"Селски" номера и пинизи

• 5 176 587
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 410
Много сте се невротизирали. Ше пукна от смях с вас  Joy
Ирис, .бах тия нокти, .бах тая нокторезачка. Комшийката ти е щраус, или поне орел. Или са ти много големи ушите  hahaha Hug

Виждала съм тази картинка в ГТ. Не веднъж. И не от някой с вид на изпаднал, а от съвсем прилично изглеждащи хора  Sick

# 16 411
Не бе, ти нямаш представа как щрака туй нещо и се носи в простора. Звукът имам предвид, не ноктИте. И ноктите, де. Mr. Green
Край, разкрих я - птеродактил е!
Смоук, е, в ГТ не е селско, то е диагноза даже Simple Smile

# 16 412
Не толкова прясна случка, но забила се в съзнанието ми като трън. Пуша си аз късно, късно 1-2h на терасата, наслаждавайки се на тишината. По едно време чувам някакво изливане на вода  Shocked кога погледнах надолу, съседа под нас пикае през терасата.  ooooh!
Скрит текст:
Не ми пречи децата (говоря за 1-2 годишни) да се возят в количките, ако са обърнати с гръб към движението и крачетата са им отвън. Все пак всички знаем колко лесно се изморяват и колко настоятелно могат да седнат на земята, да се тръшкат посредата да магазина и да не мърдат, защото не ми се върви. Няма да е никак лесно да го държиш в ръце, да оглеждаш продукти и да буташ количката.

# 16 413
Това го разбирам
Това не

Някой ще ми обясни ли какъв е проблемът децата да са седнали като на първата снимка   Crossing Arms
Не е ли по - малък шансът да паднат от количката  newsm78
 Ако са като на втората снимка, при едно изправяне в количката, може да загубят равновесие и да паднат  Thinking

Снимките са от Гугъл.

# 16 414
  • където ми харесва
Мисля, че на всички проблема им е ситуацията на втората картинка.
Между другото, аз от години не съм виждала колички, изкарани навън от супермаркета. Нито в България, нито на други места.
В няколко магазина с паркинги ми прави впечатление, че постоянно минава човек, който събира зарязаните колички на самия паркинг и ги вкарва обратно в магазина.

# 16 415
Това на втората снимка изобщо няма как да се побере на седалката за деца. Тези колички са стандартни, на повечето места и поемат деца с тегло до 15 кг.

Друг е въпросът защо голямото дете не ходи.

Не ме дразнят деца в количките. Никак.

# 16 416
  • Пловдив
На местата в количките ( като в първия пример) има ограничение - до 15 -18 кг. Детето от втората снимка е доста повече и няма как да седне като това от първата.

# 16 417
Детето от втората снимка изглежда достатъчно голямо, за да ходи, а не да се вози в количка. Не и в такова "насипно" състояние.
Явно мамата доста се е оляла в пазаруването.

# 16 418
  • където ми харесва
Детето от втората снимка изглежда достатъчно голямо, за да ходи, а не да се вози в количка. Не и в такова "насипно" състояние.
Явно мамата доста се е оляла в пазаруването.
Та виж, че всичко е само стекова кола...
Аз се потрисам (все още) в Лондон масово си возят 5-6 годишните деца в бебешки колички. Ма то е мързел, чудо чак. В автобусите има специални места за майки с колички и инвалиди. Ей, една дебела ченрнокожа се качи с детска количка, в която се возеше младеж поне на четири фодини, който нямаше двигателни проблеми. Накара една друга жена, която беше застанала там с бебето си в количка, да си събере количката, за да може тя да се качи. И жената кво да прави-събра си количката, гушна си бебето и седна на една седалка. Направо ми идваше да й зашия шамарите на онази, дето  си вози голямото детш в количка от мързел.

# 16 419
и двете са ми ОК.  Второто е в количката каталясало, не защото не може да ходи, просто е уморено.

# 16 420
Спрях да ходя в един супермаркет от голяма верига, именно заради количките. Намират се пред магазина, уж под навес, да не ги вали. Количките са на 4 или 5 реда. И в тях живеят... врабчета. Стотици врабчета. През деня не се виждат, защото си летят насам-натам, но вечер се приютяват и си живеят в количките. След като разбрах от какво са петната по количките (за които аз си мислех че са направени от несръчни купувачи, разляли продукти...), първо започнах да избърсвам ПОНЕ ръкохватките с мокра кърпичка. Но след като при едно късно пазаруване, видях с очите си как минират всичко - дръжки, детски седалки, метални части и т.н. - просто казах "сбогом" на магазина.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 21:24 от BirdsFlu

# 16 421
  • Ямбол
О, в нашите хипермаркети такива селски прояви има. Хората ровят, отварят опаковки, бъркат, мажат, ядат, чоплят, а вие за една количка се кахърите.
Отивайки на такова място, трябва да сте преглътнали тези неща.

# 16 422
  • Пловдив
О, в нашите хипермаркети такива селски прояви има. Хората ровят, отварят опаковки, бъркат, мажат, ядат, чоплят, а вие за една количка се кахърите.
Отивайки на такова място, трябва да сте преглътнали тези неща.
По целия свят е така. Не само в "нашите".

# 16 423
  • До морето
Най-мразя да видя зарязани продукти из магазина. Вчера при тоалетната и домакинската хартия имаше един пакет замразени калмари.  Колко трябва да си прост,  за да го направиш това не знам.

# 16 424
Днес една жена спокойно си возеше боята закупена от Кауфланд в тяхна количка...На около километър от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт