"Селски" номера и пинизи

• 5 180 724
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 18 045
Скрит текст:

Явно не е мисия невъзможна Peace
Вмешателството е дотолкова,до колкото засяга и другите хора.АКо се търсят решения за намаляване на трафика и се изпълняват и разбира се хората Искат промяната,а не само ''Задръстванията са ужасни,но от Люлин до центъра ходим с кола,защото не ми се седи по спирки''.

В офисите тук има напълно обурудвани бани, заредени са със сапун и лосиони, има и гардероби. В България, това е много рядко. Аз не бих карала колело ако не мога да се изкъпя. Еко идеите са прекрасни, но да си дадем сметка за условията.

# 18 046
  • София
Скрит текст:

Явно не е мисия невъзможна Peace
Вмешателството е дотолкова,до колкото засяга и другите хора.АКо се търсят решения за намаляване на трафика и се изпълняват и разбира се хората Искат промяната,а не само ''Задръстванията са ужасни,но от Люлин до центъра ходим с кола,защото не ми се седи по спирки''.

Дори и на някой да му се седи и да няма проблем с "рейтинга си", ако се вози в ГТ има друг по - важен проблем, който вече споменаха - минал през дори и само 1, а в повечето случай се минава поне през 2 авто/буса, отиваш в офиса вмирисан на пот, чесън, пор и още 5-6 подобни ухания, със залепнали от пот дрехи ... мммм красота  Crazy!

# 18 047
Аз друго се чудя... Всички се къпете по 3 пъти на ден, отивате на работа с чисти дрехи и парфюмирани, а кой тогава смърди в градския транспорт? Ако изключим работещите, остава да са учениците и пенсионерите. Първите са вашите деца, вторите - вашите родители. Що не ги изкъпете и тях?
Сериозно питам, не съм се возила в ГТ от сто години, а и когато съм се качвала последно, явно е било извън час пик, та никой не ми е смърдял под носа.  Thinking

# 18 048
  • Ямбол
Тежките торби след работа имат прекрасно решение. как пък не ви писва всекидневно да си губите времето в магазините по опашки и бутащи се клиенти.
А и в повечето случаи в семейството има и мъж, който обичайно е с операция извадени ръце от задните части.
На работа отивам най-често с флашка и бележник и се връщам понякога с торба плодове или зеленчуци, които нямам в магазина под нас.
Децата, ако трябва да се водят някъде - баща им е насреща. Голямото вече ползва велосипед в по-топло време, иначе е пеш.

# 18 049
  • Варна
Ами понамирисват си. Има и такива дето са пръжнали и хапнали мекици с чесън за закуска, алкохолец за отскок и една бутилка оцет за настроение  Laughing Ползвам ГТ от време на време защото не шофирам. Освен да ме псуват къде съм тръгнала с бебешката количка и другото дете и им преча май друго не съм чувала. Бременна си спомням една "дама", че ме удари уж леко в корема, защото съм я бутнала в тъпканицата. Честно нямаше как да застана освен на пръсти и да гушкам каката и да я пазя да не задушат. Имам много кофти спомени от ГТ, но го ползвам.

# 18 050
А, остава и да ми се виси по спирките! Първо, това че държа на собственото си удобство, не е престъпление. Така че, да, държа на него. Второ, не съм безработна, за да губя време във висене по спирките.

# 18 051
  • out of space
Мекици с чесън  Joy

# 18 052
  • Варна
Това си стана лаф на работа, ама си е самата истина.

# 18 053
Тежките торби след работа имат прекрасно решение. как пък не ви писва всекидневно да си губите времето в магазините по опашки и бутащи се клиенти.
А и в повечето случаи в семейството има и мъж, който обичайно е с операция извадени ръце от задните части.
На работа отивам най-често с флашка и бележник и се връщам понякога с торба плодове или зеленчуци, които нямам в магазина под нас.
Децата, ако трябва да се водят някъде - баща им е насреща. Голямото вече ползва велосипед в по-топло време, иначе е пеш.
Няма стандартни семейства. В някои, мъжът пътува, в други е мързелив, в трети помага много, в моето, вече го няма. Не гледай през собствената си призма. не е никак представитекна.

# 18 054
  • out of space

Наистина ли някой закусва това?  Shocked

# 18 055
  • Ямбол
...Не гледай през собствената си призма. не е никак представитекна.
Аз казах в повечето, не съм имала предвид само моето или твоето.

# 18 056
  • Бургас

Наистина ли някой закусва това?  Shocked

За мекици с чесън незнам, но има хора, които закусват със шкембе с чесън и ракийка. Мъжа ми работи в строителния бранш и ми е разказвал невероятни истории за странните хранителни навици на някои строители.  Laughing

# 18 057
Какво прави шофьорът, ако види търкаляща се по платното топка? Спира незабавно? Не познахте! Дава газ до ламарината. Този след него прави същото. Добре, че децата спряха.

# 18 058
  • София
Изказваш си мнението по тема - ок. Но е селско да обвиняваш другите и да ги наричаш селяни, само защото имат различно от твоето мнение и мислене, които пък се различават основно заради различната среда на живот, нужди и потребности.

# 18 059
  • Другата България
Аз друго се чудя... Всички се къпете по 3 пъти на ден, отивате на работа с чисти дрехи и парфюмирани, а кой тогава смърди в градския транспорт? Ако изключим работещите, остава да са учениците и пенсионерите. Първите са вашите деца, вторите - вашите родители. Що не ги изкъпете и тях?
Сериозно питам, не съм се возила в ГТ от сто години, а и когато съм се качвала последно, явно е било извън час пик, та никой не ми е смърдял под носа.  Thinking
Кого да изкъпем, предлагаш? Чуждите деца и родители? Щото е ясно, че с нашите това да смърдят няма как да се случи. Mr. Green
А ако питаш сериозно наистина, не съм сигурна, че възрастните хора живеят задължително и обезателно с децата си. Тези, които го правят, не се возят в ГТ, а децата им се грижат за тях - това виждам аз около себе си, това правя и с моята майка. Учениците не знам, не мисля, че са мърляви. Има достатъчно хора на средна възраст, които не полагат грижа за личната си хигиена и това няма никаква връзка с вида транспорт, който ползват.

Общи условия

Активация на акаунт