"Селски" номера и пинизи

• 5 175 846
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 380
Това с кучетата и котките малко ми заприлича на темата с кърменето на обществени места.
Никой не вижда постоянно кърмачки, ама му пречат. Тва е.
Аз до сега нито веднъж през живота си не съм видяла куче да пръска  Rolling Eyes точи, камо ли да лее лиги в ресторант, нито в далечината, нито в непосредствена близост до мен.
Не намирам за уместно, за да защити тезата си, някой да използва толкова нелепи, че чак фантасмагорични аргументи.

Иначе нямам желание да анализирам нито едните, нито другите - всеки да прави и да живее така, както му е удобно. Като нещо не му изнася и има основание - да се оплаче.
Съжалявам, и аз не мислех, ще ще видя кученце да тича и да бъде поено на диванчето в Хепи, но  примерът е напълно реален. Лигите бяха донякъде, защото то лочеше шумно от доста неудобното съдче и няма как да не хвърчат и лиги, и вода навсякъде. Отделно се опитваше да души по масата и собственичката му пъхаше хапки в устата. Не смятам,  че това се случва често, просто в този определен случай мацката беше невероятно нагла и високомерна. Няма нужда всички да тръгвате да я защитавате, защото имало случаи, в които било приемливо. В този конкретно не беше и преминаваше всякакви норми и за хигиена, и за възпитание. Това не значи, че някой, който си бил оставил чантата с кучето на земята в градината ги преминава, просто двете нямат нищо общо. Затова съм го писала в селските пинизи, а не в някоя тема, в която се критикуват кучетата по принцип.  Peace

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 14:05 от *Coraline*

# 16 381
О, това с количките.....мен пък ме дразни, че си слагат децата с обувките в колички в супера, където после аз си слагам хляба например. Деца, деца, ама с обувките си ходят по всички мръсни места по улицата, вкл. и тоалетни. Въобще не е редно да се качват в колички, в които се слага храна.

# 16 382
  • sofia
Кучета и котки може, а деца не може?!? Joy

# 16 383
  • София
О, това с количките.....мен пък ме дразни, че си слагат децата с обувките в колички в супера, където после аз си слагам хляба например. Деца, деца, ама с обувките си ходят по всички мръсни места по улицата, вкл. и тоалетни. Въобще не е редно да се качват в колички, в които се слага храна.

Охааа  Popcorn

По темата и мен много ме дразни да видя деца с обувките в количката. Страшно нехигиенично е. Чудя се тези дами, които си навират така децата в количките, у тях дали ги слагат със същите обувки да се разхождат по масата или по кухненския плот примерно?

# 16 384

Мдаа, особено чудно става в дъждовно време - тогава се чудиш коя количка да вземеш, та да не е омазана с кал  Rolling Eyes И има място, което е със седалка за дете. Ако там не се събира, значи е достатъчно голямо, за да ходи

# 16 385
За количките - отврат е наистина. Не проумявам как може да му скимне на някой да си сложи вътре кучето, за децата пък си има столче на количката, а ако няма, ще върви, егаси.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 09:38 от bubanka

# 16 386
 Аз пък, знаейки, че количките са достатъчно мръсни и без в тях да се возят деца, взимам само опаковани продукти. Дори и в хладилника не оставям храна да се допира до повърхност.

п.п. Котки харесвам, но не бих гледала вкъщи.

# 16 387
 Еми да, то кои са неопаковани? Да не съм луда да ги слагам направо в количката.

# 16 388
Да не говорим, че повечето колички стоят под открито небе за радост на птици и улични животни, но да не навлизаме в подробности.

# 16 389
Тези колички ги вали дъжд, препикават ги кучета, некъпания от 3 дена общ работник ги пипа, товарят стоката, кочто се е въргаляла къде ли не, народа си оставя ползваните салфетки, а вие се възмъщавате от обувките на децата?

Продуктите се слагат там опаковани. Не виждам драма, освен за хора с ОКР

# 16 390
  • София
Някои и по две деца возят в една количка. Така се преобърна количката с две хлапета, пред малоумния поглед на баща им. Добре, че на децата нищо им нямаше, само опищяха магазина, понеже много се стреснаха.
Та това с возенето на деца в пазарската количка също си е вид селски пиниз.

# 16 391
И на мен не ми идва наум да си сложа неопакован продукт в количката, обаче не ми е приятно в нея да е стъпвано с обувки /и да, наясно съм, че количките не са най-чистото нещо и без в тях да се возят деца/. В нашия супер една дама си беше сложила да седне детенцето на лентата с продукти. Коментарът оставям на вас, обаче едва ли на някого би му било приятно, колкото и опаковани да са продуктите. Да не забравяме, че и за детето не е безопасно да сяда така.

# 16 392
Тези колички ги вали дъжд, препикават ги кучета, некъпания от 3 дена общ работник ги пипа, товарят стоката, кочто се е въргаляла къде ли не, народа си оставя ползваните салфетки, а вие се възмъщавате от обувките на децата?

Продуктите се слагат там опаковани. Не виждам драма, освен за хора с ОКР
Да, представи си, възмущавам се. С тези обущета се влиза в градската тоалетна например. Няма нужда да се стъпва там, където са ми хранителните продукти Щото аз после си ги слагам тези продукти на плота в кухнята. И кое точно куче опикава количката, а не колелата й? Такъв гигант не познавам, то трябва да е носорог, не куче.

# 16 393
Ами прието е за нормално, но до определена възраст. До 5-6, дори и две, трудно биха я обърнали.
Аз лично дете над 3-4 няма да натоваря, защото и аз съм човек и 25кила дете+толкова пазар не ми се бутат, но далеч не е селски пиниз.

# 16 394
Сигурно за някого не е приятно да гледа деца в количка, но не ми се вижда селски, а градски пиниз Simple Smile.
Извън кръга на майтапа, селски пиниз е, когато искаш да прецакаш някого на дребно и евентуално да се облагодетелстваш от това. Така аз го разбирам.

..
Да, представи си, възмущавам се. С тези обущета се влиза в градската тоалетна например. Няма нужда да се стъпва там, където са ми хранителните продукти Щото аз после си ги слагам тези продукти на плота в кухнята. И кое точно куче опикава количката, а не колелата й? Такъв гигант не познавам, то трябва да е носорог, не куче.
Ако наистина те е гнус, по-добре ползвай кошница на колелца. Тях не е разрешено да изнасяш от магазина, побират доволно количество продукти и никое дете не може да се вози там.
На мен те също са ми доста мръсни, но както казах, поне деца не са се возили. Само съвет.

Общи условия

Активация на акаунт