в голямото междучасие проси пици, банички пред училището наблизо. След това отварят едно заведение със скара и той там. Никой не го гони, никой не го мрази.Поне от пет години го виждам. Дъщеря ми го обожава.
И изведнъж отнякъде се натриса дрисльо, горд собственик на гарсониера в панелка и ще оправя квартала.Даже вика на жена си да му хвърли пистолета от 7 етаж. Пък тя многострадалната , с единственото бебе в Слънчевата система не може да го хвърли ,щото държи бебе.Дъщеря ми в момента не може да заспи от стрес при условие, че присъства няколко секунди на случая.Аз ако знаех за какво става въпрос щях да се обадя на 112.Мислех , че са го ограбили или нещо подобно.Едни съседи го озаптиха. И сега в блока ми има неуравновесен индивид с пистолет.За него няма крадци,убиици, пияници, измамници , наркомани и всякаква измет ,че ще трепе Добродушко!

В крайна сметка този човек извади ли пистолет и насочи ли го към кучето? Или само се провикна селски, за да го чуят комшиите?

Не мога да се въздържа и ще ти кажа, че постът ти е написан точно като за тази тема. Злобно и с просташки тон. Вашият блок къде по-точно сред природата се намира? Ти на квартира ли си? Любимите животни на улицата ли живеят? Съседите ти по размера на пишката ли ги класираш? Твоето дете колко по-специално и единствено е от децата на съседите ти? Колко време трябва да живее човек в скъпоценния блок, за да има право на глас изобщо? Не говоря за селски прояви и размахване на оружие. Wink Разбирам, че си била афектирана, но понеже тук се изтрепаха да те подкрепят, дай пък да има и едно мнение с конструктивна критика.

# 12 628
  • София
Gables 17 ли си, кво си, я като е Добродушко - вземи си го прибери вкъщи, става ли? Така ще си живее у вас и няма да е изложено на риска на го блъсне някоя кола или някой с по-голям, или недотам, инструмент да го отстреля.
Казвам ти го, защото аз гледам куче; и да - не харесвам бездомните, а най-вече НЕ харесвам тези, които хранят бездомни кучета.

# 12 629
Еее стига де  Sad темата е за селянията,аз също когато съм афектирана и зависи от ситуацията си се държа съвсем селски !!!
Аз пък храня улични кучета,котки,катерици,гълъби,мравуняци и не харесвам такива които не го правят,но не го намирам за селско и да го коментирам тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт