"Селски" номера и пинизи

• 5 179 868
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 630
Гълъбчета, кълвящи трохи, изсипани под прозорците от природолюбители с големи сърца. Первази, балкони и прозорци, осрани от същите гълъбчета. Безценно!

# 12 631
  • където ми харесва
Гълъбчета, кълвящи трохи, изсипани под прозорците от природолюбители с големи сърца. Первази, балкони и прозорци, осрани от същите гълъбчета. Безценно!
Не че нещо, но те гълъбите осират и без да ги храни някой...

# 12 632
Не че нещо, но те гълъбите осират и без да ги храни някой...

Така е, но при редовно хранене осирането е като мощна приливна вълна. Над апартамента, който давам под наем, една баба редовно храни ято гълъби (тя и кучета и котки пред блока храни, но това е друга история). Независимо от ежедневното почистване, первазите са безобразно осрани. Днес ги почистваш, утре е плътно о@кано. ooooh!

# 12 633
  • София
А какво разнасят гълъбите, тез градски кокошки... Whistling

Maleficent_w, ако подхранваш "мравуняка" до блока и те хванат съседите, не ми се мисли какво по-солено ще отнесеш. Голяма напаст са мравките, макар и да са нагед по-миловидни от хлебарките.

# 12 634
Някои хора са с душа на фермери, не знам защо се мъчат по градовете.

# 12 635
А какво разнасят гълъбите, тез градски кокошки... Whistling

Maleficent_w, ако подхранваш "мравуняка" до блока и те хванат съседите, не ми се мисли какво по-солено ще отнесеш. Голяма напаст са мравките, макар и да са нагед по-миловидни от хлебарките.
LaughingТака е,аз и сега си го отнасям,в началото ми ставаше криво,но сега се усмихвам и им казвам"Аз не те карам да ги храниш,така и ти не можеш да ме спреш да го правя" Whistling
Какво да се прави за всяко нещо винаги има различни гледни точки  Heart Eyes и никой не е способен да промени това  Simple Smile

# 12 636
"Аз не те карам да ги храниш,така и ти не можеш да ме спреш да го правя"

В интерес на истината има няколко начина да те спрат да го правиш. Някои от тях са законни, други- не съвсем. Но до един са неприятни.

# 12 637
  • Варна
Да организираш Рожден Ден и да накраш хората да си платят за него.
Приятелка поиска пари вместо материални подаръци и всички се съгласихме-нека си купи това,което й е от нужда,но поиска и по още 10лв. от всеки за храната и присъствието.
Като отида да рожден ден не очаквам големи трапези с мезелъци и отбран алкохол,стигат и по една кола и малко фъстъци.Когато правиш рожден ден се очаква да почерпиш,ако ще даваме пари нека си го нарече събиране.

Работя като промоутър от време на време и съм изключително любезна и ми се сепнат(повечето жени) как сигурно съм много затънала,че да бачкам това,а не премислят,че може би искам да сложа някой друг лев към джобните за Университета и това го казват да висок глас без да ме гледат в очите.

Селско е в дискотеката,като искат да минат мъжете да ме подхващат за кръстчето.

++ На една приятелка й казали , че е смотана,защото не пушела цигари.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 17:32 от viksdesire

# 12 638
  • София
Скрит текст:
Да организираш Рожден Ден и да накраш хората да си платят за него.
Приятелка поиска пари вместо материални подаръци и всички се съгласихме-нека си купи това,което й е от нужда,но поиска и по още 10лв. от всеки за храната и присъствието.
Като отида да рожден ден не очаквам големи трапези с мезелъци и одбран алкохол,стигат и по една кола и малко фъстъци.Когато правиш рожден ден се очаква да почерпиш,ако ще даваме пари нека си го нарече събиране.

Работя като промоутър от време на време и съм изключително любезна и ми се сепнат(повечето жени) как сигурно съм много затънала,че да бачкам това,а не премислят,че може би искам да сложа някой друг лев къд джобните за Университета и това го казват да висок глас без да ме гледат в очите.

[/quote]

Ндааа, добре би било наистина част от парите от работата ви като промоутърка да заминат за фонд ГРАМАТИКА!
Или - вместо да "промоутърствате" някоя вечер, да си останете вкъщи да отворите български език за седми клас. Все пак, студентка сте!

# 12 639
  • софия
Стига сте се правили на кучелюбци и кучегони. Аз подадох оплакване и от 112 са пратили квартални полицай  и са му дали  нещо като предупреждение , не съм юрист. Сведението го имам от баба подслушвачка и шпионка  от неговия етаж.И се оказа , че не избухва за първи път.Следващия пък като започне да си "мери пишката" чрез заплаха с пистолет срещу жени, пчели, кучета или бабички ще помисли дали да го направи , защото ще отнесе глоба.Който си има пистолет да си ходи на психо и да си го ползва по служба. Аз нямам и си меря нервите.
Завихте ли вече? Днес един късопишко, така наричам любителите на високите скорости и оръжията, заплаши кварталното куче с пистолет да го стреля. Единствената причина се оказа ,че въпросния индивид има бебе - новородено и щели да го извеждат ,а пък там в природата куче.Това куче е любимец поне на 50 души, не хапе, не лае, не ръмжи, само се гали и си проси храна.Децата го яздят.Знае по час къде да отиде.Например в голямото междучасие проси пици, банички пред училището наблизо. След това отварят едно заведение със скара и той там. Никой не го гони, никой не го мрази.Поне от пет години го виждам. Дъщеря ми го обожава.
И изведнъж отнякъде се натриса дрисльо, горд собственик на гарсониера в панелка и ще оправя квартала.Даже вика на жена си да му хвърли пистолета от 7 етаж. Пък тя многострадалната , с единственото бебе в Слънчевата система не може да го хвърли ,щото държи бебе.Дъщеря ми в момента не може да заспи от стрес при условие, че присъства няколко секунди на случая.Аз ако знаех за какво става въпрос щях да се обадя на 112.Мислех , че са го ограбили или нещо подобно.Едни съседи го озаптиха. И сега в блока ми има неуравновесен индивид с пистолет.За него няма крадци,убиици, пияници, измамници , наркомани и всякаква измет ,че ще трепе Добродушко!

В крайна сметка този човек извади ли пистолет и насочи ли го към кучето? Или само се провикна селски, за да го чуят комшиите?

Не мога да се въздържа и ще ти кажа, че постът ти е написан точно като за тази тема. Злобно и с просташки тон. Вашият блок къде по-точно сред природата се намира? Ти на квартира ли си? Любимите животни на улицата ли живеят? Съседите ти по размера на пишката ли ги класираш? Твоето дете колко по-специално и единствено е от децата на съседите ти? Колко време трябва да живее човек в скъпоценния блок, за да има право на глас изобщо? Не говоря за селски прояви и размахване на оружие. Wink Разбирам, че си била афектирана, но понеже тук се изтрепаха да те подкрепят, дай пък да има и едно мнение с конструктивна критика.
Стига сте се правили на кучелюбци и кучегони. Аз подадох оплакване и от 112 са пратили квартални полицай  и са му дали  нещо като предупреждение , не съм юрист. Сведението го имам от баба подслушвачка и шпионка  от неговия етаж.И се оказа , че не избухва за първи път.Следващия пък като започне да си "мери пишката" чрез заплаха с пистолет срещу жени, пчели, кучета или бабички ще помисли дали да го направи , защото ще отнесе глоба.Който си има пистолет да си ходи на психо и да си го ползва по служба. Аз нямам и си меря нервите.
 А по размера на органите оценявам любителите на високите скорости и оръжията. Какъв ли клет комплексар трябва да е притежател на  y хромозома , за да си купи пушка и да иде да трепе елени . Да не е гладен за еленско? А в кой град може да се кара с висока скорост по улиците????

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 17:44 от gabelas17

# 12 640
gabelas17, аналогично, като искаш куче си го вземи у вас. Простичко е, и няма да ти се налага да мериш нищо с никого.

# 12 641
gabelas17, аналогично, като искаш куче си го вземи у вас. Простичко е, и няма да ти се налага да мериш нищо с никого.

Присъединявам се към призива който иска да храни куче, котка, крокодил, ламя или каквото и да е животно да си го вземе у дома. Но това няма да реши проблема с решаващите проблемите чрез размахване на пистолет. Ами "късопишкото" може следващия път да раамаха пистолет на комшийката, която е загорила манджата. Така де, нарушава му екологичния комфорт със смрад на загоряла яхния.

# 12 642
  • Ямбол
Аз не видях някъде да е писала, че иска куче.

# 12 643
Аз не видях някъде да е писала, че иска куче.

Писала е, че храни въпросното куче. Предполагам, прави го доброволно. Следователно, иска да храни куче, а щом иска това, може да го прави у дома. Тъкмо Добродушко няма да мръзне на улицата, а ще е на топличко в дома и. Ще бъде обгрижван, ваксиниран и т.н.

# 12 644
  • София
Да, да. Отговорност никой не иска, само чесане на егото.
Онзи с пистолета дали са го проверили дали наистина има такъв, законен ли е, ала-бала или просто са отчели наличието на поредния лесноизбухлив въоръжен гражданин?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт